Перейти до змісту

Звернення до співвітчизників [Opir.Net.Ua]

Dream

Рекомендовані повідомлення

цитую список підписантів повністю

Там сплошь или через одного - письменник, публіцист, журналіст. С уходом Ющенки им стало хуже - потеряли госзаказ.

А вот кого наверняка не увидим в списке - это шахтеров, сталеваров, хлеборобов, прочих трудяг и пенсионеров. Лучше или хуже им стало - покажут выборы. Два месяца - не срок, только предвариловка. :)

Ага, і "пять лет не строк, вышел - и опять на нары скок". Поняття часу і строків дуже відносне. Для всіх воно своє. Можна і за два дні "дров наломати".

А цієї "предвариловки" уже цілком достатньо, щоб вималювалась якась загальна картина.

Не знаю на рахунок шахтарів і сталеварів, а пенсіонерам деяким обіцяне підвищення пенсій уже вилазить боком. При зверненні в пенсійний фонд отримують відповідь - "Вам уже підвищували пенсію в листопаді минулого року. Тому в цьому році Вам ніякого підвищення не положено. Якщо хочете перерахунку, будь-ласка... Тільки в результаті розмір пенсії Вашої навпаки зменьшиться..."

Хлібороби також мабуть дуже задоволенні введенням нових акцизів на ПММ.

Працівники бюджетної сфери живуть в цьому році взагалі без кошторисів, планів, а відповідно і без фінансування. Єдина стаття яка фінансується - зарплата, яка є захищеною. Щодо підвищення зарплат в цій сфері - також нонсенс. Вони типу мають бути. Але Фонд Оплати праці залишається на рівні минулого року.

А взагалі в перерахованій категорії (яку ми "не увидим в списке") дуже малий відсоток людей взагалі знайомих з комп'ютером. Не кажучи вже про інтернет. 

А на рахунок флудства і копіпастерства... Якби цього не було, не було б і по-великому рахунку форумів. 

В кожного є своє право на свободу вибору. Можна погоджуватись з чимось (кимось), а можна і ні. А можна просто проігнорувати тему яка нецікава, або на свою думку - непотрібна.

... І люди ці не бездумно тикають свої "підписи" під будь-якою шнягою з метою "прийняття участі в політичному житті держави" аби потішити своє его і відчути значимість. Принаймі ці люди хоч трохи думають та аналізують ситуацію. І вірять в зміну принаймі в світогляді людей, в те що вони не одні зі своїми думками, а таких багато. А когось можливо просто заставить задуматись...

Люба дія породжує якісь зміни. В чомусь чи комусь. Це закон природи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

во-во, а то скоро буде отаке

95be9c3bcf88.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сашко Лірник - казкар

А чем вас, Dream, не устраивают нынешние сказочники и те что были до них? Напишите свою, а мы все внимательно послушаем. Как раз возможность покреативить, высказать новые идеи. Или опять на баррикады с лозунгами: "долой нынешнюю власть!", "землю крестьянам, заводы рабочим!", "власть народу!"??? На сколько я помню мы это уже проходили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні прихильники Януковича. Мені здається ви чогось боїтесь, бо ваші коментарі попахують параноєю аля "іскарєнім аплот дємікратії штоб нє размнажался".

1. Публічні люди в голос висловили свою позицію.

2. Такі як я, противнити теперішньої влади, з приємністю відмітили, що вони далеко не одні в своїх думках.

3. Інтелігентні люди інтелігентним заявили владі, що їм не подобаються все, що ті роблять, і знали, що не всім це подобається.

Нормальний демократичний процес!!!

А чого нєрвішкі то здають?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чем вас, Dream, не устраивают нынешние сказочники и те что были до них? Напишите свою, а мы все внимательно послушаем. Как раз возможность покреативить, высказать новые идеи. Или опять на баррикады с лозунгами: "долой нынешнюю власть!", "землю крестьянам, заводы рабочим!", "власть народу!"??? На сколько я помню мы это уже проходили.

