Sandman Опубліковано 19 Травня, 2010 в 11:53 #1 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 11:53 Аналітика; Аналіз сайту та рекомендації щодо поліпшення юзабіліті сайту; Аналіз аудиторії сайту і конкурентів; Побудова семантичного ядра, структури сайту; Внутрішня оптимізація; Робота над зовнішніми факторами; Збільшення кількості цільових відвідувачів; Оптимізація сайту під пошукові системи (Google, Yandex); Просування по НЧ та ВЧ запитам; Контекстна реклама (Google AdWords, Yandex Direct); Реєстрація в каталогах, каталогах фірм підприємств, розміщення реклами на дошках оголошень, просування статтями; Виведення ваших сайтів з бану пошукових систем.
ronya Опубліковано 19 Травня, 2010 в 12:09 #2 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 12:09 Все це звучить гарно.Скажи, скільки реально сайтів ти вивів з бану?Скільки сайтів (проектів) підняв у рейтингу пошукових систем по певним фразам?Тільки давай без загальних фраз :-)
boec Опубліковано 19 Травня, 2010 в 12:53 #3 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 12:53 Виклади, що саме ти розкрутив. Все це звучить гарно. Скажи, скільки реально сайтів ти вивів з бану? напевно, він взламав Гугл
Sandman Опубліковано 19 Травня, 2010 в 12:53 Автор #4 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 12:53 Все це звучить гарно. Скажи, скільки реально сайтів ти вивів з бану? Скільки сайтів (проектів) підняв у рейтингу пошукових систем по певним фразам? Тільки давай без загальних фраз :-) Є пару проектів, Ось для прикладу один : Сайт ukrpolmet.com.ua - Гугл забанив 95% сторінок та Яндексі були проблеми, зараз все ОК з сайтом=), майже усі запити у ТОП-10 пошукових систем (Україномовні запити по у звіті)
Serpent Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:04 #5 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:04 Тут пару тижнів тому назад шукали СЕО-шника на роботу, порийся в темах, може ще актуально.
boec Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:04 #6 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:04 1) Скільки людей на день буває на сайті? 2) Скинь скріншот лічильника: по яким ключам люди потрапляють на сайт.
Sandman Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:08 Автор #7 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:08 Тут пару тижнів тому назад шукали СЕО-шника на роботу, порийся в темах, може ще актуально.Я знаю, Там ДУЖЕ не вигідні умови, канторка від УБ =)
boec Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:16 #8 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:16 Скільки на сайті людей вза добу?
Sandman Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:21 Автор #9 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:21 1) Скільки людей на день буває на сайті? 2) Скинь скріншот лічильника: по яким ключам люди потрапляють на сайт. 1) Траффік є на сайті 2) Дані по ключам за сьогодні :
boec Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:34 #10 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:34 1) В даному варіанті "сітка" не є цільовим запитом. 2) Чому далі ключі замалював?3) Де повний скріншот з датою?4) Розкрутка по "українських" ключах восновному досягається лише контентом тому, що майже немає конкуренції5) Що це за звіт по "МЕТА"? Багато у тебе з неї переходів на сайт?6) Більшість твоїх топових запитів люди просто не шукають взагалі. Ти - шарлатан!
ronya Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:36 #11 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:36 Скільки на сайті людей вза добу?Це досить приватна інформація.А тим більше ключовики.Він жеж не сайт тобі продає.А може ти конкурент :-)Загалом видно, що сайт в топі по багатьом фразам. І певний обсяг робіт по розкрутці зроблено.
boec Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:40 #12 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:40 о. І ледь не забув:"Сайт ukrpolmet.com.ua - Гугл забанив 95% сторінок та Яндексі були проблеми, зараз все ОК з сайтом"Цілком неправдива інформація =) сам придумав. Доречі. Є ще роботи якісь?
Sandman Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:46 Автор #13 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:46 1) В даному варіанті "сітка" не є цільовим запитом. 2) Чому далі ключі замалював?3) Де повний скріншот з датою?4) Розкрутка по "українських" ключах восновному досягається лише контентом тому, що майже немає конкуренції5) Що це за звіт по "МЕТА"? Багато у тебе з неї переходів на сайт?6) Більшість твоїх топових запитів люди просто не шукають взагалі. Ти - шарлатан!1)Сітка - це для прикладу2)Ні, це вже самому клієнту покажу3)Не ділюсь, тут таким4)Є і звіт по рос запитам5)Для прикладу звіт з мети дав6)Траффік іде не тільки з ключів, є і інші джерела звідки люди ідуть на сайт, виведення в ТОП це незапорука успіху, потрібен комплеексний підхід до залучення трафіку на сайт.Ти - шарлатан! - дарма ти так
boec Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:47 #14 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:47 Скільки на сайті людей вза добу?Це досить приватна інформація.А тим більше ключовики.Він жеж не сайт тобі продає.А може ти конкурент :-)Загалом видно, що сайт в топі по багатьом фразам. І певний обсяг робіт по розкрутці зроблено.Певний обсяг таки зроблено. Можливо, навіть, одну книжку про це прочитав. Я як він ще може показати свою роботу?! Тільки відвідуваність і ключі.
