Перейти до змісту

Need for Speed: Hot Pursuit

sergmaestro

Рекомендовані повідомлення

На ФТП закинути не зможу1

2 Zerotul лабаю вже 4год. без всякіх там багів/лагів і іншої лабуди :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 72
  • Створено
  • Остання відповідь

ганяю! досить непогана цяця. графіка дуже класна і китайський кряк працює на ура

моя оцінка 11/12

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Высокие баллы для Need for Speed: Hot Pursuit

Ниже представлена большая подборка оценок проекту Need for Speed: Hot Pursuit, выставленных различными игровыми изданиями. Как и в случае с первыми оценками, игру приняли очень хорошо. Единственным исключением стала оценка 70/100 от OXM.

OXM – 70/100

PTOM – 100/100

Joystiq – 5/5

D’toid – 9.5/10

PushSqaure – 4/4

GamesRadar – 10/10

VideoGamer – 8/10

GameTrailers – 9/10

Made2Game – 9/10

GameInfromer – 8.75/10

GameSpy – 90/100

IGN – 9/10

Gamespot – 8.5/10

Gameplanet – 8.5/10

PC Games – 82/100

Eurogamer – 9/10

Atomic Gamer – 9/10

CVG – 9/10

VGD – 9/10

TotalVideoGames – 8/10

Guardian – 5/5

GamerRant – 4.5/5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ганяю. Управління бажає кращого...(схоже на джавовский андеркавер на 240*320). Графіка може буть)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

управление по дефолту как в барнаут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ето же Criterion.

ЗИ парадайс сити :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот вот-все под копирку делают-заменили машины и окружение и вуаля-новый НФС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если сравнить хот и парадайс, скажу одно у хота графон полутше, а вот уже повреждение авто/среды у парадайса :smile-zachot:тней

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось не дуже мене вразив Hot Pursuit, пройшов декылька гонок і видалив, керівання взагалі не сподобалось, хоча воно і нагадує парадайсовське але всерівно не таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На торенті закрили роздачу за 10 хв.)

Тицніть в нормально крякнуту версію :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тицніть в нормально крякнуту версію :rolleyes:

Тиць...

На даний момент більше 400 сідів і 1100 пірів. Тобто ніби як не прикрита.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також ця версія у мене вроді якби)

Ніяких багів і глюків) Але шіфт краще набагато) Ждемс 2й шіфт...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив, запускаю і вилітає помилка... :(

Windows x64... Відео radeon x1950pro

Може відяшка не тяне?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставив, запускаю і вилітає помилка... :(

Windows x64... Відео radeon x1950pro

Може відяшка не тяне?

В мене пішла на WinXP 32bit, RadeonHD 5750 1GB

Правда при першому запуску після заставок ElectronicArts виліз чорний екран. В цей момент, як виявилося, NFS ліз в Інтернет, а файрвол висвітив вікно із запитанням, що робити. До речі на чорному екрані має висіти якесь вікно. Його не видно, яле якщо поводити мишкою по екрану, то змінюється курсор. Я якимось чином (хаотичним натисканням Enter-ів та Escape-ів) закрив це вікно. NFS сварнувся, що не може достукатися до серверів і мережевої гри поки що не буде. Після цього при кожному запуску вже йде нормально, без чорного екрану (лише нагадує про відсутність доступу до ігрових серверів, бо я його блокую файрволом).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проблема вирішилась...

Владельцы карточек серии ATi X13x0, X16x0, X19x0, имеющие проблемы с черным экраном или битыми текстурами! Счастье есть!)) Наконец-то чудо случилось, я верил) Так вот найден патчик - rghost.ru/3296530, качаем, копирим в папку с игрой, патчим и вперед!)

Игрушка о**енчик)) Criterion спесет НФС :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Electronic Arts понадобилось совсем немного времени, чтобы выпустить два первых дополнения для Need for Speed: Hot Pursuit.

Впрочем, обе добавки, по сути, являются банальными «читами». Дело в том, что ни Racer Timesaver Pack, ни SPCD Timesaver Pack не добавляют в игру ничего — они просто открывают доступ ко всем автомобилям, присутствующим у данной стороны. Таким образом, вам не «придется» проходить игру, и вы сразу сможете кататься на самых мощных «тачках».

Мы, конечно, никого не осуждаем, но платить деньги за испорченное удовольствие от прохождения великолепной игры с постепенным получением все более крутых авто…

Но в любом случае, EA нельзя отказать в изобретательности — подобных «дополнений» нам припомнить не удалось. Аддоны уже доступны в Xbox Live (320 MSP) и PlayStation Network ($3.99).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Cкачав клон-двд, погрався з кряками. Фаєавол ругався на інгру, крякі з троянами :)

Погрався через МОМО руль, різниця машин тільки в чутливості до повороту руля :angry: . Аркада блін.

Тест драйві - там під кожнну модель авто інші параметри були.

А в цілому зачотнінько. Позитивно-аркадно-весело.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аркада, таки досить непогана. сподобалась погоня, трошки важко дається гонка на час0026.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще вчора закінчив обидві карєри, враження залишились тільки позитивні (дуже сподобалась карєра ДАІ) + за графіку, оформлення, саундтреків та додаткову техніку, щодо - можу сюди віднести апгрейд машин (думаю із ним було б цікавіше)

ЗІ чакаємо SHIFT2!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Дополнение для Need for Speed: Hot Pursuit выйдет 21 декабря

Компания ЕА объявила дату выхода дополнения Super Sports Рack для проекта Need for Speed: Hot Pursuit. Набор автомобилей станет доступен на XBL и PSN 21 декабря с небольшим отставанием для европейского PSN, где появится 22 декабря. Стоимость DLC будет составлять 7 долларов или 560 MS Points. Увидеть, какие автомобили войдут в дополнение, вы сможете в представленном ниже трейлере.

http://www.gametrailers.com/video/super-sports-need-for/708325

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а як б то вимкнути оте "соеднение с сервером"? Так вже дістало воно :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інет відключити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так я заблокував іграшці виход в нет, воно і не підєднується до сервера, але чекати поки воне не під'єднається троха дістало вже.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...