Перейти до змісту

Звернення до співвітчизників [Opir.Net.Ua]

Dream

Рекомендовані повідомлення

начинаем раскачивать общество

пытаемся вставить палки в колеса

просто чудесно, скільки нового взнаєш про людей, які живуть у Луцьку (тепер я розумію чому якуновіч ніколи не каже українці, а говорить народ України - тут він правий, мало українців - нажаль)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

що інші, не підтримуючі, є автоматично неінтелгентними, нерозумними і ще й вдодачу непатріотами?
нерозумний не може бути інтелігентом, хоча навпаки - це нормальна практика сьогодні і точно, що не патріот України. Не слід забувати, що більшість опонентів (прихильників Януковича) не є етнічними українцями, а росіянами і євреями, або полукровками, що також робить їх росіянами і євреями. Хіба може бути Україна російська чи Україна єврейська? Питання для чого? Адже в росіян є Росія, в євреїв - Ізраїль, отже Україна може бути тільки українська (інтернаціональний макдональдс).

Є також прихильники Януковича і серед українців, але тут тільки бізнес, тепле хабарницьке крісло, до чого тут патріотизм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви кажете, що проти фашизму, так батяня Януковича був фашисько-нацисько-гестапівсько-есеським поліцаєм, але це вас не цікавить бо ви всі не проти фашизму а проти України. Грузини вже зараз, в цей важкущий час, доводять як можна будувати національну, але відкриту країну, вони за пару років випололи підгрунтя корупції і у них велике майбутнє, а нам з нашою багатоветорністю (є таке слово - розвод для лохів, що дозволяє безкарно грабувати країну) просто ж...па. Росія партнер, але не України, вона має партнерські стосунки з Європою, США, Китаєм, а в нашій особі вона просто заготовляє сорокамільйонний ринок збуту, що дуже непогано на чорний день. Скоро будемо спостерігати як про наше авіабудування і суднобудування можна буде згадати тільки в підручниках з історії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви кажете, що проти фашизму, так батяня Януковича був фашисько-нацисько-гестапівсько-есеським поліцаєм, але це вас не цікавить бо ви всі не проти фашизму а проти України. Грузини вже зараз, в цей важкущий час, доводять як можна будувати національну, але відкриту країну, вони за пару років випололи підгрунтя корупції і у них велике майбутнє, а нам з нашою багатоветорністю (є таке слово - розвод для лохів, що дозволяє безкарно грабувати країну) просто ж...па. Росія партнер, але не України, вона має партнерські стосунки з Європою, США, Китаєм, а в нашій особі вона просто заготовляє сорокамільйонний ринок збуту, що дуже непогано на чорний день. Скоро будемо спостерігати як про наше авіабудування і суднобудування можна буде згадати тільки в підручниках з історії.

Не зовсім допетрав до чого тут згадана Грузія? Хіба що ти хотів озвучити результати експерименту кумів, один з яких корупцію виполов, а інший розвів ще більше ніж було ще й досадив.

Про авіабудування і суднобудування в мене конкретне і чітке питання: скільки кораблів / літаків було здано в експлуатацію, не враховуючи тих, що почали будуватися до Ю+В, чи були закладені за їх правління (тільки цифри аби зрозуміти, що написане тобою правда, а не відгаркування).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Штучне доведення до банкрутства, поганий корумпований менеджмент і навіть такі галузі як літако- і суднобудування будуть на сто відсотків дотаційні. Білоруси виробляють суперрактори, постійно вдосконалюють якість, тримаючи найнижчі ціни, закуповують потужні мотори і їх товар має попит, а що заважає нашим таке робити? Я і Ю - це вже наша історія, і я проти такого майбутнього. Ющ хоч і кум Саакашвілі, але до нього йому як до неба. Приклад Грузії вказує, що навіть дуже бідні країни можуть розвиватись і багатіти, якщо їх влада цього хоче, а багаті, можуть, як ми бути посміховиськом в всього світу, бо не можемо відправити на пенсію пару тисяч рішал.

