kudrom Опубліковано 8 Червня, 2010 в 15:17 Поділитися #1 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 15:17 http://news.liga.net/news/N1016651.htmlРегионал: Украину надо избавить от "узкомыслящих" западных областей Пока западные области будут в составе Украины, в стране будет раскол. Такое мнение высказал народный депутат из Партии регионов Юрий Болдырев на фестивале "Великое русское слово"."Борьба на Украине идет между наследниками империи, и теми, кто мыслит чрезвычайно узко. Теми, кто считают своими и Сибирь, и Дальний Восток, и теми, кто уверен, что Карпаты выше Эвереста... Это борьба масштабов", - заявил Ю.Болдырев, слова которого приводит Росбалт."Наши оппоненты - бендеровцы (очевидно, следует понимать как термин "бандеровцы", - ред.) - на животном уровне мудрее. Они дадут нам время поднять экономику Украины. Ведь это именно они завалили экономику", - добавил депутат.По словам Ю.Болдырева, власть должна преодолеть причины ситуации, которые, по его мнению, "в сталинском наследии - последствия пакта Молотова- Риббентропа". "Пока западные области будут в составе Украины - эта болтанка будет продолжаться", - считает соратник Виктора Януковича.така от провокація...хто там хотів ЗУНР? вроді опоненти непроти... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 8 Червня, 2010 в 15:26 Поділитися #2 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 15:26 позбудуться західної Ураїни, а східна залишиться Росії. порвуть нашу неньку "як тузік грелку" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dizel365 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 15:45 Поділитися #3 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 15:45 По словам Ю.Болдырева, власть должна преодолеть причины ситуации, которые, по его мнению, "в сталинском наследии - последствия пакта Молотова- Риббентропа". "Пока западные области будут в составе Украины - эта болтанка будет продолжатьсякак по мне то правильно говорит.только не разрывать Украину надо а делать что-нибудь на подобии федерации ИМХО Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 8 Червня, 2010 в 15:49 Поділитися #4 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 15:49 така от провокація... Думаю просто тіпудат випив лишку, "і тут Остапа панєсло" Рвати неньку зараз великий ПУ своїм холуям не дозволить, йому вся нужна, там труба, та й самим донецьким невигідно попадати в "тісну орбіту"- російський капітал Ахметку з'їсть як пес муху, а кримську "еліту" взагалі розгонить сцяними віниками (ЮБК - прекрасне місце для інвестицій ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 16:24 Поділитися #5 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 16:24 така от провокація... Думаю просто тіпудат випив лишку, "і тут Остапа панєсло" Рвати неньку зараз великий ПУ своїм холуям не дозволить, йому вся нужна, там труба, та й самим донецьким невигідно попадати в "тісну орбіту"- російський капітал Ахметку з'їсть як пес муху, а кримську "еліту" взагалі розгонить сцяними віниками. ЮБК - прекрасне місце для інвестицій ти правий, причина тільки гроші, ціла Україна вигідніша це так, але якщо на заході буде назрівати революція і стане питання або частина або нічого то.... все логічно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 8 Червня, 2010 в 16:36 Поділитися #6 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 16:36 Я вважаю, що Янукович і ПР грають з вогнем, роблячи подібні заяви. По-перше, невідомо наскільки довго Зх. Україна буде "інертною" щодо таких заяв. По-друге. Янукович, вже заявив, що Україна є унітарною і демократичною державою. Мабуть Ю.Болдирев не знає про таку заяву свого "патрона". Або з дуру видав секретні плани ПР. По-третє. Сам поділ України або федералізації України, в першу чергу, позначиться негативно на Януковичу та його "гаманцях". Росія просто їх проковтне і не подавиться. Harddriver правильно сказав Рвати неньку зараз великий ПУ своїм холуям не дозволить, йому вся нужна, там труба, та й самим донецьким невигідно попадати в "тісну орбіту"- російський капітал Ахметку з'їсть як пес муху, а кримську "еліту" взагалі розгонить сцяними віниками. ЮБК - прекрасне місце для інвестицій Не факт, що Зх. Україна, тобто ми з вами, від цього (поділу) програє. Але такий поділ відкине нас на 100 років назад в національному та історичному плані. І як би потім ПіСУАР сам не плакав і не просився об'єднатися назад. Я особисто - против будь-якої федералізації та поділу моєї Батьківщини.Одним словом - Ю.Болдирев дурень. Провокатор? По словам Ю.Болдырева, власть должна преодолеть причины ситуации, которые, по его мнению, "в сталинском наследии - последствия пакта Молотова- Риббентропа". "Пока западные области будут в составе Украины - эта болтанка будет продолжаться как по мне то правильно говорит.только не разрывать Украину надо а делать что-нибудь на подобии федерации ИМХО Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 8 Червня, 2010 в 16:45 Поділитися #7 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 16:45 Провокатор? Або з дуру видав секретні плани ПР. Назріває цікавий диспут Думаю для початку непогано буде ознайомитися з деяким інсайдом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:03 Поділитися #8 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:03 Я за федералізацію, чим менше кусочок на якому треба керувати тим легше, тим згуртованіші люди що там живуть, бо беруть участь за своє, свій район. З"явиться громадянське суспільство, тільки треба дати широкі повноваження регіонам як в штатах, окремий свій суд і тд. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:04 Поділитися #9 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:04 Harddriver, я тільки висказав своє припущення. А ти так глибоко копнув. Хоча раціональне зерно в цій статті є. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:22 Поділитися #10 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:22 Та є, безумовно. Я взагалі вважаю, що результату минулих виборів ми маємо завдячувати міжнародним спостерігачам, які всі, в один голос заявили: "вибори чесні-прозорі" (уявіть, що БУЛО-Б, якби вони сказали ні?) А були вони прозорими? Дідька лисого! (зміна правил гри в 2-му турі) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
