Перейти до змісту

Оператор Intertelecom

Рекомендовані повідомлення

alex1973, в твому випадку швидкість падає через погане покриття, а не через загруженість БС, на якомусь сайті бачив завнішню СДМА антенку за 150грн, по відгуках швидкість пристойно збільшувалась.

Не треба ля-ля... Я користуюсь інтернетом від інтертелеком як в машині, рухаючись по місту, так і вдома або в офісі.

Так ось швидкість впала скрізь, незалежно від покриття. Правда зараз вже декілька днів швидкість піднялась до 1100кб/с

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
  • Відповідей 144
  • Створено
  • Остання відповідь

Хто об*яснить шо за штрафи накладаються за некористування послугою.

В мому випадку я не замовляв трафік, тобто не поповнював шоб не нараховувалися мб, а коли прийшов щоб закиниту якісь кошти на рахунок мені кажуть так-і-так, ви маєте заплатити штраф 50% від тарифу ( в мне 145) і кажуть, з Вас 219грн!!! :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто об*яснить шо за штрафи накладаються за некористування послугою.

В мому випадку я не замовляв трафік, тобто не поповнював шоб не нараховувалися мб, а коли прийшов щоб закиниту якісь кошти на рахунок мені кажуть так-і-так, ви маєте заплатити штраф 50% від тарифу ( в мне 145) і кажуть, з Вас 219грн!!! :sq_ye:

нажаль так і є.

ці 145 грн являються абонплатою яка має сплачуватись щомісяця, у випадку некористування інетом сплачується половина тарифу, неприємно звичайно але треба було зразу питати коли підключався

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нажаль так і є.

ці 145 грн являються абонплатою яка має сплачуватись щомісяця, у випадку некористування інетом сплачується половина тарифу, неприємно звичайно але треба було зразу питати коли підключався

Це ж вони мають попереджувати що так-і-так. Я ж не можу все в них питати :(

Сволочі, зараз напевно сплачу той штраф, по ідеї це 74грн, і одразу відключитися, щоб не платити штраф за грудень, і підключитися знову, ще походу акція там якась є :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які будуть ваші поради, в договорі реально нічого про штраф не говориться і вони нічого не попереджали.

Сваритися з ними чи смиренно заплатити і замовчати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо в договорі, що ти підписував дійсно нічого не згадується про штраф, то послати нафіг і не платити і навряд чи вони можуть чимось довести, що ти не правий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Ночью интересней!

Ночь становится интересней дня, ведь теперь тарифный план «Мобільне життя ReVolution! - NIGHT» стал еще доступней:

- стоимость пакета в месяц - 0 гривен;

- стоимость 1 мегабайта скоростного Интернета с 00.00 до 09.00 составляет 3 копейки, с 09.00 до 00.00 всего 20 копеек.

Аванс при подключении составляет 50 гривен, которые остаются на лицевом счету. Подключение Абонентов происходит на виртуальный номер 999-ХХ-ХХ.

Для поддержки лицевого счета, Абоненту нужно активно пользоваться Интернет-услугами проявляя, тем самым, абонентскую активность. В случае отсутствия абонентской активности в течение 90 дней, виртуальный номер абонента отключается. Восстановление данного номера возможно в течение 60 дней посредством пополнения счета на сумму в размере 25 гривен на услуги Интернет.

Интернет без ограничений и без абонентской платы

Для энергичных и активных Интернет-пользователей Интертелеком выводит новый тарифный план «Мобільне Життя ReVolution» без абонентской платы!

Теперь Вы сами контролируете свою «мобильную жизнь», оплачивая только стоимость реально используемого входящего и исходящего трафика.

Стоимость пакета в месяц - 0 гривен.

Стоимость 1 мегабайта скоростного Интернета - всего 0,10 гривен.

Стоимость подключение 50 гривен, которые остаются на лицевом счету. Подключение Абонентов происходит на виртуальный номер 999-ХХ-ХХ.

Для поддержки лицевого счета, Абоненту нужно активно пользоваться Интернет-услугами проявляя, тем самым, абонентскую активность. В случае отсутствия абонентской активности в течение 90 дней, виртуальный номер абонента отключается. Восстановление данного номера возможно в течение 60 дней посредством пополнения счета на сумму в размере 25 гривен на услуги Интернет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розмовляю, коли забажаю - новий тариф «Весняний»

Вперше прямий міський номер без щомісячної абонентської плати - з новим тарифним планом «Весняний» у Вас є можливість оплачувати лише за ті дні, коли Вам необхідно скористатися послугами зв’язку.