Та ну не йолкі ж-палкі! Шо ж так цікаво-то знати мою думку, а? Про креативність я вже писав, про барикади/вибори в інших топіках писав раніше. Чи мо' варто своє політичне кредо в підпис винести?.. Але як у когось (так як і в мене) відключені підписи, що тоді робити?.. Через кожні 10 постів повторюватись?.. Ну скільки ж можна! Перечитайте топік спочатку, будь ласка; не видьоргуйте і не ковтайте слова з- і в контексті.

Фуух! Видихнув... :)

Всьо дуже просто: пережили Ю., переживем і Я.. Наступні вибори будуть найцікавішими в історії незалежної України, оскільки народ буде голосувати за нових людей. Інша справа, аби ця, сьогоднішня влада не розікрала державу остаточно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ваші коментарі попахують параноєю

Это наши-то комментарии паранойя?

А что тогда про это говорить

Україну намагаються повернути в минуле. Тим самим у наших дітей та онуків відбирають перспективу. Замість європейських цінностей і гідного життя їм нав”язують “совкові” міфи і стандарти. Гуманітарна політика у виконанні одіозних політиків стає засобом дезінтеграції України, провокує міжрегіональні, міжконфесійні і мовні конфлікти в суспільстві.

Выходит кричать "геть москалів!" или "З таким ім'ям, дитинко, тобі треба збирати валізи і їхати до московії" - это не провоцирует межрегиональные и языковые конфликты??? Может хватит уже везде и во всех видеть своих врагов?? Мы живем в центре Европы. Это всегда было оплотом цивилизации. А тут нас собираются в прошлое откинуть. Да еще и поработить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ваші коментарі попахують параноєю

Это наши-то комментарии паранойя?

А что тогда про это говорить

Україну намагаються повернути в минуле. Тим самим у наших дітей та онуків відбирають перспективу. Замість європейських цінностей і гідного життя їм нав”язують “совкові” міфи і стандарти. Гуманітарна політика у виконанні одіозних політиків стає засобом дезінтеграції України, провокує міжрегіональні, міжконфесійні і мовні конфлікти в суспільстві.

Выходит кричать "геть москалів!" или "З таким ім'ям, дитинко, тобі треба збирати валізи і їхати до московії" - это не провоцирует межрегиональные и языковые конфликты??? Может хватит уже везде и во всех видеть своих врагов?? Мы живем в центре Европы. Это всегда было оплотом цивилизации. А тут нас собираются в прошлое откинуть. Да еще и поработить.

Пєрєвадіть нє стану, умарілся.

А стосовно центру Європи - ти дуже глибоко помиляєшся. Навіть поляки ототожнюють себе зі сходом Європи. А тут ми...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всьо дуже просто: пережили Ю., переживем і Я.. Наступні вибори будуть найцікавішими в історії незалежної України, оскільки народ буде голосувати за нових людей. Інша справа, аби ця, сьогоднішня влада не розікрала державу остаточно...

Ну раз переживем Я., то какой тогда смысл в собрании этих подписей? Вашу позицию мы все уже знаем. Позиция актеров, писателей, музыкантов и прочих, которые подписались, тоже ясна. Так зачем воду мутить? Давайте будем работать, дождемся окончания срока "всеми" ненавистного Я. и сделаем для себя выводы в очередной раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А стосовно центру Європи - ти дуже глибоко помиляєшся.

