Jump to content

куплю живых кузнечиков

Recommended Posts

Posted

долго думал, куда же запостить такую тему.. решил, что все-таки в Торговлю :smile3:

предложение совершенно серьезное - нужны самые обыкновенные зеленые кузнечики, которых сейчас масса по лугам и полям. кузнечики нужны живые. чем они большего размера, тем лучше. план такой :

1. берете банку

2. ловите в нее кузнечиков

3. стучите мне в личку

4. ....

5. PROFIT!!

:smile3:

насчет оплаты. раньше я их покупал примерно по 4 штуки на гривну, но точка к сожалению накрылась. если вас эта оплата не устраивает - предложите свою цену. интересующее меня количество - от 30 штук и больше. если качество товара меня устроит, то через месяц обращусь еще раз.

ps. совет начинающим. хранить сверчков можно в холодильнике. банка должна продуваться (несколько дырок достаточно). внутрь банки лучше бросить немного травы.

pps. для любопытных. я кузнечиков не готовлю и не сушу. но их просто обожает тарантул по имени Перец :smile3:

Posted

Сижу, вікно відчинене - цвіррр-цвіррр-цвіррр, блінн, а як їх зловити...

воспользуйся советами рыбаков. лично я ловил сачком из марли, просто сейчас времени на это нет к сожалению..

Posted

Сижу, вікно відчинене - цвіррр-цвіррр-цвіррр, блінн, а як їх зловити...

гг прикол в тому, що як тільки ти підійдеш до нього, він відразу замовкне, і як би не видивлявся, найти його майже неможливо, так що їх найкраще ловити на полі де багато. Як був малим то мав котяру, якому від них просто дах зривало, от сам і ловив трохи.

Posted

А тарантули колорадських жуків їдять? Можуть запропонувати відро їх по 2 коп./шт. :)

Posted

А тарантули колорадських жуків їдять? Можуть запропонувати відро їх по 2 коп./шт. :)

Анекдот:

Вітчизняна війна. Тил німецьких військ.

Радянські партизани ніяк не могли заставити місцевих євреїв воювати проти німців.

Вирішили їх зацікавити економічно.

- Зустрілися з ними, "а давайте ми буде в вам платит за кожного вбитого німця по 10 копійок?", євреї погодились..

Через тиждень приходять євреї, -"Ми все зробили, пішли, будете приймати товар"

Приходять, на колії стоїть ешелонів 20 вагонів доверху навантажених мертвими німцями.

Партизани так прикинули що грошей їм не хватить, -"А давайте ми вам по 5 копійок за німця заплатим?"

Ви шо іздіваєтесь?, ми самі їх по 7 копійок в білорусів купляєм!

SunSeth може в мене по 1 коп жуків купиш? :) тільки сам збирати будеш.. :)

Posted

SunSeth може в мене по 1 коп жуків купиш? тільки сам збирати будеш..

нє, спасіба, в мене нема тарантула. :)

Posted

сорри, что наламываю ваш небольшой гешефт, но колорадских жуков чудище заморское не ест - у него от них кашель и диарея. так что жду предложений по кузнечикам :smile3:

Posted

Вчора вночі гуляв в полі. Просто так вирішив покататись. Було над чим подумати.

Жодного не спіймав, хоча на меті і не було сотню-другу задарувати ШКодеру :)

не знаю, шум мотора авто злякав, чи погода не та випала

Не ведіться - вони винахідливіші ніндзя-черепашок :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Create New...