Перейти до змісту

Продам скутер

gavman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Обєм 150 куб.см Волинська реестрація,сигналізація. Проблем з електричною та механічною частинами нема. Пластмаса потребує косметичного ремонту. Пробіг 10000 км. Масло щойно поміняне. Ціна 800 у.о. Тел. 8-068-658-10-47 (з 18-00 до 20-00)

Двигатель скутера viper F1

Тип: Четырехтактный

Охлаждение: Воздушное

Объем: 150 см. куб.

Система пуска: Электростартер/кикстартер

Максимальная мощность: 7 Квт \ 7500 об.мин.

Трансмиссия: Клиноременной вариатор

Шасси скутера viper F1

Передняя подвеска скутера viper F1: Телескопическая вилка

Задняя подвеска скутера viper F1: Маятниковая, с двумя амортизаторами

Тормоза скутера viper F1 (передний / задний): Дисковый / дисковый

Размер колес скутера viper F1 (переднее / заднее): 130/60-13

post-7885-1276878276,71_thumb.jpg

Опубліковано

Наголошую - мопед з номерним знаком!!! Постановка на облік коштуватиме 200-300 у/о!!! Раджу почитати - http://autonews.rbc.ua/firstlook/8359/

З мотором проблем нема, ремонтів та регулювань не проходив, сайлентблоки поміняв. Проблемою є тілки китайська пластмаса. Займатись ремонтом не хочу. Вважаю за краще придбати новий мопед тієїж марки!!!

Опубліковано
  В 23.06.2010 в 15:02, gavman сказав:

Наголошую - мопед з номерним знаком!!! Постановка на облік коштуватиме 200-300 у/о!!! Раджу почитати - http://autonews.rbc.ua/firstlook/8359/

З мотором проблем нема, ремонтів та регулювань не проходив, сайлентблоки поміняв. Проблемою є тілки китайська пластмаса. Займатись ремонтом не хочу. Вважаю за краще придбати новий мопед тієїж марки!!!

Вы зачем , уважаемый , народ дурите ?? Регистрация 150 куб. скутера + страховка + техосмотр = 1000 ГРН !!! Откудава сумма в 200-300 у.е.?? Да и просите Вы за лошадку , которая пробежала 10400 км столько , что можно купить новый за такие деньги ! Я видел Ваш сктер , и реально за него получить в Луцке 4000 , 4500 если очень повезёт !

Опубліковано

Сума взята з власного досвіду!!! Документи необхідні для оформлення скута (більше 50 куб.): 1. Довідка-рахунок. 2.Сертифікат відповідності. 3. Митна накладна. 4. Дилерський договір. 5. Видаткова накладна.

Підійдіть на ринку до продавців мопедів і попросіть показати ці документи (можливо навіть пообіцяють підвезти завтра)!!!

Можливо шановний Walkie-talkie зможе оформити скут за 1000 грн., а тим хто не відірваний від реальності раджу запасатись у/о в вказаних мною сумах!!!

Опубліковано
  В 26.06.2010 в 14:28, gavman сказав:

Сума взята з власного досвіду!!! Документи необхідні для оформлення скута (більше 50 куб.): 1. Довідка-рахунок. 2.Сертифікат відповідності. 3. Митна накладна. 4. Дилерський договір. 5. Видаткова накладна.

Підійдіть на ринку до продавців мопедів і попросіть показати ці документи (можливо навіть пообіцяють підвезти завтра)!!!

Можливо шановний Walkie-talkie зможе оформити скут за 1000 грн., а тим хто не відірваний від реальності раджу запасатись у/о в вказаних мною сумах!!!

Я свой скутер , в апреле сего года , поставил на учёт за 700 грн. , 65 Грн - страховка , 150 Грн - техосмотр . А = Документи необхідні для оформлення скута (більше 50 куб.): 1. Довідка-рахунок. 2.Сертифікат відповідності. 3. Митна накладна. 4. Дилерський договір. 5. Видаткова накладна. = выдаются продавцом скутера новому владельцу - безплатно ! Если у Вас взяли деньги за ещё что-то , походу Вас надурили ! Я напрямую связан с продавцом мототехники , и Вам , как форумчанину , БЕЗПЛАТНО могу помочь с регистрацией 150 куб. скутера за 1000 ГРН ! Если - же Вы оторваны от реальности , тогда проходите мимо и не морочьте голову баснословными суммами !