eHoT Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:26 Поділитися #11 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:26 На мою думку цей "Юрий Болдырев" вирішив просто пропіаритися. Бо його слова мало що варті, як і багатьох "шісток" в ПР. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:30 Поділитися #12 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:30 Все що ви пишете (відсутність патріотизму і бажання розвивати Україну) є наслідком того, що влада - злодії, і як кожен злодій, вони прикривають тили, щоб було куди тікати. Владну систему змінити не можливо, можна хіба-що постаратись зробити її меньш привабливою для чиновників, заставивши їх у вибірковому порядку відповідати за свої вчинки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:35 Поділитися #13 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:35 2foxx77 - я теж за федералізацію. Красти тоді буде менш зручно. Рома, а які ти бачиш рецепти "помазати г-ном, там де був мед"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Smith Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:36 Поділитися #14 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:36 Ну, якщо слідувати такій логіці, то все можливо...А ЮВТ тоді чий резидент?По Ялинковичу і так все ясно - чий він агент, "а казачок-то засланный". Хоча ні, він подвійний агент кітайських спецслужб. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foxx77 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:38 Поділитися #15 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:38 Грабь награбленое (с) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
dizel365 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:49 Поділитися #16 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:49 Провокатор?далеко не провокатор.просто я так тоже думаю. мы с востоком больно разные народы. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:50 Поділитися #17 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:50 прибити пару штук Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Harddriver Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:52 Поділитися #18 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:52 Ну, якщо слідувати такій логіці, то все можливо... А ЮВТ тоді чий резидент? По Ялинковичу і так все ясно - чий він агент, "а казачок-то засланный". Хоча ні, він подвійний агент кітайських спецслужб. Та я думаю все просто. Суспільний лад в Україні з кінця 90-х не мінявся- олігархічний капіталізм. Плюс наш сусід (сусіди). Кожен агент на таких умовах стане подвійним, а то й потрійним агентом, але грає всеодно за-себе. Політика З іншого боку, якщо запитати Тимошенко, що вона любить більше, Україну чи владу.... думаю запала-б довга пауза. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:53 Поділитися #19 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 17:53 ось мажор збив насмерть - і він жертва ДТП, нехай ще буде жертвою нещасного випадку, чи той дільничий хай пару раз на голову впаде Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 18:10 Поділитися #20 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 18:10 як влада може бути від Бога, коли Ісус Христос відкрито сказав хто князь світу цього? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Korosy Опубліковано 8 Червня, 2010 в 18:13 Поділитися #21 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 18:13 ну да...всі історичні прагнення до цілісності і незалежності Держави зводяться до якїсь "3,14"ні ... а ще всякі совєтнікі рускі будуть пілікати, шо двокультуря і дві мови у країні - це , блін, капєц як круто і як розвиваюче... не думаєте, що якщо поділити Україну навпіл...ну - схід і захід.... це ж такі вороги будуть!!! два ворожі табори в одній країні. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 8 Червня, 2010 в 19:09 Поділитися #22 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 19:09 Болдирєв- дзеркальне відображення західноукраїнських "правдивих українців", для яких східняки- недостатньо європейські, недостатньо патріотичні, і українською неправильно і мало говорять.як влада може бути від Бога, коли Ісус Христос відкрито сказав хто князь світу цього?а що тобі Ісус? він казав "не убий", але у тебе у фантазіях, я не гори даїшників мертвих, то москалі з ляхами порубані Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
romaxa11 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 20:06 Поділитися #23 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 20:06 приклад в студію, чи просто емоції? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
HelloBoy Опубліковано 8 Червня, 2010 в 20:51 Поділитися #24 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 20:51 romaxa11 - от чього такі як ти не при владі!розум в тебе є, а от думкі вибач на слові як в ідіота!кров"ю нічього не докажеш, не той час зараз!а на рахунок Ю.Болдырева то просто випив забагато!такіх придурків хватає! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 8 Червня, 2010 в 21:11 Поділитися #25 Опубліковано 8 Червня, 2010 в 21:11 приклад в студію, чи просто емоції?http://board.lutsk.ua/index.php/topic/41467/page__view__findpost__p__506032http://board.lutsk.ua/index.php/topic/29231/page__view__findpost__p__276465 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.