Перейти до змісту

Сервер вдома

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чи можна поставити власний сервер вдома??? І якщо можна як його підключити до інтернету, щоб до нього був цілодобовий доступ???

Опубліковано

Чи можна поставити власний сервер вдома??? І якщо можна як його підключити до інтернету, щоб до нього був цілодобовий доступ???

1) Доцільність

2) Кінцева мета

3) фінанси

я можу довго продовжувати. Визначся із 3-ма.

Опубліковано

Якщо вже є вдома комп'ютер, підключений до інтернету, то перетворити його на сервер дуже просто — треба поставити програму-сервер.

Для повноцінної роботи бажано мати постійне підключення до інтернету та постійний IP. Ще можуть бути проблеми зі сторони провайдера, якщо він заблокував певні порти.

Опубліковано
<br />Якщо вже є вдома комп'ютер, підключений до інтернету, то перетворити його на сервер дуже просто — треба поставити програму-сервер. <br />Для повноцінної роботи бажано мати постійне підключення до інтернету та постійний IP. Ще можуть бути проблеми зі сторони провайдера, якщо він заблокував певні порти.<br />
<br /><br /><br />

Озвучте щото за супер така ПРОГРАМА-СЕРВЕР ? І поясніть яким чудом в мене 6 серверів працює на динамічній ІР ?

Опубліковано

Озвучте щото за супер така ПРОГРАМА-СЕРВЕР ? І поясніть яким чудом в мене 6 серверів працює на динамічній ІР ?

:unsure:

Тоді вертаємось до поста Zheny@ і відповідаємо на питання :)

Найпростіший варіант — поставити веб-сервер.

супер така ПРОГРАМА-СЕРВЕР
може бути:

IIS

Apache

Small http server

і т.д.

Чи розмова про щось інше :unsure:

Опубліковано

Да я так з цікавості запитав, стосовно мети: а чи не дешевше підключити весь будинок через один сервак "напряму" до інтернета і не користуватися послугами провайдера, тобто ніяких обмежень і витрати лише на підтримку сервера. Чи таке неможливо???? <_<

Опубліковано

а чи не дешевше підключити весь будинок через один сервак "напряму" до інтернета і не користуватися послугами провайдера, тобто ніяких обмежень і витрати лише на підтримку сервера. Чи таке неможливо???? <_<

:)

ты ещё скажи что хочеш "интернетом работать" :)

как в твоем понимании можно подключится к интернету напрямую?

p.s. продам копию интренета за вчера, ПМ.

Опубліковано

Скажіть який потрібний роутер який має роздавати інтернет на 4 компи (3 по wi-fi і один по Lan).

Мій TP-Link WR340GD витримає таку нагрузку, чи потрібний інший?

Опубліковано

:)

ты ещё скажи что хочеш "интернетом работать" :)

как в твоем понимании можно подключится к интернету напрямую?

p.s. продам копию интренета за вчера, ПМ.

Ну в самій структурі глобальної мережі я нічого не розумію, такшо будь-ласка ха-ха з мене не зривйте :D . Ось як я уявляю структуру інтернета: 100 кампів підключено до системи серверів, ці сервери підключені ще до 100 серверів ті сервара ще до 1000000 серверів і тд. Чи щось не так???

Опубліковано

100 кампів підключено до системи серверів, ці сервери підключені ще до 100 серверів ті сервара ще до 1000000 серверів і тд. Чи щось не так???

так,

а в какое "место" хочешь ты включится напрямую?

Опубліковано

100 кампів підключено до системи серверів, ці сервери підключені ще до 100 серверів ті сервара ще до 1000000 серверів і тд. Чи щось не так???

так,

а какое "место" хочешь ты включится напрямую?

:):) Перше, шоб обійти провайдерів і всі обмеження що пов'язані з нетом. :)

Опубліковано

так,

тоесть к "до системи серверів" (хотя таких и нет :)), оки

а как ты собираешся из дома к ним физически подключтся ?

Опубліковано

так,

тоесть к "до системи серверів" (хотя таких и нет :)), оки

а как ты собираешся из дома к ним физически подключтся ?

Кароче, я поняв це зробити НЕРЕАЛЬНО. А жаль :(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...