Перейти до змісту

У Києві студент загинув у райвідділі міліції - правоохоронці мовчать


Phoinix

Рекомендовані повідомлення

В одному із гуртожитків Києва дільничний міліціонер забрав студента у районний відділ міліції Шевченківського району, а на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопця із моргу.

Про це увечері 26 травня повідомив телеканал “1+1” в сюжеті у випуску новин ТСН.

На сайті телеканалу зазначається, що “розтин провели, поки батьки не дізналися про загибель сина, у морзі тіло навіть не дали оглянути. Висновок медексперта відрізняється від офіційної версії”.

19-річний Ігор загинув в ніч на свій перший дорослий ювілей. Із гуртожитку рідного коледжу його забрав сусід-дільничний. Зранку ошелешені вчителі телефонували батькам - приїдьте за тілом свого сина.

"Ми весь час їхали з тією версією, що він захлинувся, але коли ми приїхали у морг, нам видали довідку від лікаря на свідоцтво про смерть. І там було написано: крововилив під оболонку в тканини головного мозку, перелом кісток черепу, ушкодження внаслідок контакту із тупим предметом", - повідомила мати студента Людмила ІНДИЛО.

Директор коледжу імені Макаренка Ольга ЩЕРБАК розповіла, що півтора роки тому, на прохання начальника Шевченківського райвідділу, дільничного справді підселили у гуртожиток до студентів для їхнього захисту.

Того вечора, розповідають студенти, до Ігоря приїхав шкільний друг, вони трохи випили, у переддень свята, і студент вирішив провести товариша.

На ганку хлопці зустріли дільничного, який саме повертався додому. Зав`язалася перепалка, і міліціонер запропонував проїхати у райвідділ. Хлопець погодився.

"Він (Ігор) виходив із гуртожитку сам. Першим вийшов дільничний і сів (у авто), потім прийшов Ігор і сів на заднє сидіння. Це був останній раз, коли я бачила Ігоря живим. Це була 8-ма година вечора", - повідомила сусідка по гуртожитку Наталя.

Вихователька Тетяна СТОРОЖУК у цей час саме проводила зі студентами профілактичну бесіду. Коли о 21.30 дільничний повернувся в гуртожиток, уже викладачі почали просити міліціонера відпустити хлопця.

“Дільничний відмовився, бо, за його словами, Ігор буянив у відділі. Відпустити його могли тільки через 3 доби”, - йдеться у повідомленні.

Також телеканал зазначає, що “коментувати смерть хлопця у відділі правоохоронці відмовляються навідріз. Вдалося дізнатися, що трагічної ночі сюди 4 рази викликали швидку, але забрати хлопця медики відмовилися. І навіть в моргу заборонили батькам оглянути тіло. Прес-служба міліції та прокуратури відповідають одне: чекайте, триває слідство”.

Крім того, у повідомленні зазначається: “До ТСН уже телефонували студенти із гуртожитку: міліція тисне, аби підлітки заявили, нібито була бійка, і Ігор сідав у міліцейську машину вже побитий із проламаною головою”.

При цьому додається, що “за цей час жоден із правоохоронних органів навіть офіційно не повідомив батьків про загибель їхнього сина”.

оригінал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 97
  • Створено
  • Остання відповідь

мразі

весь відділок на день в зону для "профілактичних" заходів

хочаб на тиждень і бажано кожного в камеру з тим кого сам посадив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ужас, скоты. И самое страшное что они не наказуемы и это может случиться с любым, абсолютно любым.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на них потрібно якогось народного месника який виконував би правосуддя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У київській міліції заявили, що студент загинув через те, що впав, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомили в Центрі громадських зв'язків ГУ МВС України в Києві, близько десяти днів тому студент одного з вузів святкував своє 20-річчя в гуртожитку, де він проживав. Близько 20:00 він пішов провести свого товариша і, як заявили в міліції, "після повернення в гуртожиток напідпитку почав бешкетувати".

