sergmaestro Опубліковано 22 Червня, 2010 в 12:56 #26 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 12:56 Досить жорстоко... Автор такий собі "санітар суспільства" і побачив себе в ролі Бога. Але ж такого права йому ніхто не давав.Ми з вами думаємо, що вбивство – це фізичне позбавлення людини життя. Але Біблія говорить, що одна тільки думка про те, щоб когось покалічити, завдати страждання, вбити – це вже і є вбивство. Часто можна почути вираз «Нехай тобі Бог воздасть!» із дуже негативною інтонацією. А що ж насправді означає ця фраза сказана із негативом? Це ні що інше, ніж побажання людині хвороби, зла, прокляття. Це не справедливість Божа, а демон вбивства. Бог знає зміст, який ми з вами закладаємо у слова. Потрібно благословляти людей!Скажіть, а чи хтось з вас мріяв колись, щоб ваша дружина померла, а ви одружилися на іншій? Бог знає всі думки! Хтось скаже: «А я нікого не вбив!» Подумай гарно перед тим, як це казати. А чи не хотів ти смерті комусь? Було бажання у тебе, щоб хтось захворів?
Yuraul Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:05 #27 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:05 Шановні бордівці! Давайте поважати одне одного та світогляд і віросповідання одне одного! Не треба проводити тут релігійну пропаганду.Дякую.
sergmaestro Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:09 #28 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:09 Шановні бордівці! Давайте поважати одне одного та світогляд і віросповідання одне одного! Не треба проводити тут релігійну пропаганду.Дякую.та пропаганди і ніхто тут неробить, просто висловив думку як усі інші. З.І. а ти як думаєш ця "справа" гідна пошани?
Yuraul Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:14 #29 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:14 Ну як не робить? Тві попередній пост автоматично має на увазі, що тут усі православні і віруючі.Я думаю, що конкретно така справа не гідна пошани, бо то анархія і тому подібні нехороші речі. Такі питання треба вирішувати по-іншому, а то такий метод лише погіршує ситуацію в країні. Люди повинні боятись і поважати закон - ось до чого треба прагнути. А то так якось хтось вирішить винищити всіх негопніків. =)
Yuraul Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:19 #30 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:19 Dima3s, Добре хоч чесно.)
speaker Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:26 #31 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:26 Шановні бордівці! Давайте поважати одне одного та світогляд і віросповідання одне одного! Не треба проводити тут релігійну пропаганду.Дякую.ти утріруєш там, де нетреба.коли кажуть "вбий", то це світогляд і віросповідання твоє не коробить, а коли кажуть "не вбивай" - от це вже тебе зачепило, мля....а все тому, шо було написане слово Біблія.я не правий?але не тре забувати, друже, шо ми живемо в православній країні.і переважна більшість громадян нашої держави - православні віруючі.але тобі ніхто свого віросповідання не нав!язує.а хочеш боротись з релігійною пропагандою - будь ласка, йди штурмуй мормонський десант і штунд з їхніми заморочьками..
sergmaestro Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:32 #32 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:32 а ви недумаєте, що зараз от сидить якийсь гопнік за ПК і читає тут наші пости і вже в його безмозглій голові крутиться якийсь безжасісний план по винещеню так званого "санітара суспільства". З.І. це може просто мати трагічний кінець
speaker Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:47 #33 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:47 speaker, файна теорія заговору.) Але часи не "такі". Завжди були сміливі і боягузи, завжди були альтруїсти і егоїсти. Це тупо відмазка, щоб нічого не робити. А ти ж візьми пляшечку того спирту... ггг) це не теорія заговору. це реалії, нажаль.. а часи, якраз таки, і змінилися.. не та вже свідомість і мораль в суспільства... і принципи не ті.. більшість людей совкової закалки набагато порядніші, ніж теперішні щирі українці.. так, завжди були сміливі і боягузи, завжди були альтруїсти і егоїсти. так, з цим погоджуюсь. але чим далі в ліс, тим більше дров з часом крива графіка моральності суспільства падає все нижче... не погоджуєшся?
