sergmaestro Опубліковано 11 Червня, 2010 в 07:09 #1 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 07:09 Шановні форумчани прошу допомоги, хто відпочивав на оз. Світязь чи володіє інформацією про бази-відпочинку або ж приватні сектори. Мене цікавить умови прожиття, ціна, місцевість, відстань до озера ну і по можливості контактна інформація. З.І. умнікам типу в інеті багато інформації за це чи ссилкі на ресурси прошу не писати, мене цікавить досвід тих людей, які там були .Дякую
nikolas Опубліковано 11 Червня, 2010 в 07:27 #2 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 07:27 Можеш глянути в цій темі або переглянь тут
Venom Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:03 #3 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:03 В залежності від того, на яку суму розраховуєш. Відпочивали минулих вихідних на приватній базі. Умови:- до озера - 25 метрів;- проживання в номерах 2-х, 3-х місних;- в номері: холодильник, телевізор, кондиціонер, санвузол (туалет, душ). Кухня загальна.- територія огорожена, камери, охорона;- на території: дитяча площадка, бесідки з освітленням (кожна з власним мангалом), газони, декоративний фонтан з рибками, настільний теніс, банька (за окрему плату), критий басейн (коли ми були, температура води була +30). Але ціна... Якщо цікавить, можу закинути фото.
dimmon Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:07 #4 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:07 З.І. умнікам типу в інеті багато інформації за це чи ссилкі на ресурси прошу не писати, мене цікавить досвід тих людей, які там були .Дякую Незнаю умник я или нет , но по опыту знаю что все хорошие места уже заняты. Первая жара и столько дней то я думаю народ уже выехал на свитязь вчера вечером )
sergmaestro Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:28 Автор #5 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:28 В залежності від того, на яку суму розраховуєш. Відпочивали минулих вихідних на приватній базі. Умови: - до озера - 25 метрів; - проживання в номерах 2-х, 3-х місних; - в номері: холодильник, телевізор, кондиціонер, санвузол (туалет, душ). Кухня загальна. - територія огорожена, камери, охорона; - на території: дитяча площадка, бесідки з освітленням (кожна з власним мангалом), газони, декоративний фонтан з рибками, настільний теніс, банька (за окрему плату), критий басейн (коли ми були, температура води була +30). Але ціна... Якщо цікавить, можу закинути фото. фото по можливості закинь, а яка ціна за 2-х місний, телефона господарів немає часом? З.І. умнікам типу в інеті багато інформації за це чи ссилкі на ресурси прошу не писати, мене цікавить досвід тих людей, які там були .Дякую Незнаю умник я или нет , но по опыту знаю что все хорошие места уже заняты. Первая жара и столько дней то я думаю народ уже выехал на свитязь вчера вечером ) щодо місць можливо ти і правий, але люди їдуть та відїжають, а мені потрібно завчасно оволодіти інформацією та забронювати житло. Бо поїду я десь через місяць
Venom Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:32 #6 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:32 Ціна на номер була порядка 80 уйов. Зараз мабуть з 100 буде. Сезон почався. Варто фотки викладати?
datacopy Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:33 #7 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:33 В залежності від того, на яку суму розраховуєш. Відпочивали минулих вихідних на приватній базі. Умови:- до озера - 25 метрів;- проживання в номерах 2-х, 3-х місних;- в номері: холодильник, телевізор, кондиціонер, санвузол (туалет, душ). Кухня загальна.- територія огорожена, камери, охорона;- на території: дитяча площадка, бесідки з освітленням (кожна з власним мангалом), газони, декоративний фонтан з рибками, настільний теніс, банька (за окрему плату), критий басейн (коли ми були, температура води була +30). Але ціна... Якщо цікавить, можу закинути фото.Давай ціну й фото!
sergmaestro Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:51 Автор #8 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 08:51 ту datacopy ціна трошки вище. ту Venom я вже писав, повторюсь по можливості виклади
Venom Опубліковано 11 Червня, 2010 в 11:04 #9 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 11:04 Так, обіцяні фото: Ось так виглядає сама будівля (вірніше одна з двох - основна, інша будівля нажаль не зафіксувалась): Басейн: Фонтан з рибками: Банька: Стоянка 1 на території: Дитяча площадка: Качелька: Світязь: Номерів не фотографував - звичайні номери, ми жили в двомісному: двоспальне ліжко, маленьких холодильник, маленький телевізор, туалет, душова, все. Чистень, прибрано.
kombat Опубліковано 14 Червня, 2010 в 11:32 #10 Опубліковано 14 Червня, 2010 в 11:32 ПРОПОНУЮ відпочинок на Світязі Умови: 100м від озера Дві кімнати 2-х місні Одна кімната 3-х місна - В кожній кімнаті холодильник , супутникове телебачення. - гарячий душ, кухня, окремі бесідки Є посуд , мікроволновка , електрочайник, мангал. Навпроти магазин (продукти, спиртне, сигарети, кури гриль, та товари для відпочинку) Ціна 70 грн з 1 людини Більш детальна інформація за тел.0673457087
sergmaestro Опубліковано 20 Червня, 2010 в 16:35 Автор #11 Опубліковано 20 Червня, 2010 в 16:35 ПРОПОНУЮ відпочинок на СвітязіУмови:100м від озераДві кімнати 2-х місні Одна кімната 3-х місна - В кожній кімнаті холодильник , супутникове телебачення. - гарячий душ, кухня, окремі бесідкиЄ посуд , мікроволновка , електрочайник, мангал. Навпроти магазин (продукти, спиртне, сигарети, кури гриль, та товари для відпочинку) Ціна 70 грн з 1 людиниБільш детальна інформація за тел.0673457087Дивись ПП
SunSeth Опубліковано 20 Червня, 2010 в 18:37 #12 Опубліковано 20 Червня, 2010 в 18:37 kombat, можна ще менше фото, а то мені на екран 3310 не поміщається ))п.с. а так пропозиція досить цікава, буду мати на увазі.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.