"Після тривалого часу такої поведінки дільничний, який тимчасово проживає в цьому ж гуртожитку, вирішив скерувати цього студента в районне відділення міліції. У РВВС студента доставили в стані сильного алкогольного сп'яніння, і поруч з ним постійно перебував його земляк", - розповіли правоохоронці.

"Під час перебування в міліції студенту стало погано, і він кілька разів впав, внаслідок чого отримав черепно-мозкову травму", - заявили в МВС.

У міліції наголосили, що після смерті студента судова медична експертиза не виявила слідів насильницької смерті, але при цьому констатувала черепно-мозкову травму і крововилив.

При цьому в ЦГЗ спростовують інформацію про те, що смерть наступила в результаті дій співробітників міліції. За інформацією правоохоронців, медиків викликали у зв'язку з тим, що він отримав травму внаслідок перебування в нетверезому стані, однак швидка допомога госпіталізувати його відмовилася.

Крім того, як повідомив сьогодні, 27 травня, на брифінгу директор Департаменту зі зв'язків з громадськістю МВС України Дмитро Андрєєв, за наявною у нього інформацією, земляк померлого студента підтверджує те, що він перед затриманням перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

"Є інформація земляка загиблого студента, який підтверджує, що напередодні вони дуже багато вживали алкоголю. Є висновки в матеріалах слідства і експертні заяви працівників медичних установ, тобто швидкої допомоги, яка приїжджала за цим викликом. Зараз проводиться перевірка", - сказав Андрєєв.

Нагадаємо, що в Києві в райвідділі міліції загинув студент. Як повідомляє ТСН, коментувати смерть хлопця у відділі правоохоронці відмовлялися. Телеканалу вдалося дізнатися, що тієї ночі у відділення чотири рази викликали швидку, але забрати студента медики відмовилися. І навіть в морзі заборонили батькам оглянути тіло.

Крім того, в повідомленні наголошується, що в ТСН телефонували студенти з гуртожитку, заявляючи, що міліція тисне на них з метою, щоб підлітки заявили, що нібито була бійка, і Ігор сідав у міліцейську машину вже побитий з проломленою головою.

При цьому в повідомленні наголошується, що за цей час жоден з правоохоронних органів навіть офіційно не повідомив батькам про загибель їхнього сина.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Під час перебування в міліції студенту стало погано, і він кілька разів впав, внаслідок чого отримав черепно-мозкову травму", - заявили в МВС.

це вони від Нікуліна запозичили?

Іщов, упав, очнувся, гіпс

цікаво де це він так високо стояв? і чому після того як перший раз впав його не посадили на стульчик? чи не положили на нари? чи він в участку стояв біля барної стійки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазвичай буйних пристібують наручниками...

До стільця, який прикручений до підлоги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не хочу чтоб вы думали что я становлюсь на сторону милиции,но: день рождения без водки бывает редко,а если учесть что это общежитие-то тем более.В состоянии алкогольного опьянения,человек становится агрессивным, т.е. вполне мог нахамить и нагрубить менту.Теперь если посмотреть на нашу (некоторую) молодёжь,а особенно из сёл, иногда кажется что такое чмо которое не живёт и другим не дает,только такого и заслуживает.Это я не конкретно о парне, хотя такая версия не исключена.

Теперь о самом,так сказать пострадавшем, уж кто-кто а милиция факты скрывать умеет как никто другой.Правда раскрывать и доказывать еще не научилась к сожалению.В первую очередь очень жалко их,родителей.

А что касается данного случая, надо добиваться расправы над виновными через верх.Не в коем случае не давать чтоб это сошло с рук.Костьми лечь но падлу посадить, на лет так 40.

И теперь в заключении ко всем читающим: ребята пока мы не начнем дружить со своей головой, в стране такое будет твориться сплошь и рядом.Пейте,но знайте меру.А лучше вообще не пейте, не хамите друг другу.Мы одна нация, если друг с другом будем драться,нас вообще не останется.Надо доказать в первую очередь СЕБЕ что мы есть КУЛЬТУРА, а потом окружающим.По-этому не писайте во дворах,не бейте бутылки и не сорите. :rolleyes: а то уши оторву.

