Перейти до змісту

Продам ASUS P550

snikey

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Б.у., ціна 2500 грн, аргументований торг не глючний, 2 зарядки, 2Гб флешка, оригінальний чохол, коробка, документи. Без глюків. Стоїть WM 6.1, при бажані поставлю 6.0 або 6.5. ДАМ ПЕРЕВІРОЧНУ ГАРАНТІЮ!

Тип платформы PocketPC / GSM-модуль есть / Процессор MarvellPXA270M520 МГц / Оперативная память (RAM) 64 Мб / Поддержка карт памяти Micro Secure Digital (SD) / GPRS есть / Class 10 / / Передача данных Bluetooth / v 2.0 / Wi-Fi / 802.11 b/g / USB / v 1.1 / / Максимальное разрешение 1600x1200 пикс / Zoom цифровой / Навигация 5-ти позиционная клавиша / Время ожидания 350 ч / Виброзвонок есть / Вес 188 г / Операционная система Windows Mobile 6.0 / Professional / / Поддержка 3G есть / до 384 кбит/с / / Дисплей 3.5 TFT320x240 пикс65k цветовПодсветка / Постоянная память (ROM) 256 Мб / GPS-модуль есть / SiRF Star III / / Стандарты GSM 900GSM 1800GSM 1900 / Мультимедиа Микрофон / Кол-во мегапикселейpost-8612-1275500137,06_thumb.jpg

post-8612-1275500131,59_thumb.jpg

Опубліковано

так як купив собі Iphone

я радий за тебе, але нафіга теми плодити?

Це моє перше оголошення. Спочатку закинув оголошення в барахолку, потім, не знаючи як його перенести в розділ моб. телефони, ствоив тму і тут. прошу вибачення за доставлені незручності.

Опубліковано

Жаль, что модератор ушел, эх как он классно банил за такие посты: "ты где такую цену взял?". Ну какое твое дело? Ну продает человек и пусть продает. Ну ты же уже топиков 10 обгадил. Сам уйдешь или коллективную жалобу на тебя собрать? Извините за офтоп, хоть в этой ветке это уже и не проверяется

Опубліковано

З резерву знято. Нова ціна 2200 грн

ти де таку ціну взяв ?

Таку- це яку? Якщо дешево, то можеш ще і пиво поставити, я тільки за :friday:

А якщо серйозно, то на таке запитання необхідно було би поставити аргумент, наприклад, я бачив такий самий за 20 грн на aukro.ua чи щось в тому же дусі

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...