Перейти до змісту

Мистецький проект 10 платформа


druid

Рекомендовані повідомлення

post-2316-1277381003,4_thumb.jpg

26 червня розпочне свою роботу мистецька виставка «Творчий мікс». Ідея захаду в тому, щоб звичні, буденні та інколи надоїдливі речі показати у позитивному світлі, яскравих тонах та через кольорове скельце гарного настрою. На виставці будуть представлені картини, скульптури та інсталяції позитивного змісту. Організаторами заходу є активісти творчого проекту «10-та платформа».

У виставці візьмуть участь митці з різних міст Західної України, переважно вихідці з Луцька. Такий підхід до відбору учасників є основною ідеєю творчого проекту «10-та платформа», який вперше розпочав свою роботу у 2006 році. Саме тоді, група львівських студентів відчула потребу повернутись своїм мистецтвом та своїм серцем до міста, з якого вони виросли. Тепер вони, інші та кращі, своїми ідеями та майстерністю, хочуть приймати активну участь у розвитку міста.

Виставка відбудеться в Галереї мистецтв (вул. Лесі Українки, 24а). Твори учасників виставки будуть доступні для гостей впродовж двох тижнів. Робота виставки – 26 червня – 11 липня .

Відвідування мистецької виставки - безкоштовно.

Координатори виставки :

Вікторія Федина тел.: 0971061027 e-mail: [email protected]

Ірина Корчук тел.: 0977846967 e-mail: [email protected]

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...