Shkoder Posted June 21, 2010 at 10:24 PM #1 Posted June 21, 2010 at 10:24 PM долго думал, куда же запостить такую тему.. решил, что все-таки в Торговлю предложение совершенно серьезное - нужны самые обыкновенные зеленые кузнечики, которых сейчас масса по лугам и полям. кузнечики нужны живые. чем они большего размера, тем лучше. план такой : 1. берете банку 2. ловите в нее кузнечиков 3. стучите мне в личку 4. .... 5. PROFIT!! насчет оплаты. раньше я их покупал примерно по 4 штуки на гривну, но точка к сожалению накрылась. если вас эта оплата не устраивает - предложите свою цену. интересующее меня количество - от 30 штук и больше. если качество товара меня устроит, то через месяц обращусь еще раз. ps. совет начинающим. хранить сверчков можно в холодильнике. банка должна продуваться (несколько дырок достаточно). внутрь банки лучше бросить немного травы. pps. для любопытных. я кузнечиков не готовлю и не сушу. но их просто обожает тарантул по имени Перец
byiviter Posted June 21, 2010 at 10:36 PM #2 Posted June 21, 2010 at 10:36 PM Сижу, вікно відчинене - цвіррр-цвіррр-цвіррр, блінн, а як їх зловити...
Shkoder Posted June 21, 2010 at 10:52 PM Author #3 Posted June 21, 2010 at 10:52 PM Сижу, вікно відчинене - цвіррр-цвіррр-цвіррр, блінн, а як їх зловити...воспользуйся советами рыбаков. лично я ловил сачком из марли, просто сейчас времени на это нет к сожалению..
floor Posted June 22, 2010 at 05:00 AM #4 Posted June 22, 2010 at 05:00 AM Сижу, вікно відчинене - цвіррр-цвіррр-цвіррр, блінн, а як їх зловити...гг прикол в тому, що як тільки ти підійдеш до нього, він відразу замовкне, і як би не видивлявся, найти його майже неможливо, так що їх найкраще ловити на полі де багато. Як був малим то мав котяру, якому від них просто дах зривало, от сам і ловив трохи.
SunSeth Posted June 22, 2010 at 05:57 AM #5 Posted June 22, 2010 at 05:57 AM А тарантули колорадських жуків їдять? Можуть запропонувати відро їх по 2 коп./шт.
foxx77 Posted June 22, 2010 at 07:15 AM #6 Posted June 22, 2010 at 07:15 AM А тарантули колорадських жуків їдять? Можуть запропонувати відро їх по 2 коп./шт. Анекдот: Вітчизняна війна. Тил німецьких військ. Радянські партизани ніяк не могли заставити місцевих євреїв воювати проти німців. Вирішили їх зацікавити економічно. - Зустрілися з ними, "а давайте ми буде в вам платит за кожного вбитого німця по 10 копійок?", євреї погодились.. Через тиждень приходять євреї, -"Ми все зробили, пішли, будете приймати товар" Приходять, на колії стоїть ешелонів 20 вагонів доверху навантажених мертвими німцями. Партизани так прикинули що грошей їм не хватить, -"А давайте ми вам по 5 копійок за німця заплатим?" Ви шо іздіваєтесь?, ми самі їх по 7 копійок в білорусів купляєм! SunSeth може в мене по 1 коп жуків купиш? тільки сам збирати будеш..
SunSeth Posted June 22, 2010 at 09:42 AM #7 Posted June 22, 2010 at 09:42 AM SunSeth може в мене по 1 коп жуків купиш? тільки сам збирати будеш.. нє, спасіба, в мене нема тарантула.
Shkoder Posted June 23, 2010 at 08:49 PM Author #8 Posted June 23, 2010 at 08:49 PM сорри, что наламываю ваш небольшой гешефт, но колорадских жуков чудище заморское не ест - у него от них кашель и диарея. так что жду предложений по кузнечикам
Sub_Sys Posted June 24, 2010 at 03:36 AM #9 Posted June 24, 2010 at 03:36 AM Вчора вночі гуляв в полі. Просто так вирішив покататись. Було над чим подумати. Жодного не спіймав, хоча на меті і не було сотню-другу задарувати ШКодеру не знаю, шум мотора авто злякав, чи погода не та випала Не ведіться - вони винахідливіші ніндзя-черепашок
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.