Опубліковано

Документи на цей скутер чекав з Одеси ТРИ місяці. В результаті, коли руки дійшли дооформлення, виявилось що просрочений сертифікат відповідності. Звернувся до Волинського центру сертифікації (точну назву не пам'ятяю (район м'ясокомбінату)) пообіцяли провести сертифікацію з виїздом спеціалістів на завод-виробник!!!

Коли вам хтось каже, що поможе з документами НЕ ВІРТЕ, або звертайтесь до Walkie-talkie!!! Я звертався до багатьох напрямую связаньіх с продавцами мототехники, і до самьіх продавцов, в результаті мені допомогли за 200 у.о. (це через рідного кума, а так просили 250-300), але я не шкодую, бо вибираючи між штрафом за керування неоформленого техзасобу (есь 400 грн.), з послідуючою постановкою на штрафмайданчик до постановки на облік (не знаю скільки зараз коштує 1 доба простою там, але трохи накапає!!!) вирішив що дешевше заплатити!!!

Опубліковано
  В 26.06.2010 в 18:49, gavman сказав:

Документи на цей скутер чекав з Одеси ТРИ місяці. В результаті, коли руки дійшли дооформлення, виявилось що просрочений сертифікат відповідності. Звернувся до Волинського центру сертифікації (точну назву не пам'ятяю (район м'ясокомбінату)) пообіцяли провести сертифікацію з виїздом спеціалістів на завод-виробник!!!

Коли вам хтось каже, що поможе з документами НЕ ВІРТЕ, або звертайтесь до Walkie-talkie!!! Я звертався до багатьох напрямую связаньіх с продавцами мототехники, і до самьіх продавцов, в результаті мені допомогли за 200 у.о. (це через рідного кума, а так просили 250-300), але я не шкодую, бо вибираючи між штрафом за керування неоформленого техзасобу (есь 400 грн.), з послідуючою постановкою на штрафмайданчик до постановки на облік (не знаю скільки зараз коштує 1 доба простою там, але трохи накапає!!!) вирішив що дешевше заплатити!!!

Попридержи коней , проходящий мимо ! Где я писал , что помогу с доками на мототехнику ?? Я могу помочь с регистрацией мототехники ! Не путайте регистрацию с получением справки счёта ! Просто вам продали скутер от фирмы , которой даавно нет , поэтому у Вас были проблемы с бумагами на данный аппарат ! Совет : прежде чем покупать что-нибудь , удостоверьтесь в наличии всей требуемой документации , вплоть до расчёта за аппарат при получении справки-счёта ! В Вашем случае - Вы Лицо Обманутое Хулиганами , которые живут на таких как Вы !

P.S. Неужели чуваки из Волынского центра сертификации ездили в Китай , на завод изготовитель ????!!!

Помоему - полная лажа !

Опубліковано

Звичайно не їздили (я намагався писати короткими фразами, але бачу, що декому потрібно роз'яснювати більш детально). Це була спроба вирішити питання в рамках закону, просто сертифікаційний центр поставив на ній хрест. Справа вирішувалась напряму у відділі реєстрації. Я пишу для 90% щасливих власників б/у мопедів, які взагалі не мають ніяких документів - чи вдасться вам поставити їх на облік за 1000 грн, якщо посадовій особі прийдеться йти на фактичну підробку документів (а реально в ході реєстрації спілкуєтесь з 3-4 посадовцями)??? Можливо вам допоможе popskiller, пряма мова: БЕЗПЛАТНО могу помочь с регистрацией 150 куб. скутера за 1000 ГРН ! У всіх інших випадках вам прийдеться переплатити.

Повторюю: ситуація описана з власного досвіду!!! Для щасливих власників нових мопедів з документами шлях їх оформлення та ціни наведені в http://autonews.rbc.ua/firstlook/8359/ (це посилання я навожу вдруге бо дехто закипає раніше ніж переварить всю отриману інформацію)!!!

