Перейти до змісту

Продам скутер

gavman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Обєм 150 куб.см Волинська реестрація,сигналізація. Проблем з електричною та механічною частинами нема. Пластмаса потребує косметичного ремонту. Пробіг 10000 км. Масло щойно поміняне. Ціна 800 у.о. Тел. 8-068-658-10-47 (з 18-00 до 20-00)

Двигатель скутера viper F1

Тип: Четырехтактный

Охлаждение: Воздушное

Объем: 150 см. куб.

Система пуска: Электростартер/кикстартер

Максимальная мощность: 7 Квт \ 7500 об.мин.

Трансмиссия: Клиноременной вариатор

Шасси скутера viper F1

Передняя подвеска скутера viper F1: Телескопическая вилка

Задняя подвеска скутера viper F1: Маятниковая, с двумя амортизаторами

Тормоза скутера viper F1 (передний / задний): Дисковый / дисковый

Размер колес скутера viper F1 (переднее / заднее): 130/60-13

post-7885-1276878276,71_thumb.jpg

Опубліковано

Наголошую - мопед з номерним знаком!!! Постановка на облік коштуватиме 200-300 у/о!!! Раджу почитати - http://autonews.rbc.ua/firstlook/8359/

З мотором проблем нема, ремонтів та регулювань не проходив, сайлентблоки поміняв. Проблемою є тілки китайська пластмаса. Займатись ремонтом не хочу. Вважаю за краще придбати новий мопед тієїж марки!!!

Опубліковано

Наголошую - мопед з номерним знаком!!! Постановка на облік коштуватиме 200-300 у/о!!! Раджу почитати - http://autonews.rbc.ua/firstlook/8359/

З мотором проблем нема, ремонтів та регулювань не проходив, сайлентблоки поміняв. Проблемою є тілки китайська пластмаса. Займатись ремонтом не хочу. Вважаю за краще придбати новий мопед тієїж марки!!!

Вы зачем , уважаемый , народ дурите ?? Регистрация 150 куб. скутера + страховка + техосмотр = 1000 ГРН !!! Откудава сумма в 200-300 у.е.?? Да и просите Вы за лошадку , которая пробежала 10400 км столько , что можно купить новый за такие деньги ! Я видел Ваш сктер , и реально за него получить в Луцке 4000 , 4500 если очень повезёт !

Опубліковано

Сума взята з власного досвіду!!! Документи необхідні для оформлення скута (більше 50 куб.): 1. Довідка-рахунок. 2.Сертифікат відповідності. 3. Митна накладна. 4. Дилерський договір. 5. Видаткова накладна.

Підійдіть на ринку до продавців мопедів і попросіть показати ці документи (можливо навіть пообіцяють підвезти завтра)!!!

Можливо шановний Walkie-talkie зможе оформити скут за 1000 грн., а тим хто не відірваний від реальності раджу запасатись у/о в вказаних мною сумах!!!

Опубліковано

Сума взята з власного досвіду!!! Документи необхідні для оформлення скута (більше 50 куб.): 1. Довідка-рахунок. 2.Сертифікат відповідності. 3. Митна накладна. 4. Дилерський договір. 5. Видаткова накладна.

Підійдіть на ринку до продавців мопедів і попросіть показати ці документи (можливо навіть пообіцяють підвезти завтра)!!!

Можливо шановний Walkie-talkie зможе оформити скут за 1000 грн., а тим хто не відірваний від реальності раджу запасатись у/о в вказаних мною сумах!!!

Я свой скутер , в апреле сего года , поставил на учёт за 700 грн. , 65 Грн - страховка , 150 Грн - техосмотр . А = Документи необхідні для оформлення скута (більше 50 куб.): 1. Довідка-рахунок. 2.Сертифікат відповідності. 3. Митна накладна. 4. Дилерський договір. 5. Видаткова накладна. = выдаются продавцом скутера новому владельцу - безплатно ! Если у Вас взяли деньги за ещё что-то , походу Вас надурили ! Я напрямую связан с продавцом мототехники , и Вам , как форумчанину , БЕЗПЛАТНО могу помочь с регистрацией 150 куб. скутера за 1000 ГРН ! Если - же Вы оторваны от реальности , тогда проходите мимо и не морочьте голову баснословными суммами !

