Перейти до змісту

Гріється оперативка

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні тестувавши оперативку по дній замітив що вона дуже гріється... Так як в корпус лазив рідко, а датчика температури оперативки немає то й і не звертав на це уваги. Отже на дотик я б дав їй градусів 50-60, ну ше трохи не хватало щоб не можна було на ній руку тримати. І це при тому шо оператвка працювала одна планка окремо. А що буде як я вставлю чотири разом, то вони ще більше розігріються...!? Звичайно ж перша причина - дика спека в кімнаті...

Так яка її номінальна температура?? Якщо я зараз вставлю всі планки вони мені не погорять??

Я чим більше дізнаюсь про комп тим більше переконуюсь що він маленька пічка..

Опубліковано

Який БЖ? Вийми її і встав ще раз. Буває мізерний перекос і при недостатньому контакті - грітиметься. Можеш взяти гумку (для стирання простого олівця) і потерти нею контакти. Знімеш окис із міді) Це дасть хороший контакт. Повинно працювати. Додай охолодження в корпус і постав його на вдув, а не на видув.

Опубліковано

Міряти "на дотик", то не діло. Лазерного термометра бери і міряй. Почисти від пилу, добав фронтального кулера, добав радіатори на память - і все буде ок.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...