Перейти до змісту

Потрібна допомога з кулером

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Знайомі далекі до ком"ютерного заліза передали з села кулер. За їх словами він перестав крутитись і комп типу тріщить і вроді вирубається. Звідки той кулер вони не знають. Мається на увазі чи видув з корпуса чи ще з чогось. В магазині продавець сказав що це з блока живлення і таких не продають окремо, порадив купити звичайного на видув і перепаяти штекер. Можна десь купити готовий новий чи Б/У такий кулер чи всетаки прийдеться перепаювати. Кулер 12/12.см. Вот фото

post-783-1277389366,34_thumb.jpg

post-783-1277389377,87_thumb.jpg

post-783-1277389387,09_thumb.jpg

Опубліковано

судячи з двохпінового штерека - таки з БЖ. В мене вроді є 120 з 2пін, але наскільки пам'ятаю там обертів багатенько було, то я її нікиду не притулив поки.

Опубліковано

Stork, купити такий кулер в Луцьку непроблема. Кілька тижнів тому проходив по магазинах і в очі потрапляли. Конкретно незвернув увагу де саме (здається "КомпДрайв" що в Досаафі), але було. В крайньому разі можна замовити.

Купуй трьохпінового (один провід в повітрі буде).

Доречі невиключено, що цей живий, лише заклинило.

Опубліковано

Stork, купити такий кулер в Луцьку непроблема. Кілька тижнів тому проходив по магазинах і в очі потрапляли. Конкретно незвернув увагу де саме (здається "КомпДрайв" що в Досаафі), але було. В крайньому разі можна замовити.

Купуй трьохпінового (один провід в повітрі буде).

Доречі невиключено, що цей живий, лише заклинило.

Дивився я на трьохпінові, але сам штекер в ньому значно більший за мій двопіновий. Мій якийсь зовсім маленький. Дякую, піду сьогодні ще пошарюсь по магазинах, може якраз знайду.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...