Перейти до змісту

Звернення до співвітчизників [Opir.Net.Ua]

Dream

Рекомендовані повідомлення

Два місяці правління Віктора Януковича поставили Україну перед реальною загрозою втрати державності.

Маючи незначну електоральну підтримку, режим Януковича пішов шляхом стрімкої узурпації влади, нехтування Конституцією та законами України, зради національних інтересів.

Парадоксально, але факт: влада виступає в ролі головного ліквідатора держави. Політичні дії В.Януковича заганяють Україну в становище васала Росії. Продовження – всупереч Конституції – терміну перебування Чорноморського флоту РФ у Криму є нічим іншим, як національним відступництвом, актом “продажу” держави.

Україну намагаються повернути в минуле. Тим самим у наших дітей та онуків відбирають перспективу. Замість європейських цінностей і гідного життя їм нав”язують “совкові” міфи і стандарти. Гуманітарна політика у виконанні одіозних політиків стає засобом дезінтеграції України, провокує міжрегіональні, міжконфесійні і мовні конфлікти в суспільстві.

Цілком очевидно, що Віктор Янукович, який став провідником інтересів іншої держави, не може бути Президентом України.

Шановні співвітчизники!

Україна – в небезпеці!

Усвідомлюючи загрозу, що нависла над усіма нами, закликаємо всіма законними методами захистити державний суверенітет України, демократію, європейський цивілізаційний вибір нашого народу. Таке право надає нам і такий обов”язок покладає на нас Конституція України, 17 стаття якої передбачає, що “захист суверенітету і державної цілісності України, забезпечення її економічної та інформаційної безпеки є найважливішими функціями держави, справою всього українського народу”.

Вимагаймо усунення Президента В.Януковича від влади!

Будьмо пильними, відповідальними і рішучими!

Від нашої волі залежить наша спільна доля!

Звернення вже підтримали:

Михайло Барбара - лідер гурту "Мертвий півень"

Лариса Денисенко - письменниця

Дмитро Ігнатов - лідер гурту "Роллікс"

Вадим Красноокий - лідер гурту"Mad Heads XL"

Сергій Фоменко - лідер гурту "Мандри" >>>

Постав і ти свій підпис...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 84
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

а автомати будуть видавати? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми можемо гордитися, що тільки в нашій країні так до... багато ноу-хау, але музики державою навіть у нас не керували.

Теж хочеться влади шарового бабла?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки, на жаль, від тих підписів нічого не зміниться... :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

eNyk, автомати видають тільки тим, кому від 18ти і до 25ти, або далі - по контракту. Звертатись на вул.Теремнівську. ;) Безкоштовно лише бабусині вили, але ще не час ))

Mr. Ves, там в списку підписантів не тільки "музИки". Так вже вийшло що на початку списку саме вони. ;)

BACbOK, від Вашого підпису гірше точно не стане. Тому - прошу дуже.

Критикам і тим, хто не може дивитись відео "Фьодрч vs. ялинка" в силу політичних переконань, - проходьте, будь ласка, мимо. Ваша думка відома і лишній раз прошу не спамо-флудити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я то підписався як тільки тему цю побачив, але толку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну раз такі пироги і важко перейти по лінку, то цитую список підписантів повністю:

Михайло Барбара - лідер гурту "Мертвий півень"

Лариса Денисенко - письменниця

Дмитро Ігнатов - лідер гурту "Роллікс"

Вадим Красноокий - лідер гурту"Mad Heads XL"

Сергій Фоменко - лідер гурту "Мандри"

Ірен Роздобудько - письменниця, журналіст, сценарист

Олександр Глущенко - видавець журналу MEDIASAT

Брати Капранови - письменники

Людмила Таран - поетеса, критик, журналіст

Сергій Піддубний - дослідник української історії та мови, журналіст

Тарас Конощенко - оперний співак

Володимир Даниленко - прозаїк, літературознавець, критик

Степан Процюк - письменник

Сергій Мамаєв - випусковий редактор програми "Вікна-новини"