Опубліковано

Документи на цей скутер чекав з Одеси ТРИ місяці. В результаті, коли руки дійшли дооформлення, виявилось що просрочений сертифікат відповідності. Звернувся до Волинського центру сертифікації (точну назву не пам'ятяю (район м'ясокомбінату)) пообіцяли провести сертифікацію з виїздом спеціалістів на завод-виробник!!!

Коли вам хтось каже, що поможе з документами НЕ ВІРТЕ, або звертайтесь до Walkie-talkie!!! Я звертався до багатьох напрямую связаньіх с продавцами мототехники, і до самьіх продавцов, в результаті мені допомогли за 200 у.о. (це через рідного кума, а так просили 250-300), але я не шкодую, бо вибираючи між штрафом за керування неоформленого техзасобу (есь 400 грн.), з послідуючою постановкою на штрафмайданчик до постановки на облік (не знаю скільки зараз коштує 1 доба простою там, але трохи накапає!!!) вирішив що дешевше заплатити!!!

Опубліковано

Документи на цей скутер чекав з Одеси ТРИ місяці. В результаті, коли руки дійшли дооформлення, виявилось що просрочений сертифікат відповідності. Звернувся до Волинського центру сертифікації (точну назву не пам'ятяю (район м'ясокомбінату)) пообіцяли провести сертифікацію з виїздом спеціалістів на завод-виробник!!!

Коли вам хтось каже, що поможе з документами НЕ ВІРТЕ, або звертайтесь до Walkie-talkie!!! Я звертався до багатьох напрямую связаньіх с продавцами мототехники, і до самьіх продавцов, в результаті мені допомогли за 200 у.о. (це через рідного кума, а так просили 250-300), але я не шкодую, бо вибираючи між штрафом за керування неоформленого техзасобу (есь 400 грн.), з послідуючою постановкою на штрафмайданчик до постановки на облік (не знаю скільки зараз коштує 1 доба простою там, але трохи накапає!!!) вирішив що дешевше заплатити!!!

Попридержи коней , проходящий мимо ! Где я писал , что помогу с доками на мототехнику ?? Я могу помочь с регистрацией мототехники ! Не путайте регистрацию с получением справки счёта ! Просто вам продали скутер от фирмы , которой даавно нет , поэтому у Вас были проблемы с бумагами на данный аппарат ! Совет : прежде чем покупать что-нибудь , удостоверьтесь в наличии всей требуемой документации , вплоть до расчёта за аппарат при получении справки-счёта ! В Вашем случае - Вы Лицо Обманутое Хулиганами , которые живут на таких как Вы !

P.S. Неужели чуваки из Волынского центра сертификации ездили в Китай , на завод изготовитель ????!!!

Помоему - полная лажа !

Опубліковано

Звичайно не їздили (я намагався писати короткими фразами, але бачу, що декому потрібно роз'яснювати більш детально). Це була спроба вирішити питання в рамках закону, просто сертифікаційний центр поставив на ній хрест. Справа вирішувалась напряму у відділі реєстрації. Я пишу для 90% щасливих власників б/у мопедів, які взагалі не мають ніяких документів - чи вдасться вам поставити їх на облік за 1000 грн, якщо посадовій особі прийдеться йти на фактичну підробку документів (а реально в ході реєстрації спілкуєтесь з 3-4 посадовцями)??? Можливо вам допоможе popskiller, пряма мова: БЕЗПЛАТНО могу помочь с регистрацией 150 куб. скутера за 1000 ГРН ! У всіх інших випадках вам прийдеться переплатити.

Повторюю: ситуація описана з власного досвіду!!! Для щасливих власників нових мопедів з документами шлях їх оформлення та ціни наведені в http://autonews.rbc.ua/firstlook/8359/ (це посилання я навожу вдруге бо дехто закипає раніше ніж переварить всю отриману інформацію)!!!

