Перейти до змісту

Sniper: Ghost Warrior

MrVes

Рекомендовані повідомлення

79915266.jpg

Жанр: Action (Shooter) / 3D / 1st Person

Розробник: City Interactive

Видавництво: City Interactive

Видавець в Росії: Новий Диск

Тип видання: RePack

Мова інтерфейсу: Russia-Flag-icon.png

Мова озвучення: United-States-Flag-icon.png

Таблетка: ушита (SKIDROW) Системні вимоги:

√ Операційна система: pic

√ Процесор: Intel Pentium [email protected] GHz / AMD Athlon 64 3500 +

√ Оперативна пам'ять: 1 Гб (Windows XP) / 2 Гб (Windows Vista)

√ Місце на жорсткому диску: 7 Гб

√ Звуковий пристрій: сумісне з DirectX

√ Відеокарта: ATI Radeon x800 або nVidia GeForce 6600

Опис:

Сучасний світ багатий тиранами, які захоплюють країни і нав'язують свою політику.

Так сталося в країні Ісла Труеном. Щоб захистити мирних жителів від тирана, США організовує таємну військову операцію з усунення тирана і звільнення пригнобленого політика.

Особливості гри:

* Жорсткі вбивства в ближньому бою - витискування очей і перерізання горла.

* Розрахунок польоту кулі.

* Проходження місій за допомогою двох різних персонажів.

* Реалістичний шутер про будні снайпера.

* Прекрасна графіка.

952 MB

P.S. Ай як гарно розлітаються черепушки після прямого влучення ... мммм :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заливай по любому! попробував демку - тема)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачив відео зняте по грі, то вразило.

Так що заливай, будем пробувати що воно таке і з чим його їсти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отстойное отборное гавно гуано....анимация персонажей уровня года так 1998.Враги подеревяней любого буратино-увидят вас и в кустах и за стеной.Эдинственное что радует так ето стрельба...в общем трешедели продолжают делать свое дело.

Лучше пробежатся в Сингулярность и трансформеров

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я то думав, шо шось кльове буде)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забавка пайдьот :)

А на рахунок того, що НПС бачать за стінами, то є спеціальний індикатор вашої "видимості".

Коротше кажучи зараз закину.

Ніби нема місця. Бум чекав :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну игра найдет своих фанатов...но я не сомневался в результате с того момента как увидел разраба-у них 110% игр шлак...Хотя прогрес с их стороны видно-жалко что только оч медленно прогресируют

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ftp закинути не можу - викидає помилку.

Поки що даю лінк на фрішний торент (не потрібний рейтинг і реєстрація).

Як тільки граблі ftp зникнуть, то закину.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я цю ж гру залив ще вчора на фтп,лежить у папці з однойменною назвою...,так що кому кортить то можете брати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Витріть файл Sniper Ghost Warrior RUS.iso з корня Games плз (він недозалитий)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця польска трешкомпанія штампує по 3-5 штук в рік квартал. Прогрес очевидний. Я навіть і не буду пробувати. Але все-таки спитаю - як воно? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як тактичний снапінг тяне на чотири з мінусом, а як шутер(а шутерські місії там присутні) на два.

Так і не зрозуміло, що полякі хотіли зробити, шутер чи снайпінг? Вони зробили мікс, а вийшло фуфло. Хоча снайпінгські місії там досить класні, вже давно таки не бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю які вже в вас вимоги, але ігруля просто супер! Нічого подібного ще не бачив. Особливо класно реалізовано вид з третьої камери коли куля потрапляє в ціль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю які вже в вас вимоги, але ігруля просто супер! Нічого подібного ще не бачив. Особливо класно реалізовано вид з третьої камери коли куля потрапляє в ціль.

На вкус и цвет.....Каждая игра найдет своих фанатов.Для большинства ценителей Сити Интерактив бракоделы.Как делали гуано так и счас они хорошо сохранились

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не обов'язково вже так все має бути лайном, серед купи фігні знайдеться і одне достойне рішення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1, мені ігруля також дуже сподобалась. Шкода що коротенька...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не обов'язково вже так все має бути лайном, серед купи фігні знайдеться і одне достойне рішення.

Ну это дело вкуса.Я получаю удовольствие от игры если все аспекты мне нравятся.Если чтото не так-игра не оставит позитивный отпечаток в памяти,точнее испортит весь кайф

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

на мою думку... ігри треба просто грати, і тоді вони стають "прикольними", саме коли ти втягнешся в процес, освоїш механіку і вникнеш в перипетії ігрового сценарію. Дуже мало дійсно тотально отстойних ігор, ось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на мою думку... ігри треба просто грати, і тоді вони стають "прикольними", саме коли ти втягнешся в процес, освоїш механіку і вникнеш в перипетії ігрового сценарію. Дуже мало дійсно тотально отстойних ігор, ось.

Мне нету удовольствия умирать от каждой пули сквозь кусты и стены от дядэк с рентген зрением

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мне нету удовольствия умирать от каждой пули сквозь кусты и стены от дядэк с рентген зрением

мене така "фішка" порядком дратувала в Far Cry, той шо перший котрий. Але попри це я в грі знайшов більше "+"ів, і таки отримав своє задоволення, наприклад від інтриги, від краєвидів (на той час - ого-го, прорив!), від можливості використовувати окрім своїх двох ще й транспорт, а в решті-решт, шо саме дивовижне (!) - почав ловити кайф від хардкорності, спричиненої "рентгенівським" багом :)

Та так не в одній грі - де важко призвичаїтись - тим в результаті цікавіше грати потім, по освоєнні з гемплеєм. І взагалі, game must be a challenge - десь таке читав, і з тих пір це моє геймерське кредо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...