Дмитро Добрий-Вечір - лідер гурту "Вій"

Іван Андрусяк - поет, прозаїк, критик, перекладач

Андрій Мокроусов - відповідальний редактор і директор видавництва та часопису "Критика"

Тимофій Гаврилів - український письменник та перекладач

Володимир Рутківський - дитячий письменник

Сергій Грабовський - публіцист, журналіст

Елеонора Симонова - головний редактор видавництва "Нора-Друк"

Тарас Чубай - лідер гурту "Плач Єремії"

Анатолій Дністровий - письменник

Алла Лазарєва - журналіст-міжнародник, Париж

Леонід Кононович - письменник, перекладач

Анна Багряна - поет, прозаїк, драматург

Євген Маслов - головний редактор харківської газети "Главноє"

Тарас Ткаченко - кінорежисер

Віктор Морозов - співак, музикант, перекладач

Олександр Аргат - журналіст

Дзвінка Матіяш - письменниця, перекладач

Irena Karpa - лідер гурту QARPA

Людмила Тарнашинська - науковець, письменниця

Богдан Либа - музикант

Володимир Войчишин - музикант, гурт "Очеретяний кіт"

Маріанна Кіяновська - письменниця, перекладач

Оксана Луцишина - письменниця

Оксана Кісь - наукова співробітниця Інституту народознавства НАН України, видатна феміністка

Галина Яблонська - народна артистка України

Лариса Колос - письменниця, громадський діяч

Анна Яровенко - режисер, оператор

Вахтанг Кіпіані - журналіст

Леонід Плющ - математик, відомий публіцист, літературознавець, правозахисник

Сашко Лірник - казкар

Андрій Шевченко - журналіст

Кирило Булкін - актор

Тарас Денисенко - актор

Сергій Савченко - заслужений художник України

Сашко Положинський - лідер гурту "Тартак"

Юрій Винничук - письменник

Іван Рябчій - журналіст, письменник

Крім того, - Статистика підписів у географічному розрізі (на момент підписання 6716 підписів). Підписів з України: 6135. Закордон: 557. Решта - неідентифіковані географічні дані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене цікавить наступне:

1. Мета.

2. Засоби досягнення мети.

3. Попередні терміни очікування результату.

Після відповідей на ці питання можна предметно продовжити бесіду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3. Попередні терміни очікування результату. шутить изволите ? :closedeyes:

Невже на стільки помітно? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дервіш, якщо тобі не подобається, то буть добрий, висловив свою думку і не флуди!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves, там є мило для зв'язку - напишіть. Було б зовсім чудово, якби їхню відповідь процитували сюди. :)

Dervish, як там біля Вашого ніка написано - "шьол мімо"? Проходим, не затримуємся...

*Подумав, що такий сайт краще був би за адресою opir.org.ua, а не opir.net.ua... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves, там є мило для зв'язку - напишіть. Було б зовсім чудово, якби їхню відповідь процитували сюди. :)

Вибачте, але цього робити я не буду. Ви озвучили суть звернення, Ви цитували розгорнутий список тих, хто підписався.

Складається враження, що Ви достеменно розібралися в ситуації і підтримуєте дане звернення, так озвучте будь-ласка відповідь на мої питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча мені категорично неподобається нинішня влада, і те, що вона почуть стала розбазарювати Україну, але тут я підтримую Дервіша. Хоч надто грубо було сказано, але правильно. Я вже стодвадцять різних таких петицій підписував під зверненнями вимогами і т д.. В результаті по жодній такій справі зрушень не було.

Тут якісь інші способи треба задіювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так! Що за критиканство і спамо-флуд! В цій темі загальний "одобрямс" вимагається. Я, особисто, тему одобряю. Але не підтримую. Пояснювати не буду, щоб не флудити. Автор і так все знає. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хоча мені категорично неподобається нинішня влада, і те, що вона почуть стала розбазарювати Україну, але тут я підтримую Дервіша. Хоч надто грубо було сказано, але правильно. Я вже стодвадцять різних таких петицій підписував під зверненнями вимогами і т д.. В результаті по жодній такій справі зрушень не було.

