Перейти до змісту

Вчені: Неправильна поза для сну приводить до імпотенції

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

dr__250x200.jpg

Вчені виявили, що кожен другий сексуальний розлад обумовлений неправильною позою тіла під час сну.

Так, чоловікам, які люблять спати на животі, загрожує імпотенція. Відбувається це з тієї причини, що під тяжкістю тіла відбувається здавлення сечового міхура і затискається шлунок. Але що найстрашніше, відбувається сильне порушення кровообігу, передає РБК.

Крім того, циркуляція крові порушується при неправильному виборі подушок для сну. Так, дуже високі подушки призведуть до того, що ваш гіпофіз перестане виробляти достатню кількість гормонів через нестачу кровообігу.

Вчені настійно рекомендують уважно підходити до вибору місця і пози для сну. Інакше вам не уникнути візиту до сексопатолу.

оригінал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну все.

Не поспати мені на животі :(

А низькі подушки я і так люблю. :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це вже дуже давно розповідають по телебаченні! Тому потрібно спати не на животі, а на комусь теплому і приємному :rolleyes:

Накрайняк - в позі немавляти!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А саме більше вражає те, що не розповідають наскільки впливає взагалі не досипання на потенцію, чи скажімо вода з під крана - стан якої, напевне в ніякі норми не вкладається!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... і алко, паління, екологія паршива...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я вообще люблю под подушку залезть, или если попалась большая подушка, то буду спать возле нее, точнее без нее,

и всегда сплю на боку, наверное по-этому такой столбняк по утрам :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всегда сплю на боку, наверное по-этому такой столбняк по утрам

чьо не хватає сєкаса з тим, шо в тебе в подпісі "Linux gentoo 2.6.32-gentoo-r7 x86_64 GNU/Linux"? )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

майже завжди сплю на спині, якось мені так комфортно тай швидше засинаю при такій позі :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...