Вимагаймо усунення Президента В.Януковича від влади!
Це дуже примітивно, бо вимагати, а краще боротись, потрібно за усінення від влади влади. Ну і вибрати собі Міху.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що інші, не підтримуючі, є автоматично неінтелгентними, нерозумними і ще й вдодачу непатріотами?
нерозумний не може бути інтелігентом, хоча навпаки - це нормальна практика сьогодні і точно, що не патріот України. Не слід забувати, що більшість опонентів (прихильників Януковича) не є етнічними українцями, а росіянами і євреями, або полукровками, що також робить їх росіянами і євреями. Хіба може бути Україна російська чи Україна єврейська? Питання для чого? Адже в росіян є Росія, в євреїв - Ізраїль, отже Україна може бути тільки українська (інтернаціональний макдональдс).

Є також прихильники Януковича і серед українців, але тут тільки бізнес, тепле хабарницьке крісло, до чого тут патріотизм.

Ну да - тільки Ви розумний, а я тільки так -погулять вийшла. І нічо що мій бізнес тисячі в бюджет приносить? І от дійсно - патріотизм це тіко в словах, коли горло рвуть проти Януковича, а діла мімо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 romaxa11

Саакашвілі, попри всю свою позитивність, привів свою країну до розколу і до війни. Війна не за територію, а саме війни як геноциду. Цього ти хочеш для України?

Пройшло 4 місяці після зміни влади, а ти вже кричиш "геть", а не "де результат". Про яку об'єктивну оцінку можна вести мову?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тільки збираюсь спати, знов мєгасрач :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не є прихильником якоїсь політичної сили, а лише спостерігаю і намагаюсь зрозуміти, що відбувається і що мало місце раніше. В свій час ходив як мудозвон з помаранчевою стрічкою (це я зараз так думаю, а тоді я пишався цим) і щиро радів за Україну та її майбутнє. Мої сподівання, власне як і більшості моїх тогочасних однодумців, не справдилися. Я вирішив не йти на мотузці у натовпу, моди, говорунів і намагатися самому розібратися. Я хочу зробити свій свідомий вибір в майбутньому але для цього потрібно розуміти, що робиться і для чого.

Я також в свій час ходив з помаранчевою стрічкою. Попри всі заборони і навіть деякі проблеми з цим повязані. Також вірив в Україну та її майбутнє. І зараз вірю. Тоді носив стрічку не за Ющів і Юльок, а за себе, за свою віру в майбутнє. Саме тому себе не рахую мудозвоном і немає настільки глибокого розчарування. Політики приходять і відходять, а Україна залишається. І не народ, 5 років назад, примазався до політиків, а швидше вони підлізли під настрої народу. 

Є такий вислів: "Не сотвори собі кумира, щоб потім гірко не розчаруватись".  Саме його й стараюсь притимуватись. Тому я також не прихильник ніякої політичної партії. Звісно в глибині душі є якась доля розчарування. Але все ж таки потрібно рухатись вперед, а не жити минулим.

І ще, як сказав колись Уінстон Черчіль - "Будь-яка путана в сто разів чистіша від будь-якого політика". Гадаю і в цьому є велика доля правди.

А не було б таких зборів підписів, більшість однодумців сиділи б по своїх квартирах (кабінетах), шушкались би за бокалом пива. І навіть не здогадувались, що таки як вони багато. З подібними думками та баченням ситуації. Саме це допомагає декому прокинутись і задуматись...

А заодно ці підписи показують владі, що далеко не всі погоджуютьсяз її діями. І не буде в нас тепер всезагального совкового "одобрямса". Саме це і є рух вперед. Рух в майбутнє. Саме це і є демократія. Саме цим ми і відрізняємось від тоталітарних держав. Принаймі поки що.

І хотілося б ще раз звернутись до прихильників Януковича  - Не створюйте собі кумира. А то хвиля розчарування Вас накриє... 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І хотілося б ще раз звернутись до прихильників Януковича  - Не створюйте собі кумира. А то хвиля розчарування Вас накриє... 

От не знаю я прихильників Януковича, які вішають його портрети над ліжком і щодня на нього моляться...