Тут якісь інші способи треба задіювати

Варіантів власне 2. Перший - роздавати зброю, бо той хто вірить, що регіонали віддадуть владу повний йолоп. Другий дати можливість працювати існуючій владі.

Враховуючи, що воювати за баріна (якщо буде зброя, то буде барін, який хоче згодом відбити бабло вкладене в зброю, бо щирі українці типу Ющенка на це діло ні копійки не дадуть), який по суті нічим не відрізняється від іншого, сенсу нема.

З іншого боку теперішня влада хоч кудись рухається, а не топчеться на місці у вишиванках, заплітаючи коси в шматті від Версаче.

З.І. В кого енергія б'є ключем і кому дуже хочеться внести свій внесок в управління / розвиток країни - вийдіть на роботу на 30 хв. раніше - хоч ВВП може виросте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='20 мая 2010 - 07:32' timestamp='1274329921' post='499834']

а яка тут може бути ще думка?

5 років свідомі українці керували - що ми маємо?

СІКУНДАЧКУ!

Останнім часом прихильники Федоровича все частіше закидають сторонникам помаранчевих що ті нагосподарювали, наломали дров, значить Янукович може робити зараз все що вздумається. Так наломали дров, але саме силами своїх сторонників та зграя відсторонена від влади. Не електорат Януковича їх вивів з кабінетів, а свої ж колишні прихильники, прийнявші рішення про дискваліфікацію своїх обранців. Цим Західний електорат відрізняється від Східного: спочатку вам повіримо, потім подивимось за вами, а потім на найближчих виборах дамо оцінку вашим діям. Так голосовали за Кучму, за Мороза, за Ющенка, за Литвина, так будемо голосувати за інших.

Але Східний електорат на нас савсєм не пахож!

- навіть якщо Янукович приватизує собі всю територію України,

- навіть якщо його битимуть яйця, двері, вінки, памятники, стовпи торнадо і цунамі,

- навіть якщо від україни не лишиться вже геть ніякої ідентифікації

- навіть якщо врешті-решт народу явиться Архангел і промовить: як вже нас задовбав ваш Янукович!

Східний електорат все-одно як зазомбований йтиме і ставитиме галочку навпроти свого пацана. А на сході населення більше. Воно ще з Союзних часів легко приручається і піддається масовому гіпнозу обіцянок.

Саме тому нинішні політики не задумуються над діями, щоб на слідуючих виборах не копнули під зад. А робять що угодно, зато під вибори наймемо продвінутих політ-технологів, і мандат знову в кишені....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mr. Ves, та пробував я на їхньому форумі знайти, що вони збираються робити з тими підписами, але чи то терпіння знайти не вистачило, чи там такої інфи немає - не знаю :)

Luychi, дякую :)

Я от шо дивлюсь, на форумі, в розділі "Політика" точно, вже даааавним-давно йде переливання одних і тих самих думок з топіка в топік. Так може обійтись без можливості коментування чи дати можливість топік-стартеру відключати коменти до теми, або, як кажуть, "прєсєкать" флуд-флейм-спам не взірая на особистості і звання, а?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от шо дивлюсь, на форумі, в розділі "Політика" точно, вже даааавним-давно йде переливання одних і тих самих думок з топіка в топік. Так може обійтись без можливості коментування чи дати можливість топік-стартеру відключати коменти до теми, або, як кажуть, "прєсєкать" флуд-флейм-спам не взірая на особистості і звання, а?

Може свій форум з авторитарним правом на написання і читання, нє? :)

Такий собі форум копіпастерів :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а яка тут може бути ще думка?

5 років свідомі українці керували - що ми маємо?

імхо, саме за ці 5 років зроблено набагато більше для втрати державності.

