Перейти до змісту

є питання про проц...

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хочу поставити проц Атлон Х2 6000+ до того стоїть 4200+

Але як це можна зробити, щоб не довелося переставляти вінду, бо досить вона мені дорога з усіма прогами та налаштуваннями !!!

Буду дуже вдячний почути від вас відповіді.

Опубліковано

А з віндовсом ніяких глюків не буде (типу конфлікту, синій екран) ?

В більшості випадків вінчестер з установленою віндою під ам2 можна переставляти без проблем на зовсім іншу систему з ам2.(тобто вся начинка інша: мамка, проц, опера, відео і т.д.) У твому випадку, якщо твоя материнка підтримує вказаний проц, він без проблем визначиться і піде звичайна загрузка.

Опубліковано

А якщо у мене блок 350ват той що разом з корпусом йшов то він витримає відяху 8600, 2 вінта 7200 по 250 гб, і цей проц ?

Опубліковано

Я в себе перевів платформу з Athlon 3000+ (сокет 939) на Athlon X2 5200+ (сокет AM2), само собою із заміною мат.плати, пам'яті (DDR -> DDR2) та відео (інтегрованого - з NVidia на AMD). Обійшовся при цьому тільки встановленням драйверів до нового обладнання. Сам Віндоуз не переставляв (він в мене взагалі з 2006-го не переставлявся ^_^ ).

Опубліковано

:0096::0001:

Та нормально усе буде, колись змінював мамку, і без проблем загрузився windows.

Опубліковано

та то ясно переконали!!! але мене ще цікавить чи блок 350 ват витримає бо у мене багато всього напхано ???

Опубліковано

та то ясно переконали!!! але мене ще цікавить чи блок 350 ват витримає бо у мене багато всього напхано  ???

Не все так просто ,   :rolleyes: Атлон Х2 6000+ буває двох видів Brisbane і Windsor ,так другий споживає 125 ват , і перший не мало 89 ват ,потрібно щоб материнська плата( про яку ти не написав ні слова)також видавала 125 ват , а то їй буде бистрий капут,а ще треба дивитись чи біос знає про такий процесор , як що в тебе корпус не брендовий , а типу кодегена , то тому блоку живлення капут прийде ще бистріше. просто закон бутерброда ніхто не відміняв  :unsure:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...