Перейти до змісту

Національні особливості політичного світогляду

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

' date='26 мая 2010 - 14:13' timestamp='1274872428' post='503067']

імхо, якраз отакі це брак української нації, брак за який соромно перед цілим світом.

"Цілий світ" про існування України навіть і гадки немає, а про існування такого "укгггаїнця" як ти, взагалі мовчок.

Навіть Поляки, будучи нашими сусідами, часто, відверто називають українця бидлом, просто за те, що не вміють за себе постояти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 96
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Марно чекати дива у державі, яка віками була поділена по клаптям, кожен з тих клаптів розвивався автономно, нарощуючи власну субкультуру.

Субкультуру? Центр - аренбі, хіп-хоп, Захід - готи, мітолісти, байкери, Південь/Схід - гопота? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1) Захист економічних інтересів та подолання спроби порушити глобальну систему ринку енергоносіїв. Приблизно за пів року до подій президент Грузії підписав з певною коаліцією східних імпортерів нафти договір. Договір той був не простий. Згідно нього порт Поті мав перетворитись на кран для азійської нафти. Розміри того крану ніхто не знав, але враховуючи події які відбулись, якщо б він відкрився то про монополізм Росії і відповідно про ціну можна було б забути.

ти подав класичну думку росіянина, тільки про геноцид абхаз і осетин забув :g05: в твоєму баченні Грузія - це просто об'єкт для впливу Росії, а де ж повага до суверенного рівноправного суб'єкта. Своїм прикладом, ти тільки підтвердив теорію першого посту.

У Формуванні світогляду та поглядів на політичні процеси виключну та беззаперечну роль відіграє інформація, що транслюється з визначених джерел. Інформація, яка за своїм змістом є чітко корелювана, систематизована і точково направлена до різних за політичною свідомістю громадян. Інформація прихований або явний підтекст якої торкає струни, частина яких (струн) замішані на внутрішній приналежності до конкретної нації.

круто ти зміг загнати національність останнім і ніби не важливим чинником в порівнянні з ІНФОРМАЦІЄЮ :g05: , але я вважаю твій пост просто доповненням до всього вище написаного, він не викликає заперечень, національні особливості впливають на подачу інормації, яка формує політичний свтіогляд, отже національність формує політичний світогляд (чи прямо чи опосередковано).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

solnishko (Сегодня, 17:50) писав:

Марно чекати дива у державі, яка віками була поділена по клаптям, кожен з тих клаптів розвивався автономно, нарощуючи власну субкультуру.

ось з таким матеріалом приходиться мати справу, діти вперто почали лізти в політику до дядь і тьоть замість :0056: .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, я не відношусь до категорії людей які пробують навязати власну позицію. Тому постараюсь ще раз розставити акценти, а твоє (і людей які читають) право сприймати подану інформацію або ні.

По Грузії. Я подав власну думку і мені по-буйку як ти її класифікував. Практично проданий порт Поті з інфраструктурою це те саме що продати Севастополь і частину ГТС - це щодо внутрішньої політики суверенної Грузії. Може ти в дитинстві бачив як президенти двох країн під спалахи фотокамер підписують бумажки в папочках, так от там були загальнонаціональні умови економічного співіснування. Порушення яких за міжнародною етикою несе багато неприємностей. Смачний "фак" з-за спини "тіпо криши" опоненту, який за тебе сильніший в рази, це дурість. Захист власних інтересів це не вплив на об'єкт, це демонстрація сили в тому числі і "тіпо криші".

По інформації передумав коментувати. Наші позиції діаметрально протилежні. Переконувати тебе не має змісту. Той хто читає і думає сам зробить висновки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені по-буйку як ти її класифікував

а класифікував він її, скорше за все, так, шо ти - жєдок :0011:

і вмєсто асєлєдца у тебе пєйси

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в принципі, згодна з Zeussом - інформація визначає свідомість. Єжелі дитині втокмачувати з ранніх років, що він представник нації, котра не мала ніколи держави. А євреї - сволочі - Христа розіп'яли. А сам ти рижий. То дитина рано чи пізно ці істини засвоїть. Хоч і буде природнім брюнетом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='26 мая 2010 - 22:29' timestamp='1274902146' post='503417']

"Цілий світ" про існування України навіть і гадки немає, а про існування такого "укгггаїнця" як ти, взагалі мовчок.