Учите географию, уважаемый :) А что касается европейского уровня развития, устроя, то тут надо начинать строить Европу каждому с себя. А собирать подписи "ЗА" или "ПРОТИВ" только пустая трата времени и сил. Президент уже выбран и давайте не будем после драки махать кулаками. Поживем увидим как оно будет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є реальні шанси що срок можуть анулювати :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Hexus, з точки зору тих, хто ті підписи збирає, Ви як раз воду і мутите, критикуючи процес збирання. Так хто більше мутить - Ви чи вони? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Hexus, з точки зору тих, хто ті підписи збирає, Ви як раз воду і мутите, критикуючи процес збирання. Так хто більше мутить - Ви чи вони? :)

Не было бы сбора подписей, не было бы этого топика и, соответственно, не было бы моей критики. Логично же все. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

во-во, а то скоро буде отаке

95be9c3bcf88.jpg

Прошу вибачення за флуд. Просто цікаво за що його понесли? Силка є на відео?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А стосовно центру Європи - ти дуже глибоко помиляєшся.

Учите географию, уважаемый :)

Даремно "умнічаєш", в мене освіта географічна. Треба слухати, про що говорять інші, а ти і тобі подібні не тільки не хочете слухати, а й намагаєтесь заткнути рота всім, хто думає не так як ви. Це і про московську дмократію теж можна сказати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не было бы сбора подписей, не было бы этого топика и, соответственно, не было бы моей критики. Логично же все.

Не було б Януковича президентом, не було б Харківських домовленостей, не було б збору підписів, не було б цього топіка, і, відповідно, не було б Вашої критики. Звичайно ж, логічно. =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даремно "умнічаєш", в мене освіта географічна. Треба слухати, про що говорять інші, а ти і тобі подібні не тільки не хочете слухати, а й намагаєтесь заткнути рота всім, хто думає не так як ви. Це і про московську дмократію теж можна сказати.

Ну значит меня в школе плохо учили, я то всегда думал что географический центр Европы находится именно в нашей стране. Рот ни кому не затыкаю и не собираюсь. Хотел лишь сказать, что на мой взгляд нет смысла собирать эти подписи, а стоит набраться терпения и подождать.

А все что Вы написали, показывает резко отрицательное и высокомерное отношение ко мне. Не знаю чем я вас так разозлил? Да в моем сообщении к Вам присутствует некий сарказм, но ведь это не повод хамить. С Dream, мне приятнее общаться чем с Вами, хотя наши взгляды расходятся, это не мешает нам вести дискуссию.

Не було б Януковича президентом, не було б Харківських домовленостей, не було б збору підписів, не було б цього топіка, і, відповідно, не було б Вашої критики. Звичайно ж, логічно. =)

Ну конечно логично. Только все это уже в прошлом. Сбор подписей вряд ли кардинально изменит ситуацию.

P.S. прошу простить за оффтоп. Dream, спасибо за общение :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сбор подписей вряд ли кардинально изменит ситуацию.

Але якщо нічого не робити, то тим більше нічого не зміниться.

Dream, спасибо за общение

Навзаєм. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свою думку щодо політичної ситуації і її перспектив я колись писав тут, на борді. І повторювання її в кожній темі є якраз і флудом. Щодо Ваших питань до мене, я вже казав куди їх тре адресувати. Лінь зарегитись на опір.нет.юа/форум - так я тут при чому? Хочеться пофлудити/потролити - не тут, будь ласка, я вже просив.

Вибачте, що я як рядовий флудер, не слідкую за писаним Вами літописом і підтримуваною Вами політичною орієнтацією.

В даному випадку Ваша писанина - це порівняльна-характеристика віросповідань у виконанні атеіста.

Шановні прихильники Януковича. Мені здається ви чогось боїтесь, бо ваші коментарі попахують параноєю аля "іскарєнім аплот дємікратії штоб нє размнажался".

1. Публічні люди в голос висловили свою позицію.

2. Такі як я, противнити теперішньої влади, з приємністю відмітили, що вони далеко не одні в своїх думках.

3. Інтелігентні люди інтелігентним заявили владі, що їм не подобаються все, що ті роблять, і знали, що не всім це подобається.

Нормальний демократичний процес!!!

А чого нєрвішкі то здають?

Прихильників Януковича на даному форумі одиниці і не варто все чесати під одну гребінку і робити передчасні висновки.

