Перейти до змісту

Що краще взяти

Рекомендовані повідомлення

Вот таке вот питання, знайомий вирішив брати і не знає що краще

N73 має більший дисплей, але якість звучання кажуть не дуже

N90 вроді все ок тільки той самий дисплей можна і побільше при нагоді

Думаю на форумі є власники телефонів, або ви шось можете більше про них сказати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот таке вот питання, знайомий вирішив брати і не знає що краще

N73 має більший дисплей, але якість звучання кажуть не дуже

N90 вроді все ок тільки той самий дисплей можна і побільше при нагоді

Думаю на форумі є власники телефонів, або ви шось можете більше про них сказати

Нехай бере таку як в тебе і не мучиться. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТА нє, ці телефони на порядок кращі за 3250

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смотря что от телефона нужно. N91 считается лучшим плеерофоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

N91 з нормальними "вухами" як плеєр просто клас... Хоча сама Symbian9 після winmobile ну скажем там м'яко не зовсім те що очікуєш від смартфона... Якщо надумаєш брати справді смарт - на winmobile 5.0 без варіантів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рекомендую N73

1. Менший за розмірами.

2. Звук - клас.

3. Користуюсь другий місяць - поки проблем нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

N91 однозначно більш стильніше. А металевий корпус в N91 доповнено ще й металевим каркасом (бікоз вінт всередині), в користуванні одна практичність - ось ТУТ на 91шу наїхала машина :blush: Думаю мобілок які будуть працювати після такого тест-драйву одиниці.

N73 підкупає тільки камерою, ось ТУТ нормальний огляд.

Тут треба дивитись на амбіції Nokia при створенні апаратів і чи вони вдались:

N73 задумувався як класний камерафон, 3.2 Mp , оптика Carl Zeiss (хоч і без оптичного зуму) - все одно ну не дотягує мобільник навіть до дешевого фотіка. Тобто я б поставив "-"

N91 як справжній плеєр, вінт 4 Гб, звуковий тракт Harman Kardon, роз'єм для вух 3,5 - телефон по звуку на рівні iPod, однозначно краще більшості мп3-плеєрів середняків (про бюджетні навіть не говоримо). Тобто я б поставив "+"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По поводу винмоб и симбы можно долго спорить :(, но лично я для себя сделал такие выводи после юзанья и того и другого:

- смарты на винде - КПК с возможностью телефона

- смарты на симбе - телефон с возможностью "покапэкачить"

Конечно грубовато, но зато довольно точно ИМХО

ЗЫ Harman Kardon в одном и 3.2 Mp , оптика Carl Zeiss в другм - конечно хорошо, но учтите что всё это жрёт батарею нипадеццки:) Именно изза батареи я отказался от N80 в пользу E50.

Идеал был-бы что-то в размер Е50, звуковий тракт Harman Kardon, слот для miniSD :) мечты, мечты

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так N80 взагалі ніякої критики більш не треба через таку батарею! про що фіни думали не зрозуміло... і це в апарата за $500. жах одним словом

на рахунок N91 - 2 дні як і добра половина смартів (після деякої настройки). сам здивувався, вінт же крутить.

а на рахунок ідеалу - його не буде ніколи. компанії треба продавати весь модельний ряд :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а на рахунок ідеалу - його не буде ніколи. компанії треба продавати весь модельний ряд :)

И в этом вся сермяжная правда жизни :)

А N73 крутил и даже перешивал в N73ME, как-то не проперло, если чесно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Він вже взяв N91

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хай зразу перепрошивається, на сайті нокіа свіжа проша є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хай зразу перепрошивається, на сайті нокіа свіжа проша є

ні в якому разі не прошивайте через інет неоригінальні телефони (які з фабрики не призначені для нашого ринку)! Інакше будете мати потім геморой зі ще одною перепрошивкою, тільки вже не вдома.

Справа в тому, що при прошивці через інет воно відразу по IMEI дивиться, яка прошивка була в апараті з фабрики (точніше який мовний пакет), і такий і заливає в нього. Таким чином після прошивки ви можете не знайти в телефоні ні російської, ні української мови. А лише яку-небуть арабську, або малайську :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В общем согласен с предыдущим оратором, но частично. Проверяется не ИМЕИ, а продукт код.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...