Yuraul Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:53 #34 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:53 speaker, правий, і ще слово, яке не можна вживати надаремно 4 рази, ну і т. д. Штунди з мормонами мені нічого поганого не зробили.) Чомусь 90% учасникам форуму віросповідання не заважає не піднімати цю тему там, де не треба. А розглядати тему з точки зору православя немає сенсу взагалі, бо тут все занадто однозначно. Хочеться читати конструктивну думку людей, а не цитати зі святого писання. Останні мені є здвідки читати (мормони, до речі, якісь постарались ). sergmaestro, варіант, але, мабуть, вони таким не заморочуться. Маю на увазі, героїзмом. Вони зазвичай занадто самовпевнені.
Yuraul Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:56 #35 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 13:56 На рахунок графіка моральності.) Ну давай подумаємо. Для початку скажи, як виглядає графік моральності за період до совка? Ну, взагалі, опиши його трохи у часі.
sergmaestro Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:01 #36 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:01 да, нагадує мені ця вся шняга фільм Kick-Ass. З.І. тільки костюма не вистачає
speaker Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:14 #37 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:14 На рахунок графіка моральності.) Ну давай подумаємо. Для початку скажи, як виглядає графік моральності за період до совка? Ну, взагалі, опиши його трохи у часі.але чим далі в ліс, тим більше дров з часом крива графіка моральності суспільства падає все нижче...це образно кажучи... /хто захоче, той хрозуміє, шо я мав на увазі/.але ж ти не вмієш мислити образно.а все патаму, шо ти любітєль пагнать і думаєш, шо ти нев'єбен..чудовий майстер ведення дискусії.а насправді - стереотипний, зарозумілий і далі свого носа бачити не хочеш..)))
Yuraul Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:22 #38 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:22 Ага, давай будемо одне одного обзивати і ображати, карашо.)))Я всього-навсього попросив чіткіше сформулювати думку. Якщо ти кажеш, що крива моральності все падає, то що виходить? Що вікінги були нііпаццо моралістами? А Чінгісхан сидів думав, як зробити всіх щасливими?Поясни, що маєш на увазі.
sergmaestro Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:32 #39 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:32 и панеслась. никакого обсуждения темы не будет. З.Ы. стандартный холивар
Yuraul Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:39 #40 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:39 Це ще чому? Це якраз твій пост - офтоп.А питання моральності сучасного суспільства безпосередньо відноситься до даної теми.
b0rg Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:48 #41 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:48 КОлись мав справу з міліціантами... Від них було таке питання: " А ти шо не міг їм пі**и дати?" Чесно кажучи на таке питання від правоохоронних органів я не чекав.... ну так це норма гуляв якось з своїм вівчарою ввечері, стою на газончику наблюдаю картіну - якийсь п'яненький гоп висунувся на дорогу, йому фа-фа а він став посередині і всім пояснює куди їм іти і що робити з відповідною лексикою і жестами. по тротуару патруль іде, але їм до "героя" метрів 100 а до мене метрів 20. і тут один до мене - собака навчений? кажу троха є. а ну, каже, натрави но на того хYя! я аж опупів - кажу ага, а завтра ви будете мене шукати по його заяві? один так подумав, глянувши на мене каже - хм, варіант... і пішли самі з ним розбиратись
Serpent Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:57 #42 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:57 Є такий хороший фільм "Святі з Бундока". Там двоє ірландців вирішили, що вони повинні стати зброєю в руках Господа і винищити всіх негідників, мафію, та інших асоціальних типів свого міста. То, по аналогії, можливо це Бог вирішив руками того месника покарати гопоту за гріхи їх?
