Перейти до змісту

Порадьте металопластикові вікна

Yaryk

Рекомендовані повідомлення

Потрібно встановити в квартирі металопластикові вікна та двері на балкон.

Я в цих питаннях взагалі чайник, тому підкажіть, будь ласка:

- куди краще звертатись?

- який виробник/модель/профіль кращі?

- на що потрібно звертати увагу?

- на чому можна зекономити, а на чому не варто?

-.....

Буду вдячний за будь-які поради :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.ridnivikna.com.ua/

Тут і проконсультують і ціна напевне буде нижча, виробник все ж таки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://evrodek.com.ua/

себе заказывал окна марки “Rehau” на евродеке ,качество неплохое да и обслуживание и поставят нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми замовляли вікна на ВІРі. Ті, що в квартирі служать вже років п"ять. Рік тому зробив велику раму на балкон. Аби не наврочити, нічого більше писати не буду.... Самі здогадайтеся. Скажу лише, уникайте малодосвідчених виробників і посередників. Перші лише вчаться і ніхто не хоче, що б потім щось вилізло. Посередники ж шукають варіанти по-дешевше, щоб мати свою найбільшу націнку. А через 2-3роки взагалі зникнуть. Тому обирайте одного з виробників, який відомий і працює років 6-8! Хоча буде трохи дорожче, але надійніше.

Не розцінюйте як рекламу окремого виробника. Нажаль договір про рекламу ми ще не уклали. Тому вибір за вами.

Вдалого вибору!

Щодо профілю... чув, ніби відомі виробники почали халтурити (придумали серії профілю з тоншими стінками). Тому треба все ЩУПАТИ!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звертатись найкраще до тих,у кого дійсно надійна репутація - мало хто любить проколи під час ремонту типу не те чи не так встановили...

ми з чоловіком мали певний досвід в цій справі, і, врешті, зупинилися на німецькій якості і надійності - пару місяців назад встановили профіль РЕХАУ і досі дуже раді :0123:

якщо дійсно чайник,можу порадити почтитати тут http://rehau-ua.livejournal.com/

ледь не забула,є ще телефон,халявний :blush:

0-800-30-8888

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми довго обирали, порівнювали ціни, відгуки і врешті зупинилися на профілі Trocal. Встановлювали через "Алювіжен", задоволені якістю та обслуговуванням. За 2 роки жодних проблем. :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми довго обирали, порівнювали ціни, відгуки і врешті зупинилися на профілі Trocal. Встановлювали через "Алювіжен", задоволені якістю та обслуговуванням. За 2 роки жодних проблем. :ok:

поставив 5 камерний Тrосаl + склопакети все виготовлене на Алювіжен (зборка) + Алюглас(склопакети), фурнітура працює відмінно, жодних нарікань.

Встановлено якісно і швидко.

Вікна на відміну від інших виробників не потіють при будь яких погодних умовах вже 4 роки.

Задоволений якістю на 5+.

Сервіс на 5.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав в євродек, профіль EPSILON український, пакет енергозберігаючий. Приїхали , встановили з найменшим розгромом, відкоси залишились цілі. Я залишився задоволений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я 2роки тому замовляла в Віксіс. залишилась абсолютно розчарована і якістю обслуговування, і якістю встановлення (навряд чи щось змінилось з того часу, люди працюють ті самі). взимку відкоси цвітуть жахливо, вікна запливають і при пред'явленні їм претензій спихнули все на те, що погано зашпакльовані відкоси, хоча насправді паршиво запінили (пінка була за їх рахунок, тому економили) :angry: . тому не рекомендую туди заходити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купили минулого року металопластикові вікна на профілі "ЕСКО" на фірмі "ЗахідВікнаСервіс", знаходиться на Теремнівській, 57а, (біля ресторану "Каштан"), якість встановлення на 5-, якість вікон 5- (не сподобалось, як працює мікропровітрювання. Воно виявилось не таким вже й мікро), ціна 5+ (зробили вельми пристойну знижку).

Керуючись досвідом юзання їхніх вікон і ціною, цього року замовили вікна на балкон. Встановили 5- (в одномі місці залило при дуже сильному дощі, але то вже поправили), ціна 5+. Загалом вікна служать відмінно! Можу рекомендувати, і через нашу рекомендацію, дадуть знижку більшу ніж звичайно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

постав собі краще дерев"янні вікна зі склопакетами. ціна звісно більша, ніж за середньостатистичний металопластик, але воно того варто. дерево є дерево.

