Grekus Опубліковано 14 Червня, 2010 в 09:18 #1 Опубліковано 14 Червня, 2010 в 09:18 В цій темі ділимось рецептами копчення риби. Мій варіант. Сам процес приготування коротко з фото. 1. Рибу патрошим, миемо та натираем сіллю. Витримуем в солі від 30хв. до 1 год залежить від величини. Потім промиваем і трішки підсушуем. 2. На дно коптильні насипаем стружки і трішки цукру для золотистого кольору риби. Закладаемо рибу шарами. 3. Закриваемо кришку та промазуемо стики тістом, та на 30 хв на газ або вогнище. Смачного.
S-driver Опубліковано 15 Червня, 2010 в 05:54 #2 Опубліковано 15 Червня, 2010 в 05:54 Все роблю так само, тільки цукру в стружку не додаю - риба і без нього набуде красивого золотистого кольору. Використовую стружку фруктових дерев - яблуні, вишні, черешні (можна і дубову), і ні в якому разі не використовувати стружку хвойних порід.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.