Опубліковано

Звичайно не їздили (я намагався писати короткими фразами, але бачу, що декому потрібно роз'яснювати більш детально). Це була спроба вирішити питання в рамках закону, просто сертифікаційний центр поставив на ній хрест. Справа вирішувалась напряму у відділі реєстрації. Я пишу для 90% щасливих власників б/у мопедів, які взагалі не мають ніяких документів - чи вдасться вам поставити їх на облік за 1000 грн, якщо посадовій особі прийдеться йти на фактичну підробку документів (а реально в ході реєстрації спілкуєтесь з 3-4 посадовцями)??? Можливо вам допоможе popskiller, пряма мова: БЕЗПЛАТНО могу помочь с регистрацией 150 куб. скутера за 1000 ГРН ! У всіх інших випадках вам прийдеться переплатити.

Повторюю: ситуація описана з власного досвіду!!! Для щасливих власників нових мопедів з документами шлях їх оформлення та ціни наведені в http://autonews.rbc.ua/firstlook/8359/ (це посилання я навожу вдруге бо дехто закипає раніше ніж переварить всю отриману інформацію)!!!

Бездоковая кубатура не регестрируется , и посему идёт на запчасти ! Цена регистрации полтинников , есстественно бездоковых , колеблется в пределах 400 - 1000 Грн . Для уточнения суммы на регистрацию полтоса нужно ехать в МРЕВ и узнавать на месте !

P.S. Мы с вашими бывшими проблеммами заметно отошли в сторону ! Я просто хотел сказать , что цена на Ваш б.у. скутер существенно завышена ! Его цена в базарный день 4500 ГРН !

Опубліковано

Я з вами погоджуюсь!!! І якщо ви віднімете від вказаної мною суми витрати на реєстрацію то отримаємо: (800-250)*8=4400 грн. (це ще не зважаючи на те, що я не відміняв торги!!!). Про реєстрацію я почав мову з тією метою, щоб нагадати: ціна за б/у скут без реєстрації не остаточна, якщо це 300-500 у/о то можна сміливо добавляти до цієї суми щонайменше 200 зелених (мова йде про скути більше від 50 куб.). Якщо ви не зареєструєте скут то ризикуєте залишитись і без скута і без у/о (особливо це проявиться після 1-го вересня). До речі - під тиском ДАІ люди почнуть потрохи реєструвати свої скути (вважаю, що 99% власників не мають на них ніяких документів взагалі), це стане вигідним бізнесом для МРЕВ, і не виключено що призведе до росту цін як в нас це часто трапляється!!!

Опубліковано

Я з вами погоджуюсь!!! І якщо ви віднімете від вказаної мною суми витрати на реєстрацію то отримаємо: (800-250)*8=4400 грн. (це ще не зважаючи на те, що я не відміняв торги!!!). Про реєстрацію я почав мову з тією метою, щоб нагадати: ціна за б/у скут без реєстрації не остаточна, якщо це 300-500 у/о то можна сміливо добавляти до цієї суми щонайменше 200 зелених (мова йде про скути більше від 50 куб.). Якщо ви не зареєструєте скут то ризикуєте залишитись і без скута і без у/о (особливо це проявиться після 1-го вересня). До речі - під тиском ДАІ люди почнуть потрохи реєструвати свої скути (вважаю, що 99% власників не мають на них ніяких документів взагалі), це стане вигідним бізнесом для МРЕВ, і не виключено що призведе до росту цін як в нас це часто трапляється!!!

А какое нам дело до 50 куб техники , которую только начинают регить ? У нас 150 куб. - мотоцикл , обязательное наличие в правах категории А , обязательная регистрация ! И в нашем случае 1 сентября роли никакой не играет , потому как , кубатура ставится на учёт в течении 10 дней с момента продажи или получении на руки справки-счёта !

P.S. http://www.moto.com.ua/news.php?id=1181

Опубліковано

Все дуже просто. Даішник на дорозі не бачить ваших кубів. Він бачить мопед якого йому заборонили зупиняти до 1-го вересня. Після першого вересня зупиняти скути почнуть масово і вже не матиме значення який в нього кубізм (тобто - шанси бути спійманим зростуть значно!!!).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...