Перейти до змісту

NFS Underground

Facktor

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Будемо надіятись...... хоча, з такими стараннями які демунструють адміністратори, скоріше можна в космос полетіти ніж дочикатися заміну сервера..... :blink:

• Відповідей 179
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тоді скажи мені будь-ласка, чого ж вони так довго з цим возяться????????? :) ..... Тут дійсно в когось руки з одного місця ростуть :blink: ...

Опубліковано

Те що сервак глюкавий вони могли і не знати. Для мене новиною сьогодні стало те що вони його запустили. Сумніваюсь що сервака після запуску тестили

Опубліковано
....Сумніваюсь що сервака після запуску тестили

Ти знаєш, там обдаровані люди сидять, я не думаю шо вони могли до такого догадатися :blink:

Опубліковано
То ж сервер уже давно работал :blink:

topic

Ти ж сам сказав работал, потім його відключили, а зараз запустили знову, але так як треба він не робить

Опубліковано

Пам'ятаєте повідомлення від kmd?

"На даний момент трафік між мережами закрито.

На невизначений термін..."

Я майже в певнений, що причина по якій глючно працює сервер НФС може бути в цьому, поскількі мені вдавалось пограти тількі з Йожиком, якій знаходитться в тій самій підмережі, що і я. А з користувачами інших підмереж пограти не вдається...

Опубліковано

Все добре те, що хорошим кінчається, і я надіюсь, що Адміни відкорегують роботу сервера НФС, і він запрацює на повну потужність без глюків і іншої фігні :blink: ....

Опубліковано

2Админ:Если не имеете возможности создать новые сервера, то хотябы обновите "Underground" ... люди просят :(

Опубліковано
В НФС можна грати на зовнішньому серваку :P:P:P Вже перевірено :D:D:D

бля! я и НФС удалил...(((

:P

Опубліковано
В НФС можна грати на зовнішньому серваку :D:D:D Вже перевірено :D:D:D

Нарешті наші прохання були почуті :D:101010:

Опубліковано

На зовнішньому серваку мається на увазі, що сервер створюється на якомусь комп"ютері не з мережі фотаком, а користувачі фк можуть до нього підключатись і грати за рахунок зовнішнього трафіка. Дивно, але до сервера з ОГО підключитись не вдається :)

• Адміністратори
Опубліковано

Якби сьогодні була не субота то нелюд під ніком Jurassic

получив би рідонлі на місяць, за свої висказування.

І думаю якщо ще раз від нього побачу таку фігню, то перманент йому забезпечено.

Опубліковано
Якби сьогодні була не субота то нелюд під ніком Jurassic

получив би рідонлі на місяць, за свої висказування.

І думаю якщо ще раз від нього побачу таку фігню, то перманент йому забезпечено.

:glare::glare::smile-zachot: Ой РжуНімагу:D)))))))))))

Скажу чесно, навіть і не думав шо в модерів є ємоції:)))) Як шо я когось вже так сильно обідив, то може мені морду набити:))))))))))))))))) :lol:

Опубліковано
:ok::lol: Ой РжуНімагу :) )))))))))))

Скажу чесно, навіть і не думав шо в модерів є ємоції :) ))) Як шо я когось вже так сильно обідив, то може мені морду набити :) )))))))))))))))) :lol:

:smile-zachot: Ой і д*рак! :smile-zachot:

ЗИ: По-перше - це не модер, а адмін, а по-друге - навчися поважати оточуючих! :smile-zachot::ok:

Опубліковано
ЗИ: По-перше - це не модер, а адмін, а по-друге - навчися поважати оточуючих! :):)

Адмін, модер, вони всі на одне лице... А на рахунок того щоб когось поважати, ти мені не говори, я сам знаю кого поважати а кого ні! :)

Опубліковано

ЗИ: По-перше - це не модер, а адмін, а по-друге - навчися поважати оточуючих! :):)

Адмін, модер, вони всі на одне лице... А на рахунок того щоб когось поважати, ти мені не говори, я сам знаю кого поважати а кого ні! :)

:):)

Опубліковано

Не маю можливості перевірити чи працює зараз сервак Андера на ФК :) Перевірте хто небудь стан сервера

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...