Я,особисто,не створююю собі ідеал ні з політиків, ні з курсу, ні з течії політичної. Люди є люди, незважаючи на те чи є вони політиками, чи якоюсь іншою професією займаються.Людям властиво помилятись. Знаєте як кажуть: "Песиміст - це добре проінформований оптиміст" А я оптиміст - недивлячись на поінформованість і на життєвий досвід.

Тобто, народ - хай як ви там ставитесь до нинішнього Президента, але я 5 років терпіла попереднього, котрого я не вибирала - тепер при владі інший. Але він Президент НАШОЇ держави. Так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але він Президент НАШОЇ держави. Так?

070403162825_info.jpg

в кожного, напевно, своя держава з такими гарантами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не заню де живети Ви... а я в Україні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай який був Ющенко, але протягом перших двох років, які він був при владі, мені не було соромно, за те, що я його обирала. Є багато чого, за що його можна критикувати, але за 5 років він зробив набагато менше поганого для України, ніж Янукович майже за 4 місяці.

Так, кожна людина помиляється, але Президент це не просто людина, це Людина, яка має нести найбільшу відповідальність, бути найбільш достойною. На мою думку, при виборі Президента варто було не керуватися думкою, що кожна людина може помилятися і дві судимості могли з кожним статися, а задуматися чи дійсно ті дві судимості неважливі при такому важливому виборі.

Я не можу поважати президента, який не може зв"язати двох слів до купи, елементарно не обізнаний з літературою, мистецтвом, географією. Попередні 5 років в нашій історії були не найкращими, але і не найгіршими, а от за наступні 5 я сумніваюсь. Прихильники нинішньої влади кажуть, що варто зачекати, подивитися, що буде далі, але я боюся, що якщо просто чекати, то може бути пізно.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай який був Ющенко, але протягом перших двох років, які він був при владі, мені не було соромно, за те, що я його обирала. Є багато чого, за що його можна критикувати, але за 5 років він зробив набагато менше поганого для України, ніж Янукович майже за 4 місяці.

Так, кожна людина помиляється, але Президент це не просто людина, це Людина, яка має нести найбільшу відповідальність, бути найбільш достойною. На мою думку, при виборі Президента варто було не керуватися думкою, що кожна людина може помилятися і дві судимості могли з кожним статися, а задуматися чи дійсно ті дві судимості неважливі при такому важливому виборі.

Я не можу поважати президента, який не може зв"язати двох слів до купи, елементарно не обізнаний з літературою, мистецтвом, географією. Попередні 5 років в нашій історії були не найкращими, але і не найгіршими, а от за наступні 5 я сумніваюсь. Прихильники нинішньої влади кажуть, що варто зачекати, подивитися, що буде далі, але я боюся, що якщо просто чекати, то може бути пізно.....

talja, Президент не подобається? Держава не подобається? Ваше право. Ніхто нікого не тримає. Якщо не поважаєте ні те ні інше - можете висловлюватись, можете виїзджати.

Я в попередні 5 років не виїхала. Хоча не поважала Ющенка ше з акції "Україна без Кучми". І я тоді не помилилась, напевно, коли виступала проти нього. Можливо, тепер Ваша черга. Але ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

talja, Президент не подобається? Держава не подобається? Ваше право. Ніхто нікого не тримає. Якщо не поважаєте ні те ні інше - можете висловлюватись, можете виїзджати.

Я в попередні 5 років не виїхала. Хоча не поважала Ющенка ше з акції "Україна без Кучми". І я тоді не помилилась, напевно, коли виступала проти нього. Можливо, тепер Ваша черга. Але ...

Так, Президент не подобається, а за державу я не писала нічого такого, не видумуйте. Президент і зграя злодіїв - це ще не держава. І взагалі, що це за підхід такий - не подобається, то виїзджайте? В кожній демократичній країні до опозиції дослухаються, кожна людина має право на свободу слова. От за що варто було б хоч трохи поважати Ющенка, то це за свободу слова. Скоро вже всім неугодним рот будуть закривати.