Навіть Поляки, будучи нашими сусідами, часто, відверто називають українця бидлом, просто за те, що не вміють за себе постояти.

а уявляєш, укггггаїнцю анус  анубіусе, у мене є знайомі в ірландії, великобританії, сша і уяви собі, вони уявляють де знаходиться Україна,

знають що це окрема від Росії країна, знають навіть скільки у мене тут зараз годин - то хто із нас після цього патріот?

Та в тебе родичі скрізь - по всьому світі, як то у вас кажеться - "родина там - где жопе теплее, и где можна воровать"

Патріот - це не той, хто гарно говорить і пише про свою країну, а то той, хто діє в інтересах країни і шанує її, боронить інтереси країни.

ти, хто щиро вірить що ніхто навіть і гадки не має, чи я, хто створює ту гадку?

ти, кого століттями абіжали усі сусіди, кому тільки не влом, чи я предстаник гордої сучасної європейської нації?

Шалом алейхем!

я ходив польщею і спілкувався українською, коли мене не розуміли, пробував англійською і тільки в одному магазинчику знайшовся продавець-поляк, який знав російську - то кого вони називають бидлом? мене? жоден. якщо тебе, то далеко не через те, що ти українець :)

Пороби ти на сторойці в поляка, от тоді все стане на свої місця, або на худий кінець клубніку позбираї, щоб мав уявлення про світ і хто ти в ньому :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11

ти подав класичну думку росіянина

А можно уточнить? Россиянина-чечена, россиянина-чукчи, россиянина-татарина, россиянина- ... и т.д. Ты же в каждой теме про Россию пишешь что там разные национальности, плюс разные религии. И что, все думают одинаково?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в принципі, згодна з Zeussом - інформація визначає свідомість. Єжелі дитині втокмачувати з ранніх років, що він представник нації, котра не мала ніколи держави. А євреї - сволочі - Христа розіп'яли. А сам ти рижий. То дитина рано чи пізно ці істини засвоїть. Хоч і буде природнім брюнетом.

Важко не погодитись.

А от цікаво: хто, що і кому більше втовкмачував? Після 20-ти років псевдонезалежності від Росії пів століття радянсько-московської пропаганди ми вже не вважаємо за щось впливове? А як же "совок"? А яка пропаганда старшого брата була стосовно євреїв та християнства?

Всі (без виключення) - жертви інформаційної пропаганди.

Ніхто (без виключення) - не має права претендувати на істину.

Енді, зївся ти на ту лінійку. Є багато інших способів визначення національності - рулєткою, нариклад :)

І не треба між рядочками навязувати мені (і не тільки) фашистські традиції.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гурони, апачі, могікани теж спочатку фиркали типу "понаїхали тут всякі, нашу землю даровану великим Маніту у нас же і забирають, свої погляди і традиції нав"язують". Але їм пояснили "та ви блін нацики фашисти, ніфіка не шарите, ми вам тут таку країну забабахаєм - огого - всі заздрити будуть... а то нам за таких як ви перед усім світом встидно"

І зробили країну. Навіть супер країну. На яку можна багатьом рівнятися. європейскі країни і ті багато нервно курять в стороні.

Тільки де от справжні власники тієї землі? де оте корінне населення? куди пропали їх традиції, звичаї, мова, культура?

Ходять в джинсах, спілкуються американським діалектом англійської мови, цмулять кока-колу, і далеко не всі знають про героїчні вчинки своїх предків... І їхні древні знання теж втрачено.

Молодці індіанці! Зробили правильний вибір! Тепер вони справжні американці!Їм є чим гордитися!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І не треба між рядочками навязувати мені (і не тільки) фашистські традиції.

А хіба не ромакса назвав Енді "жидом", а інших незгодних "єврейською громадою форуму"? І це він написав в образливому сенсі. Ви проти цього виступили, чи вважаєте таке звертання нормальним?

Хіба не ромакса писав, що будувати Україну повинні тільки українці? А як же представники інших національностей? Хіба концепція чисто мононаціональної держави з правильнодумаючимим національно-свідомими громадянами не пахне Вам дещо фашизоїдально?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ходять в джинсах, спілкуються американським діалектом англійської мови, цмулять кока-колу, і далеко не всі знають про героїчні вчинки своїх предків... І їхні древні знання теж втрачено.