якщо цікавить, можу порадити до кого звернутись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за поради.

Були встановлені металопластикові вікна з 3х-камерного Трокалу з енергозберігаючим склом (Silver Pro).

Кухня + спальня + зал + балконні двері + встановлення = 4630грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

хто був виконавцем ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Колега порадив свого знайомого. У нього на старому ринку точка. Зробив досить якість, відкоси майже не понищив, я задоволений.

Якщо треба, номер телефону можу дати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Всім дякую за поради.

Були встановлені металопластикові вікна з 3х-камерного Трокалу з енергозберігаючим склом (Silver Pro).

Скільки конкретно взяли за установку кожного вікна? І це з вартістю пінки?

Всім дякую за поради.

Скільки конкретно взяли за установку кожного вікна? І це з вартістю пінки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За установку брали 10% від вартості вікна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Порадьте підприємство яке якісно виготовить і встановить євровікна з дерев"яного профілю.

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За установку брали 10% від вартості вікна.

це стандартно.... майже всі Луцькі фірми працюють на таких умовах...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно встановити в квартирі металопластикові вікна та двері на балкон.

...- на що потрібно звертати увагу?

крім якості профілю також потрібно що б і фурнітура була відповідної якості...

зараз на ринку металопластикових вікон є ситуації коли на якісний, а відповідно і недешевий, німецьки профіль ставлять неякісну, а відповідно і недорогу фурнітуру - для зменшення кінцевої ціни вікна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу дати контакти хорошого майстра. У мене вдома всы выкна выд його фырми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Недавно хороші знайомі замовляли на всю квартиру. Замовлення велике - понад 5000 грн.,  щей три великих вікна двокамерні.  Що цікаво, що ціни у 4-х фірм різнилися на 50 грн. (менше 1%!), в той час як якість (глибина профілю, "камерність", фурнітура, ущільнювачі) відрізнялася  дуже і дуже.Думаю, що всі ці фірми тупо подомовлялися - ціну за м. кв. тримати строго на одному рівні, а конкурувати якістю. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замовляв вікна на авіазаводі Мотор,профіль Trocal.Вже рокі 4-все добре.

Якість та обслуговування 5.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вибирав не по ціні, а максимальну якість. Зупинився на профілі КВЕ, замовляв на фірмі Луарт, що на приборзаводі, цю фірму рекомендували знаючі люди, які в них багато замовлень робили. Дуже задоволений і якістю виготовлення, і якістю встановлення. По цінах не можу сказати, на скільки і в яку сторону відрізняються. Але знаю точно, що в мами як поставили дешевші вікна - то і установка нікудишня була, і якість, як з часом виявилась, нікудишня... З того часу економити на таких речах бажання нема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Євродеці замовлав засклення балкону. Все обійшлось в 7350 грн. Профіль дешевий (вибирав сам). Майстри робили роботу з пятниці по середу. Зробили ніби якісно, АЛЕ дуже довго, після них Дуже насмічено, і відчуття що я ще їм і в боргу. Вобщем совецкий підхід. працюють чесно (на ставку, - решта по-барабану доплатити за хор роботу безпосередньо після виконання робіт 100-200 грн для них не гроші)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Якість вікна залежить від багатьох факторів.

1) Профіль.Краще, щоб він був відомої світової фірми (наприклад VEKA), інакше у вікна не буде потрібних тепло та шумоізолюючих властивостей, і вам прийдеться додатково їх утепляти, що погодьтеся, не серйозно якщо ви вже потратили на них гроші).

2) Склопакет. Для звичайної квартири, при невеликих розмірах вікна може бути достатньо однокамерного склопакету.

3) Фурнітура. Від якості фурнітури залежить на скільки вікно буде зручне і комфортне у використуванні. Крім того від неї залежить на скільки щільно вікно прилягає до рами (а це в першу чергу збереження тепла взимку).

+ само собою, що правильний монтаж теж важливий.

Ось тут вам можуть більш детально все прояснити та проконсультувати.

http://viknaproduct.com.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...