Про заборони публічним людям та пересічним людям (сантехнікам, матерям, студентам і всім іншим, що підписали петицію) озвучувати свою позицію ніде не було сказано. Зібрали 6к підписів усіх інтелігентних і свідомих людей західної України - молодці.

Задано було просте питання - "для чого це все?" і задано без істерії і багатьох знаків оклику :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves ты продолжай в том же духе и через пол часа назовут оккупантом

Я не є прихильником якоїсь політичної сили, а лише спостерігаю і намагаюсь зрозуміти, що відбувається і що мало місце раніше. В свій час ходив як мудозвон з помаранчевою стрічкою (це я зараз так думаю, а тоді я пишався цим) і щиро радів за Україну та її майбутнє. Мої сподівання, власне як і більшості моїх тогочасних однодумців, не справдилися. Я вирішив не йти на мотузці у натовпу, моди, говорунів і намагатися самому розібратися. Я хочу зробити свій свідомий вибір в майбутньому але для цього потрібно розуміти, що робиться і для чого.

Два дні тому оформляли чоловіка з центру зайнятості на роботу. Без блатів оформили на дотаційну посаду (біржа платить зп). Також з цього місяця на біржі відновляються дотації на відкриття приватної справи. Де це все було раніше за "наших" вождів? Тільки не потрібно говорити про те, що країна зненацька стала багатша і про бюджет, що згадували вище (згадайте минулорічний бюджет для початку). Можливо проблеми пожрать і прикрити сраку шматою виглядають якось дріб'язково поряд з ідеями про світле майбутнє авторів петиції, але впевнений, що багатьом вони також є близькими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dervish,

не погань мову, якщо за стільки років вивчити не спромігся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте по простому.

Ви всі кажете: нафіга ці підписи?

Я кажу: вони потрібні таким як я. Я припускаю, що я не один такий, значить воно потрібно людям (хоч і далеко не всім).

Ви не такі як я, значить ви не зрозумієте навіщо це мені потрібно.

Я не такий як ви, тому мені не потрібно ваше розуміння, мені потрібна повага до того, що потрібно мені.

Якщо від збору підписів в країні зменшиться бюджет - я буду проти збору підписів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Hexus, ніякої агресії.

Під центром Європи я мав наувазі ідеологічний чи політичний показники - це набагато логічніше в темі "політика", а не географічно чи за прибутками.

А от стосовно географічного центру Європи я б з задоволенням з тобою подискутував де ж він саме знаходиться - в Україні чи Литві. Але тільки в іншій темі:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давайте по простому.

Ви всі кажете: нафіга ці підписи?

Я кажу: вони потрібні таким як я. Я припускаю, що я не один такий, значить воно потрібно людям (хоч і далеко не всім). *

Ви не такі як я, значить ви не зрозумієте навіщо це мені потрібно. **

Я не такий як ви, тому мені не потрібно ваше розуміння, мені потрібна повага до того, що потрібно мені. ***

Якщо від збору підписів в країні зменшиться бюджет - я буду проти збору підписів.

* Поділись інформацією в чому полягає потреба підписів. В результаті цього ти нічого не втратиш, а лише можеш отримати додаткові підписи, що допоможе у досягненні поставленої мети .

** Жінки теж не такі як ти але це не привід відмежовувати їх від променя істини та розуміння. Параметрів різності надзвичайно багато але це звучить більше як відговорка.

*** Як можна поважати те, що ти не можеш назвати, не те що пояснити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так хто проти? Виступайте. Підписуйтесь. Протестуйте.

Але, шановний druid, невже нормально називати інтелігентними і розумними тільки тих людей котрі підтримують одних політиків, що означає, що інші, не підтримуючі, є автоматично неінтелгентними, нерозумними і ще й вдодачу непатріотами?

Якщо Ви хочете щоб поважали Вашу думку, то будьте добрі, поважайте й іншу сторону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Dervish

Ех, жалко, що мінуси відмінили ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...