Спасибо за внимание.Надеюсь никого не обидел :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Igor8819, прямо сльозу пустив...

До чого тут це ?? П'яний? -Звези в трезвяк. Нашо його малолітнього 3,14здити??

Тим паче знаючи те, що самі менти до кінця зміни трупи, от і відрвалися на малому.

Якого милого, його забирати у відділок серед ночі із общаги? Хай проспиться - зранку поговориш.

Це - не поодинокі випадки. Таке скрізь!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У самого колись була неприємна історія із співробітниками одного із райвіддлів міліції нашої області. Якби на моє прохання не втрутився знайомий із обласного упраління, то не знаю чим би це ще закінчилось. А так: і я, і вони обійшлися "лёгким испугом"...

У нашій державі міліція це не орган, який захищає простих людей - це структура для вирішення проблем багатих, так би мовити "руками закону". Такщо, якщо у когось порблеми із міліцією, то тут тільки один метод протидії: маєте до кого подзвонити(і щоб ранг був чим повище) у критичній ситуації - дзвоніть негайно, а то як показує практика, зранку може бути уже пізно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Igor8819, прямо сльозу пустив...

До чого тут це ??

К тому что незачем прыгать к человеку.И незачем хамить.Я сейчас не говорю о менте.Я говорю вообще нефиг рычать.Суть уловил?

То что МВДшник некорректно поступил и слону известно.

Хочу донести одно: на плохое хорошим не ответят!Инече чем будет отвечать на хорошее?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теперь если посмотреть на нашу (некоторую) молодёжь,а особенно из сёл, иногда кажется что такое чмо которое не живёт и другим не дает,только такого и заслуживает.Это я не конкретно о парне, хотя такая версия не исключена.

а ти такий модний бо ти міський пацан пальці веєром папа мама алігархи...

а в селі всі бидло. Бидло це такі як ти...

Бо нормальна людина не висловлюється безпідстано про людей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Igor8819, ти працівник МВД. Чи твої батьки? Чого ти вигороджуєш? НІХТО не давав міліції НІЯКОГО права приміняти фізичну силу проти затриманого. Тим паче, він погодився їхати сам. Його силком туди не тащили, і навряд чи опір він чинив.

А щодо хлопців із сіл - то ти мабуть сам із Галоб приехал. На блатній козі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот из-за таких как вы страдает общество.По этому поводу можно с глазу на глаз поговорить.За такое по усам стреляют.

И еще раз говорю, я никого не выгораживаю, а еще для дебила сверху Phoinix я написал что НЕКОТОРЫЕ!Если ты паскуда читать не умеешь, то нефиг и писать :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а особенно из сёл, иногда кажется что такое чмо которое не живёт и другим не дает,только такого и заслуживает

Пісец мля то ти хоч сказати що я чмо яке недає другім жити лише тому що я народився і виріс в селі. :naezd::angry2: "Тиж наш продвинутий гороцкій парень". Якщо з села людину б'ють до смерті то хай б'ють навіщо йому жити вінж баран, так виходить з твоїх слів :angry: .Думай перед тим як пишеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня куча знакомых из сёл.Порядочных! Кули ты там звиздишь? Или ты сам себя обезапасываешь за то что по углам ссышь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот из-за таких как вы страдает общество.По этому поводу можно с глазу на глаз поговорить.За такое по усам стреляют.

И еще раз говорю, я никого не выгораживаю, а еще для дебила сверху Phoinix я написал что НЕКОТОРЫЕ!Если ты паскуда читать не умеешь, то нефиг и писать :naezd:

Хлопче, це схоже на перехід на особистості. І попахує БАНькою . Хочеш мені по "вусам настріляти" - ну то прапор тобі в руки - спробуй!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

nikolas, я к тебе лично что-то говорил? ЧИТАЙТЕ грамотно!!! НЕКОТОРЫЕ или как вам еще написать жирными буквами что ли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Агов, плавно дехто переходить на (груз) махання кулаками в інтернетах і обзивання один одного, форумчани, будьте більш взаємовічливими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...