Перейти до змісту

Годинник на руку

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зайди ще в ювелірку Перлина в центрі. Саме краще це механічні часи. Це класика і завжди буде в моді.

30 років ношу різні часи (механічні) і практика показала, що вони самі найкращі.були і кварцеві, і з мелодіями,

різні. А ще краще добавити ще грошей і в 1200-1500 класні часи можна підібрати.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Розкажу свою історію купівлі годинника. :)

Як вже писав вище, запав на Тіссо. Прозондував луцькі ціни, інтернет.

Маю у Львові знайомого в магазині годинників (назву магазину упускаю). Домовився що приїду купити.

Короче, вибрались з дружиною на вихідні з ночівлею до Львова - годинник купити, пива з колєгами попити... Вже в магазині тамтешні ціни неприємно здивували, але знайомий допоміг і знижкою :), і порадою. Короче куплено було Жак Леман 1-1112D, а потім і успішно його обмито :)

По приїзду до Луцьку і доступу до інету був неприємно здивований різницею між тим, скільки я за нього заплатив, і тим, скільки за нього просять у Києві. Подзвонив знайомому - він пообіцяв вияснити чого така велика різниця. Через 2 години вияснилось що "менеджери при формуванні ціни помилились" і я можу забрати переплачені гроші або вибрати дорожчий годинник! Через пару днів мені через іншого знайомого було повернуто переплачені гроші.

Далі ще цікавіше :)

Найшов точно такий самий годинник в Своєму часі в Юванті. Ціна на нього становить 2670 грн!!! Питаю чому, менеджер: ХЗ.

Пару днів назад був в Києві, як мені було сказано в магазині, в офіційного представника ТМ Жак Леман в Україні. Модель 1-1112В коштує 1200 грн, 1-1112D - 1360 грн. На питання "як можна пояснити ТАКУ різницю в ціні?" продавець щиро здивувався і висловив припущення що Луцьк купує через пару посередників.

От такі особливості купівлі-продажу!..

Опубліковано

А ніхто не зустрічав неординарни \в смислі дизайну\ чоловічих годинників? Щось в стилі хайтек...

Опубліковано

А ніхто не зустрічав неординарни \в смислі дизайну\ чоловічих годинників? Щось в стилі хайтек...

бинарные.мозги свихнеш пока время вычислишь. :D

Опубліковано

в Юванті на першому поверсі біля кафе є точка продажу мобільних телефонів і недорогих годинників цікавого дизайну

Опубліковано

Хочу купити годинник на руку на суму до 600-700 грн. (напевно :))

І постало питання де можна в Луцьку (найближчих містах) подивитись на це діло. Обходив "Свій Час", то там все якось дуже дорого..

Може хтось може допомогти. Хочу зі шкіряним ремінцем :D

Я купляла 2 тиждні тому чоловікові на день народження в Перлині, за 620 гривень, з шкіряний ремінцем і позолочений корпусом, дуже круті...обходила все , що можна, але в Перлині мені найбільше сподобалось....

Хочу купити годинник на руку на суму до 600-700 грн. (напевно :))

І постало питання де можна в Луцьку (найближчих містах) подивитись на це діло. Обходив "Свій Час", то там все якось дуже дорого..

Може хтось може допомогти. Хочу зі шкіряним ремінцем :D

Я купляла 2 тиждні тому чоловікові на день народження в Перлині, за 620 гривень, з шкіряний ремінцем і позолочений корпусом, дуже круті...обходила все , що можна, але в Перлині мені найбільше сподобалось....

Написала під імям чоловіка)))) буває..)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...