Опубліковано
  В 27.06.2010 в 05:56, gavman сказав:

Звичайно не їздили (я намагався писати короткими фразами, але бачу, що декому потрібно роз'яснювати більш детально). Це була спроба вирішити питання в рамках закону, просто сертифікаційний центр поставив на ній хрест. Справа вирішувалась напряму у відділі реєстрації. Я пишу для 90% щасливих власників б/у мопедів, які взагалі не мають ніяких документів - чи вдасться вам поставити їх на облік за 1000 грн, якщо посадовій особі прийдеться йти на фактичну підробку документів (а реально в ході реєстрації спілкуєтесь з 3-4 посадовцями)??? Можливо вам допоможе popskiller, пряма мова: БЕЗПЛАТНО могу помочь с регистрацией 150 куб. скутера за 1000 ГРН ! У всіх інших випадках вам прийдеться переплатити.

Повторюю: ситуація описана з власного досвіду!!! Для щасливих власників нових мопедів з документами шлях їх оформлення та ціни наведені в http://autonews.rbc.ua/firstlook/8359/ (це посилання я навожу вдруге бо дехто закипає раніше ніж переварить всю отриману інформацію)!!!

Бездоковая кубатура не регестрируется , и посему идёт на запчасти ! Цена регистрации полтинников , есстественно бездоковых , колеблется в пределах 400 - 1000 Грн . Для уточнения суммы на регистрацию полтоса нужно ехать в МРЕВ и узнавать на месте !

P.S. Мы с вашими бывшими проблеммами заметно отошли в сторону ! Я просто хотел сказать , что цена на Ваш б.у. скутер существенно завышена ! Его цена в базарный день 4500 ГРН !

Опубліковано

Я з вами погоджуюсь!!! І якщо ви віднімете від вказаної мною суми витрати на реєстрацію то отримаємо: (800-250)*8=4400 грн. (це ще не зважаючи на те, що я не відміняв торги!!!). Про реєстрацію я почав мову з тією метою, щоб нагадати: ціна за б/у скут без реєстрації не остаточна, якщо це 300-500 у/о то можна сміливо добавляти до цієї суми щонайменше 200 зелених (мова йде про скути більше від 50 куб.). Якщо ви не зареєструєте скут то ризикуєте залишитись і без скута і без у/о (особливо це проявиться після 1-го вересня). До речі - під тиском ДАІ люди почнуть потрохи реєструвати свої скути (вважаю, що 99% власників не мають на них ніяких документів взагалі), це стане вигідним бізнесом для МРЕВ, і не виключено що призведе до росту цін як в нас це часто трапляється!!!

Опубліковано
  В 27.06.2010 в 13:46, gavman сказав:

Я з вами погоджуюсь!!! І якщо ви віднімете від вказаної мною суми витрати на реєстрацію то отримаємо: (800-250)*8=4400 грн. (це ще не зважаючи на те, що я не відміняв торги!!!). Про реєстрацію я почав мову з тією метою, щоб нагадати: ціна за б/у скут без реєстрації не остаточна, якщо це 300-500 у/о то можна сміливо добавляти до цієї суми щонайменше 200 зелених (мова йде про скути більше від 50 куб.). Якщо ви не зареєструєте скут то ризикуєте залишитись і без скута і без у/о (особливо це проявиться після 1-го вересня). До речі - під тиском ДАІ люди почнуть потрохи реєструвати свої скути (вважаю, що 99% власників не мають на них ніяких документів взагалі), це стане вигідним бізнесом для МРЕВ, і не виключено що призведе до росту цін як в нас це часто трапляється!!!

А какое нам дело до 50 куб техники , которую только начинают регить ? У нас 150 куб. - мотоцикл , обязательное наличие в правах категории А , обязательная регистрация ! И в нашем случае 1 сентября роли никакой не играет , потому как , кубатура ставится на учёт в течении 10 дней с момента продажи или получении на руки справки-счёта !

P.S. http://www.moto.com.ua/news.php?id=1181

Опубліковано

Все дуже просто. Даішник на дорозі не бачить ваших кубів. Він бачить мопед якого йому заборонили зупиняти до 1-го вересня. Після першого вересня зупиняти скути почнуть масово і вже не матиме значення який в нього кубізм (тобто - шанси бути спійманим зростуть значно!!!).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...