ендіштайн переймається гоями?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такий собі форум копіпастерів

угу. А вибір зараз не великий: або, вибачте, флудерасти, або копіпастери. Власних креативщиків та журналістів я тут не спостерігаю, на жаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу. А вибір зараз не великий: або, вибачте, флудерасти, або копіпастери. Власних креативщиків та журналістів я тут не спостерігаю, на жаль.

Може станете першим з креативщиків? ;)

Доречі копіпастери, на відміну від флудерастів, навіть своєю думкою не діляться, а тільки озвучують чиюсь. Щодо цієї теми, то взагалі не зрозуміла мета її створення і Ваша позиція до озвученої Вами ж події. особисто Ви підписали дану петицію? Якщо так, то озвучте Ваше бачення в розрізі озвучених мною запитань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цитую список підписантів повністю

Там сплошь или через одного - письменник, публіцист, журналіст. С уходом Ющенки им стало хуже - потеряли госзаказ.

А вот кого наверняка не увидим в списке - это шахтеров, сталеваров, хлеборобов, прочих трудяг и пенсионеров. Лучше или хуже им стало - покажут выборы. Два месяца - не срок, только предвариловка. :)

Вцелом письмо - обычная истерика.

PS. Mr. Ves +1 (про копіпастери vs флудерасти)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може станете першим з креативщиків?

Ні, дякую. Технарем, імхо, цікавіше.

Щодо цієї теми, то взагалі не зрозуміла мета її створення і Ваша позиція до озвученої Вами ж події.

Філосовське питання і до того ж провокаційне... Вам розказати якими думками керувався при створюванні топіка? =) Просто хтось десь трохи вийшов за рамки бубніння на форумах і для початку організував збір підписів проти теперішнього Гаранта. Мені то сподобалось. На жаль, не зрозумілим є те, як організатори збираються використовувати отриману інформацію. Скільки там "мульйонів" підписів тре для референдуму, наприклад, а? Хтось пам'ятає?.. :) Буду очевидним, але копіпаст інфи з опір.нет.юа тут є простим поширенням інфи доступними мені методами :)

А вот кого наверняка не увидим в списке - это шахтеров, сталеваров, хлеборобов, прочих трудяг и пенсионеров.

а Ви таких знаєте багато серед інтернет-аудиторії? ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Філосовське питання і до того ж провокаційне... Вам розказати якими думками керувався при створюванні топіка? =) Просто хтось десь трохи вийшов за рамки бубніння на форумах і для початку організував збір підписів проти теперішнього Гаранта. Мені то сподобалось. На жаль, не зрозумілим є те, як організатори збираються використовувати отриману інформацію. Скільки там "мульйонів" підписів тре для референдуму, наприклад, а? Хтось пам'ятає?.. :) Буду очевидним, але копіпаст інфи з опір.нет.юа тут є простим поширенням інфи доступними мені методами :)

Фраза про бубніння на форумах дуже влучно відображає Вашу відповідь, точніше її відсутність, на поставлене Вам же конкретне запитання, яке Ви назвали філософським і провокаційним. Провокацією в даному випадку є саме збір підписів для того, що не має мети (у всякому випадку я її не помітив, а Ви не озвучили).

Для тих в кого хороша пам'ять дозволю собі нагадати акцію по збору підписів про зняття Табачника, хоча в цьому випадку була чітка мета. Якщо хтось (киваю на топікстартера) не зрозумів в чому провокативність поясню - нема правових (саме про це йдеться в звернені) методів зміни ситуації окрім силової чи чекати наступних виборів.

З.І. Не набридло бездумно тикати свої "підписи" під будь-якою шнягою з метою "прийняття участі в політичному житті держави" аби потішити своє его і відчути значимість?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свою думку щодо політичної ситуації і її перспектив я колись писав тут, на борді. І повторювання її в кожній темі є якраз і флудом. Щодо Ваших питань до мене, я вже казав куди їх тре адресувати. Лінь зарегитись на опір.нет.юа/форум - так я тут при чому? Хочеться пофлудити/потролити - не тут, будь ласка, я вже просив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...