Перейти до змісту

куплю БЕЗвентиляторный БП

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

нічого не вийде з такої задумки

пасив бж на 350-400 вт з трудами розсіюють реальних 200 вт , а при такій жарі як зараз то і про 200 навряд чи може бути мова

крім того проц теж дуже зрадіє такому гарячому сусідові і підніме темпу мінімум на 10 градусів

Опубліковано

ну скажем так,

я на уроках физики друшлял, так что вапросик:

мой комп ест из "розетки" 90ват если верить упсу,

так вот: 1 ВАТ в мощности блока ~ 1 ВАТ из розетки?

Опубліковано

Не розсіює він 200 Вт. При мощності в 400Вт і КПД 80% в повітря піде 80Вт. Враховуючи що таку потужність комп врядлі споживати буде постійно, та і КПД побільше 80% буде, то не так і багато в повітря буде уходити, та і БП не повинен бути обов'язково холоднім, якшо він фірмовий і правильно розрахований, то температура там може буде така шо пальці обпечеш, а йому буде пофігу.

Тут проблема в іншому, такі БП не популярні і через шо рідко зустрічаються, та і не знаю чи взагалі зараз хтось їх випускає, знаю тільки шо FSP зняли вже з виробництва свою серію ZEN

Опубліковано

так вот: 1 ВАТ в мощности блока ~ 1 ВАТ из розетки?

Ні 1Вт із блока = 1/(ККД БП). Для прикладу при ККД 80% БП із розетки хавать буде 1/0,8=1,25Вт, а 0,25Вт буде гріти БЖ.

Опубліковано

Не розсіює він 200 Вт. При мощності в 400Вт і КПД 80% в повітря піде 80Вт. Враховуючи що таку потужність комп врядлі споживати буде постійно, та і КПД побільше 80% буде, то не так і багато в повітря буде уходити, та і БП не повинен бути обов'язково холоднім, якшо він фірмовий і правильно розрахований, то температура там може буде така шо пальці обпечеш, а йому буде пофігу.

Тут проблема в іншому, такі БП не популярні і через шо рідко зустрічаються, та і не знаю чи взагалі зараз хтось їх випускає, знаю тільки шо FSP зняли вже з виробництва свою серію ZEN

малось на увазі тримає 200 вт реальної нагрузки , при цьому розсіюючи 40 вт тепла

ціна таких бж від 50 дол

Опубліковано

я знаю про роботу залмана 400 ватного , так то фігня повна , да він тянув 200 ват реальної нагрузки , но при цьому на проці і в корпусі була така темпа , що приходилось ставити 2 на вдув і 2 на видув + усилити охлад відахи

а з 90 вт нагрузки він справиться без проблем

Опубліковано

а з 90 вт нагрузки він справиться без проблем

З 90 ватами справляються деякі ноутбучні БП, це при тому що в якості радіатора там звичайна алюмінієва пластина і немає отворів для вентиляції.

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...