Перейти до змісту

ПРОДАЮ NOKIA 5800

PSYHologist

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ТС ты прикалуешся?

он новый стоит 2382грн + доставка

а ти б\у продаёш по цене нового

дам 1700

аргументуй різницю в 700 грн )))) продаю його не як новий і ціна відповідна!

Опубліковано

ТС ты прикалуешся?

он новый стоит 2382грн + доставка

а ти б\у продаёш по цене нового

дам 1700

аргументуй різницю в 700 грн )))) продаю його не як новий і ціна відповідна!

Цена на аукро за 1599 гр с 8 гиговой флешкой полный комплект

Моя ссылка

Опубліковано

П.С. ТС сам напи сал что продаёт как неновый)

Телефон новый сертефікований + гарантія!

імхо вміняєма ціна ...

не флудіть в чужих темах якшо вам нецікавий товар ...

Опубліковано

можу запропонувати нокія 5800 чорний,сертифікований в україні, оф.гарантія 2300грн.

2350 - з доставкою куди скажете по місту

Опубліковано

вот интересно как на новый телефон может быть мани бек?!

желание его покупать отпало продавай дальше за 2400

удачи

Опубліковано

Вибачайте, можливо флуд, не флуд, але прочитавши це все скажу наступне:

1. Питання до продавця, щоб зняти всі питання - гарантія скільки, хто виробник (країна), версія прошивки, комплектація, бажано фото коробки (де штрих-коди) та наклєйки під батареєю самого телефону.

2. Придивіться уважно до фотографій на аукро - чому 5800 лежить на коробці від N97, хто кого дурить + врахуйте що це аукціон, власне я б там нізащо не купляв.

3. Щодо розєтки: людина продає новий з гарантією - додайте до ціни розєтки доставку і отримаєте ті самі ж умови трошки дорожче.

Чому я тут це пишу: я маю таке ж чудо, яке вибирав цілий місяць бігаючи по магазинах Луцька і придбав на той час за дуже привабливу ціну - 3000 грн, але час іде і все дешевшає. Місяць обирав бо шукав з нормальним корпусом, щоб без великої щілини був біля додаткової камери (в магазинах "Алло" щілини були найбільшими, невдоволення продавців теж, хоча це і не їх провина). Просто треба сказати що це дуже хороший телефон не для іграшок, бо не вистачає механічної клавіатури і не для кривих рук, принаймні хоча б перепрошивати треба з розумом. Єдиний його недолік - відсутність Windows замість Symbian. Доставляючи додаткові програми, а їх на просторах інету для нормальної роботи достатньо, можна мати чудовий комбайн на майже всі випадки життя. Якість звуку з рідною гарнітурою - СУПЕР!, якість фото та відео не в "кривих руках" - СУПЕР! Якщо хтось хоче гратись, тоді відразу дивіться на N97.

Ще одне з чим можете зіштовхнутись: ні з того ні з чого починає грітися батарея - лікується вимкненням, та наступним ввімкненням ч/з хвилину. На WiFi батарея швидко сідає та гріється. Користуйтеся тільки рідним USB кабелем, бажано коротким варіантом, бо купив недавно китайський тут на форумі, то фотографії на комп приходять обрізаними (прошивка тільки з коротким рідним!). Плівку бажано наклєїти відразу та нормальну з вирізми. Зеркальна дивиться суперово, але на сонці крім своєї мордочки більше нічого не побачите.

Ціна адекватна, на жаль в мене зараз з грошим напряг я б і для дружини таку ж взяв. Хоча щодо мані бека, я сам його в перші дні назад занести хотів, а зараз мрію лише про те як на нього вінду прикрутити.

Опубліковано

Аргумент - ціна на вживаний товар визначається в межах 0 - 75% від вартості нового, зустрічав це десь навіть в законодавстіві при визначенні ціни на вживаний або уцінений товар. От і виходить 1800 :(

Опубліковано

Аргумент - ціна на вживаний товар визначається в межах 0 - 75% від вартості нового, зустрічав це десь навіть в законодавстіві при визначенні ціни на вживаний або уцінений товар. От і виходить 1800 :(

все це говоритись починається, коли йде мова про чужий товар!! а є ще адекватна ціна! попросили не флудити якщо товар не цікавить!

Опубліковано

все це говоритись починається, коли йде мова про чужий товар!! а є ще адекватна ціна! попросили не флудити якщо товар не цікавить!

Не флуд! В доказ готовий забрати за 1700 грн. Мова йде не тільки про чужий товар а й про свої гроші, тому це називається "торг", коже має право на свою точку зору.

Опубліковано

ТС сам писал "продаю його не як новий і ціна відповідна!" (а потом подправил)

и на новый манибек недают

скидуй цену

мож я надумаю купить)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Перепрошую за можливий офтоп, але

Шановний, розумію, що взяв його в період, коли телефон вартував приблизно 3000 і не хочеться втрачати бабло, але я вчора придбав новий 5800 з доставкою на повному фарші, сертифікованого за 2210.

Сам нещодавно продавав досить непоганий телефон куплений за 4700, довелось віддати за 2000, бо фіг продав би. Якщо дійсно хочеш продати, постав адекватну ціну б/у, з розрахунку 2200 грн НОВИЙ!

не сприймай це, як критику, а як пораду.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...