speaker Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:58 #43 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 14:58 Ага, давай будемо одне одного обзивати і ображати, карашо.))) Я всього-навсього попросив чіткіше сформулювати думку. Якщо ти кажеш, що крива моральності все падає, то що виходить? Що вікінги були нііпаццо моралістами? А Чінгісхан сидів думав, як зробити всіх щасливими? Поясни, що маєш на увазі. я нікого не обзивав. я лише дав характеристику, яка тільки підтверджується твоїми постами. ти не вмієш читати між рядками. суть не в чінгісхані і вікінгах. тобі не здається, шо в минулих поколіннях дибілів і уматів було набагато менше? і ще одне. Чомусь 90% учасникам форуму віросповідання не заважає не піднімати цю тему там, де не треба. А розглядати тему з точки зору православя немає сенсу взагалі.. Хочеться читати конструктивну думку людей, а не цитати зі святого писання. а ти вважаєш, шо цитати з Біблії конструктивними не можуть бути в принципі? тут ніхто демагогію про Православ!я не розводить. а от ти поясни, будь ласка, чому ти сприймаєш "в штики" православне бачення sergmaestro відносно ситуації, висвіченої топікстартером? він має право на свою точку зору так само, як і ти. мисли трохи ширше. і не треба намагатись "взувати" всіх, хто має нетакеяквтебе світобачення. думаю, наш холівар тут продовжувати не слід, бо ми відходимо від теми. хочеш продовжити дискусію - в ПМ або в асю. велкам.. і ще одне, по темі. не виправдовую головного героя, але попускати свавілля уматам і безшабашним всяким не правильно.
Tolik_lt Опубліковано 22 Червня, 2010 в 15:13 #44 Опубліковано 22 Червня, 2010 в 15:13 Але Біблія говорить, що одна тільки думка про те, щоб когось покалічити, завдати страждання, вбити – це вже і є вбивств а де саме там таке написано не підкажете?
BIKTOP1970 Опубліковано 23 Червня, 2010 в 05:32 #45 Опубліковано 23 Червня, 2010 в 05:32 Пригадую, років 5-6 назад зустрів одного знайомого, який пропонував приєднатись до його однодумців зі своїми планамм боротьби з гоп-стопами. Планувалось запускати як наживку одного-двох товаришів, поки інші чекатимуть в засідці. "Ми їм влаштуємо свій СУД ЛІНЧА" - говорив він. З його слів, я зрозумів, що на протязі року сам він чотири рази потрапляв в "ситуацію".Гадаю в ті часи був пік гоп-стопа. Рідко в який день тоді я не чув щоб десь когось...Не знаю, наскільки його планам судилось здійснитись. Гадаю що далі розмов таки не дійшло.p.s. Виявляється що і сайт навіть є - ягопник.ру: http://yagopnik.ru
rossonero1899 Опубліковано 23 Червня, 2010 в 08:29 #46 Опубліковано 23 Червня, 2010 в 08:29 gop.com.ua - українські гопи)
Alexander47 Опубліковано 23 Червня, 2010 в 08:37 #47 Опубліковано 23 Червня, 2010 в 08:37 быдло сайты с быдло юзерами.либо тупо поржать.
Deemon Опубліковано 23 Червня, 2010 в 09:49 #48 Опубліковано 23 Червня, 2010 в 09:49 быдло сайты с быдло юзерами.Дописувачі по великому рахунку - офісний планктон, який напружено просиджує працює весь день, розбавлюяють унилі трудо-будні бидлонетами, гопкомами, контактами і тд...
Volyniaka Опубліковано 25 Червня, 2010 в 09:54 #49 Опубліковано 25 Червня, 2010 в 09:54 Ось надибав камєнт на подібну тему:если, не дай бог, заболеешь раком - наберись мужества и убей одного - двух из т.н.элиты, ибо все у них наворованное, а тебе все одно умирать. вот только когда так люди начнут вырезать взяточников , воров и прочих негодяев, - только тогда жизнь начнет налаживаться. без восстановления социальной морали и справедливости ничего не будет !
alexkoa Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:34 #50 Опубліковано 16 Серпня, 2010 в 17:34 Я б напевно так не зробив, як автор винищувач гопів, але мені вони теж не подобаються. Мав колись неприємність, після чого був довгий час у лікарні, правда, міліція спрацювала нормально і всіх тих гопів таки судили. Але мені від того легше не стало. До речі, дід моєї дружини розповідав, що у післявоєнні часи (а він тоді працював у міліції) гопів відстрілювали на місці злочину без суда і слідства і для цього спеціально ходили люди з органів без форми і при виявленні гопа, який намагався у когось щось відібрати, того гопа стріляли відразу, не питаючи і не представляючись. Зараз такого не практикують, на жаль.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.