Luychi, виїзджати не збираюсь, бо думаю, що це не вихід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для Luychi

ого, буде бійка ? :blink: , не впадайте в крайнощі,та ж talja, чи будь хто з форумчан вам набагато ближчі чим білоруський сподвіжнік, внук анни ахметової і кавалєр ордєна "за побєду над вєнком", сусіди завжди є і будуть і вам з ними жити, а прізвища вождів змінюються і повірте, ніхто з них не оцінить і ніколи не взнає про ваші ратні звитяги і ваше існування, а для нас ви особистість і землячка а тим більше прекрасна половинка борди,

з повагою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='25 мая 2010 - 00:49' timestamp='1274737780' post='502161']

От за що варто було б хоч трохи поважати Ющенка, то це за свободу слова. Скоро вже всім неугодним рот будуть закривати. 

це ти зараз про того, що ресторанного рахунка перед журналістськими мордами ставив?

чи того, що влаштував "тронний цирк" під час "свободи" "слова" на інтері (так, саме у двох парах кавичок)? 

а що десь є якісь прецеденти? факти? де хто коли кому рот закривав?

так, про того самого :) але хіба про ці випадки пресу просили мовчати?

А випадок з вінком? Всі знають, що журналістів просили не афішувати цю подію. А звернення журналістів каналу 1+1? Чи не занадто швидко журналісти почали скаржитися? Такого при Ющенкові точно не було. Хочу сказати, що не схвалюю Ющенка, цей президент не виправдав моїх сподівань, але правду кажуть, що все пізнається у порівнянні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім "фанатам" Яника дивитися цю тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='25 мая 2010 - 02:18' timestamp='1274743104' post='502202']

А звернення журналістів каналу 1+1? Чи не занадто швидко журналісти почали скаржитися? Такого при Ющенкові точно не було. Хочу сказати, що не схвалюю Ющенка, цей президент не виправдав моїх сподівань, але правду кажуть, що все пізнається у порівнянні.

журналісти скаржаться за банальні пару копійок, забраних у них рішенням їх керівництва.  і взагалі ця історія банальна провокація організована.... а подумайте-но кому це вигідно ;) 

Якщо те, що ви кажете, правда, я тільки порадію. Але чогось не віриться, що за банальних пару копійок все так і сталося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ендіштайн, вашим і належить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після свого останнього посту героїчний ендіштайн звалив з теми не захотівши обговорити в дуже вузькому колі біологічні аспекти існування дятлопатріотів :) а хто там у нас прихований користувач:)?

А ти звик все рєшать по понятіям? В самий раз в радники президента йти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже гарно ведеться дискусія - цивілізовано.

Будь які теми в цьому розділі перетворюються на набір штампів. Одні патріоти розказують, як їм соромно за нинішнього президента. Інші, якщо його відкрито і не підтримують, то намагаються хоч щось довести. Але якщо нема бажання слухати/читати один одного, щоб сенс доходив, то все й надалі повторюватиметься.

Я чому talja написала, про виїзджайте? Тему пам'ятаєте "Якщо Яник стане президентом, я емігрую"? Тоді її багато форумчан підтримали. От цікаво, де зараз сам автор статті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

черепушка, якщо ти сцикло, тоді запам'ятай що деякі слова таким пісюнам краще не писати, бо про їхню сцикливість будуть всі знати

Сила є ума не треба.........

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='25 мая 2010 - 13:13' timestamp='1274782425' post='502418']

тут от"про свободу слова"

Я уявляю Коломойського, який каже після звернення журналістів: "Блін, да, йо-ма-йо, ну згрішив трохи, ну була цензура, та йолкі, з ким не буває? не обіжайтесь, вибачте, якщо щось не так..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді, ти не помітив як ця черепушка перейшла на особистості зате добре помітив мій пост і обгадив саме його. Я здається починаю розуміти хто ти.

Ага, "ендіштайн" це ж зовсім не завуальоване "жидяра", це рука дрогнула, так?

З тобою всі опоненти намагаються дискутувати цивілізовано, культурно, і з кожним у кінці кінців все зводиться до "за базар атвєтіш!". Мені здається, я вже зрозумів, хто ти.

Думаю, іншим теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...