думаєш, варто змінити брюки від костюма на гачі або шаровари?...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

варто принаймні розуміти і пам"ятати хто ми, і гордитися тим

p.s. отак завжди - видеруть одне слово з контексту сказаного і чіпляються, навіть не спробувавши зрозуміти яку загальну думку намагалися вам висловити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба не ромакса назвав Енді "жидом", а інших незгодних "єврейською громадою форуму"? І це він написав в образливому сенсі. Ви проти цього виступили, чи вважаєте таке звертання нормальним?

Я мав на увазі лінійку [nd].

Особиста неприязнь Ромахи з Енді мене найменше цікавить. Не розумію чому інші цим так переймаються.

Хіба не ромакса писав, що будувати Україну повинні тільки українці? А як же представники інших національностей? Хіба концепція чисто мононаціональної держави з правильнодумаючимим національно-свідомими громадянами не пахне Вам дещо фашизоїдально?

"Неукраїнці" можуть будувати країну, але вони мають будувати УКРАЇНУ, а не малоросію чи тіпа того. Інтереси, які вони відстоюють мають бути проукраїнськими і працювати вони мають на Україну.

А то в нас так: Крим будує Кримсько-російський автономний округ, Донбас з Харковом будує ПІСУАР, а деякі західно-українські "українці" щиро їх в цьому підтримують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

druid, а деякі найправдивіші західно-українські українці вважають, що усі повинні будувати лиш то, шо вони хочуть- щось міфічне калиново-солов"їне, що мало має відношення до реальності, а якщо хтось то бачить інакше, то одразу записують того до москалів або жидів, на крайняк до малоросів:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

варто принаймні розуміти і пам"ятати хто ми, і гордитися тим

p.s. отак завжди - видеруть одне слово з контексту сказаного і чіпляються, навіть не спробувавши зрозуміти яку загальну думку намагалися вам висловити

чого ти дивуєшся, хіба не знаєш з ким маєш справу.

А хіба не ромакса назвав Енді "жидом"
вже два представники "певної" громади даного форуму ді і луічі звинуватили мене в цьому, хоча я ніразу це не писав впринипі і взагалі в власній темі відписувався дуже толерантно, хоча було важко стриматись :g05:

І взагалі з постів "певних" представників "певної" громади нашого форуму випливає явний антисемітизм і фашизм, зупиніться, одумайтесь.

Хіба концепція чисто мононаціональної держави з правильнодумаючимим національно-свідомими громадянами не пахне Вам дещо фашизоїдально?
твоє питання стосується, скажімо так, близькосхідних процесів? Думаю, в чомусь ти маєш рацію.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

druid, а деякі найправдивіші західно-українські українці вважають, що усі повинні будувати лиш то, шо вони хочуть- щось міфічне калиново-солов"їне, що мало має відношення до реальності, а якщо хтось то бачить інакше, то одразу записують того до москалів або жидів, на крайняк до малоросів:)
є така штука - історія :g05: всіх хто хотів, вона навчила, а про всіх інших ти сказав.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чого ти дивуєшся, хіба не знаєш з ким маєш справу.

не дивуйтесь, ми вам теж не дивуємось:) ну хіба можна оце ромине "унилоє нитьйо" сприймати серйозно ?:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:0016:

Україна 77,8% українці

ця цифра вказує на те, що будь-який поділ України буде штучним і неприроднім і добре відслідковуйте, що за контингент викидає таку інфу в ефір. Є більше 3000 націй, але тільки біля 300 держав. Нам за свою варто боротись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

от брехун, держав біля 200, а не біля 300:)і більше 3000 народів, а не націй

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є більше 3000 націй, але тільки біля 300 держав.

2700 - под расстрел! или пусть валят в африку свою страну строить :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Калиново-соловїне" відразу віднось до категорії класичних висловів про українців, придуманих "українцями".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Людина не розуміє різницю між націями і народами. Я в якійсь темі пробувала пояснити що є що, але...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є більше 3000 націй, але тільки біля 300 держав.

2700 - под расстрел! или пусть валят в африку свою страну строить :D

Але ж ті, про кого ми говорим (росіяни, євреї), вже мають свої країни...

От чомусь до циган - ніяких претензій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...