В тарифі «Весняний» передбачена щоденна абонентська плата у розмірі 0,50 грн., яка знімається з рахунку абонента при поступленні дзвінка на номер абонента, або здійсненні дзвінка з телефонного номера абонента протягом дня. Якщо ж Ви протягом дня не здійснювали дзвінків, і Вам ніхто не телефонував - абонентська плата не знімається.

Кожен день при сплаті щоденної абонентської плати в розмірі 0,50 грн Вам нараховується 20 безкоштовних хвилин для дзвінків на місцеві міські номери та національну мережу «Інтертелеком».

Навіть якщо Ви будете спілкуватися кожен день протягом 31 дня, сплачуючи по 0,50 коп., то абонентська плата за місяць становитиме лише 15,50 грн. І при цьому Вам нараховується 620 пакетних хвилин.

Також, за окрему щомісячну оплату, що становить 25 гривень, Ви отримуєте 350 МБ швидкісного Інтернету, включеного в пакет. Оплата понад пакетний трафік проводиться за дуже доступними тарифами - 0,08 грн за 1 МБ. Підключення до тарифу «Весняний» можливе лише з 05.03.09 по 31.03.09. Подальше обслуговування абонентів, які підключилися до даного тарифного плану, необмежене.

Для існуючих абонентів можливий перехід на тарифний план «Весняний». Вартість переходу - 5 грн. з ПДВ.

Для підтримки особистого рахунку, Абоненту потрібно користуватися послугами зв’язку демонструючи, тим самим, абонентську активність (наявність вхідного та вихідного трафіку). У випадку відсутності абонентської активності протягом 90 днів, номер абонента відключається. Відновлення даного номеру можливе протягом 60 днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще Інтер працює 7-го березня та 8-го березня!

Отже у кого не було можливості поспілкуватися з операторами / інженерами, то з`явилась нагальна можливість, не зриваючи робочий графік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна в цій темі поцікавитись покриттям оператора в с. Воротнів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна в цій темі поцікавитись покриттям оператора в с. Воротнів?

Телефонія - без проблем.

Для Інтернету варто було б доукомплектуватися антеною, в інакшому випадку можливі збої (EV-DO Rev.A).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Скільки базових станцій в Луцьку ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не заглиблюючись в подробиці 4.

Радіус роботи БС - 45-50 км. (по прямій).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... цікаво, де ще по області стоять БС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Радіус дії - нефіговий, а як із пропускною здатністю? Не мало 4 БС на Луцьк?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Радіус дії - нефіговий, а як із пропускною здатністю? Не мало 4 БС на Луцьк?

Радіус дії озвучений мною розраховується на місцевості без перешкод (ліси, гори, будівлі).

В Луцьку спостерігається найвища активність інетюзерів Інтера по Україні, тому нещодавно поставили додаткову базову.

Самі ж базові станції легко модернізуються додатковими модулями з метою підвищення пропускної здатності.

Більш важливе питання, чи будуть на це виділяти кошти. Правда 2 тиждні тому модернізацію у Луцьку було проведено. На скільки достатньо можуть судити самі користувачі. Я ж нарікань останнім часом не чув.

... цікаво, де ще по області стоять БС.

Горохів, Ковель, Любомль, Шацьк - це те що по пам`яті. Якщо потрібно більш точно, то завтра нагадай в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу собі взяти для інтернету модем + ТП «Мобільне Життя ReVolution» без абонентской платы, на випадок виїзду за межі квартири з ноутбуком.

?

1) Що означає: "Для поддержки лицевого счета, Абоненту нужно активно пользоваться Интернет-услугами проявляя, тем самым, абонентскую активность."

Мені потрібно поповнюватись кожні 90 днів. Так, то на яку суму?

чи

Просто, щоб хоча б 1 раз на 90 днів було використано кошти на послуги? Навіть 10 коп!

2) Якщо мені привезуть модем б/у, мені його прошиють в ЦОК, і скільки це буде коштувати?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу собі взяти для інтернету модем + ТП «Мобільне Життя ReVolution» без абонентской платы, на випадок виїзду за межі квартири з ноутбуком.

?

1) Що означає: "Для поддержки лицевого счета, Абоненту нужно активно пользоваться Интернет-услугами проявляя, тем самым, абонентскую активность."

чи

Просто, щоб хоча б 1 раз на 90 днів було використано кошти на послуги? Навіть 10 коп!

2) Якщо мені привезуть модем б/у, мені його прошиють в ЦОК, і скільки це буде коштувати?!

1. На протязі 90 днів абонент повинет використати хочаб якісь кошти, тобто користуватися послугами компанії. Жорсткої привязки до певної суми, власне як і роз`яснень з цього приводу, Одеса-мама не дала, а відтак будемо важати, що це так і є :)

2. Прошити модем абонента інженери зобов`язанібезкоштовно і не важливо модем куплений в Інтері чи будь-де. Одне прошу акцентувати увагу щоб модем не був "noname" адже прошивка є не на всі моделі модемів, а на ті що продаються та модельний ряд самих розповсюджених.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Novatel S620 прошиють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Novatel S620 прошиють

Якщо це було питання, то прошиють.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

?

чи

1. На протязі 90 днів абонент повинет використати хочаб якісь кошти, тобто користуватися послугами компанії. Жорсткої привязки до певної суми, власне як і роз`яснень з цього приводу, Одеса-мама не дала, а відтак будемо важати, що це так і є :)

2. Прошити модем абонента інженери зобов`язанібезкоштовно і не важливо модем куплений в Інтері чи будь-де. Одне прошу акцентувати увагу щоб модем не був "noname" адже прошивка є не на всі моделі модемів, а на ті що продаються та модельний ряд самих розповсюджених.

2п - це вже трохи перебір. Прошити під Інтер чи Піплів можна любий модем стандарту СDMA800. Просто в Інтері віднедавно почали брати плату за програмування стороннього терміналу. Якщо ж завітаєш до дилера, то підключеш без додаткових коштів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2п - це вже трохи перебір. Прошити під Інтер чи Піплів можна любий модем стандарту СDMA800. Просто в Інтері віднедавно почали брати плату за програмування стороннього терміналу. Якщо ж завітаєш до дилера, то підключеш без додаткових коштів

Перебору нема, так як писалося це зі слів (мало не під диктовку) головного інженера. :naezd:

А перевірити законність спроби стягнути плату за прошивку стороннього модему можна зателефонувавши на безкоштовну лінію 8 - 800 (і не забуваємо брати чек) :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перебору нема, так як писалося це зі слів (мало не під диктовку) головного інженера. :naezd:

А перевірити законність спроби стягнути плату за прошивку стороннього модему можна зателефонувавши на безкоштовну лінію 8 - 800 (і не забуваємо брати чек) :0005:

Тоді несіть мені, я прошию

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В пості № 122 (пункт 2) я акцентував увагу, що для кожного обладнання повинна бути програмне забезпечення для пуско-налагодження (в дилера і Інтера воно фактично одне й те ж саме, так як Ви обмінюєтеся ним).

Постом № 126 я намагався пояснити, що якщо якомусь "Василю" в Інтері здається, що йому мало платять ЗП чи не вистачає на пиво, то це проблема абонента і питання вирішується "шо 2 пальца". А раз так, то спроби здерти кошти з абонента співробітниками Інтера не є аргументацією підключення в дилера.

Щоб довершити об`єктивну картину зауважу, що як би я підключався, то тільки в дилера. Адже дилер може зробити знижку як на обладнання так і на комплексне підключення. Також дилер (саме Ви) більш професійно здійснюєте технічний супровід та пуско-налагодження, так як працюєте на себе, а не на якогось там Абгама з Одеси.

З.І. Нічого особистого - тільки об`єктивне відображення положення речей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В пості № 122 (пункт 2) я акцентував увагу, що для кожного обладнання повинна бути програмне забезпечення для пуско-налагодження (в дилера і Інтера воно фактично одне й те ж саме, так як Ви обмінюєтеся ним).

Постом № 126 я намагався пояснити, що якщо якомусь "Василю" в Інтері здається, що йому мало платять ЗП чи не вистачає на пиво, то це проблема абонента і питання вирішується "шо 2 пальца". А раз так, то спроби здерти кошти з абонента співробітниками Інтера не є аргументацією підключення в дилера.

Щоб довершити об`єктивну картину зауважу, що як би я підключався, то тільки в дилера. Адже дилер може зробити знижку як на обладнання так і на комплексне підключення. Також дилер (саме Ви) більш професійно здійснюєте технічний супровід та пуско-налагодження, так як працюєте на себе, а не на якогось там Абгама з Одеси.

З.І. Нічого особистого - тільки об`єктивне відображення положення речей.

На скільки мені відомо, то плата за програмування стороннього терміналу - наказ Одеси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...