boec Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:51 #15 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:51 В Тебе все для прикладу. А чому Ти їх для прикладу не крутиш по "Вишивання хрестиком вночі" чи "велика рогата худоба"?
boec Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:58 #16 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 13:58 Висновок:Аналітика - 0Аналіз сайту та рекомендації щодо поліпшення юзабіліті сайтуАналіз аудиторії сайту і конкурентів - 0Побудова семантичного ядра, структури сайту;Внутрішня оптимізація;Робота над зовнішніми факторами;Збільшення кількості цільових відвідувачів;Оптимізація сайту під пошукові системи (Google, Yandex);Просування по НЧ та ВЧ запитам;Контекстна реклама (Google AdWords, Yandex Direct);Реєстрація в каталогах, каталогах фірм підприємств, розміщення реклами на дошках оголошень, просування статтями; Виведення ваших сайтів з бану пошукових систем. - 000000000000000000000000000А якщо в Тебе аналітика = 0, то і про все решта нема чого казати!
Sandman Опубліковано 19 Травня, 2010 в 14:07 Автор #17 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 14:07 В Тебе все для прикладу. А чому Ти їх для прикладу не крутиш по "Вишивання хрестиком вночі" чи "велика рогата худоба"?Це вже ти зробишВисновок:Аналітика - 0Аналіз сайту та рекомендації щодо поліпшення юзабіліті сайтуАналіз аудиторії сайту і конкурентів - 0Побудова семантичного ядра, структури сайту;Внутрішня оптимізація;Робота над зовнішніми факторами;Збільшення кількості цільових відвідувачів;Оптимізація сайту під пошукові системи (Google, Yandex);Просування по НЧ та ВЧ запитам;Контекстна реклама (Google AdWords, Yandex Direct);Реєстрація в каталогах, каталогах фірм підприємств, розміщення реклами на дошках оголошень, просування статтями; Виведення ваших сайтів з бану пошукових систем. - 000000000000000000000000000А якщо в Тебе аналітика = 0, то і про все решта нема чого казати!Ти і того незнаэш
boec Опубліковано 19 Травня, 2010 в 14:11 #18 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 14:11 Так вже склалось, що трошки більше знаю. Вибач, що грузити почав. Вчись і не пиши того, що не робиш.
Sandman Опубліковано 19 Травня, 2010 в 14:19 Автор #19 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 14:19 Так вже склалось, що трошки більше знаю. Вибач, що грузити почав. Вчись і не пиши того, що не робиш.Який там груз, я вже побачів що ти робиш "Ручна реєстрація сайту в основних пошукових машинах - ржу", "Контекстна реклама в основних пошукових системах, таких як Рамблер, Апорт, Google, Mail.Ru - не доцільно, ","Розробка на сайті каталогу посилань, створення правильного коду обміну та постійний обмін посиланнями з тематичними сайтами та сайтами-партнерами. - а потім сайт іде в БАН як лінк смітник", про інше промовчу
boec Опубліковано 19 Травня, 2010 в 15:21 #20 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 15:21 Так вже склалось, що трошки більше знаю. Вибач, що грузити почав. Вчись і не пиши того, що не робиш. Який там груз, я вже побачів що ти робиш "Ручна реєстрація сайту в основних пошукових машинах - ржу", "Контекстна реклама в основних пошукових системах, таких як Рамблер, Апорт, Google, Mail.Ru - не доцільно, ","Розробка на сайті каталогу посилань, створення правильного коду обміну та постійний обмін посиланнями з тематичними сайтами та сайтами-партнерами. - а потім сайт іде в БАН як лінк смітник", про інше промовчу Щось із твоєю Великою головою явно не так. І я знову наполягаю. Хочеш вийожуватись, покажи, що ти робив (крім цього єдиного сайту). Бо і на ВСК (укр-бізнесовська кантора, як ти кажеш) казали, що Ти той самий сайт показував. Я Тобі багато, що можу показати. А Ти? Так що або показуй портфоліо або вільний. Бо з твоєї роботи можу сказати, що досвіду в тебе ще немає.
ronya Опубліковано 19 Травня, 2010 в 15:22 #21 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 15:22 2 boec:Як на мене, то ти ведеш себе занадто агресивно.Навіть якщо це твій конкурент, то не дуже виховано його ображати.P.S. Ніхто тобі не заважає створити власну подібну тему.
boec Опубліковано 19 Травня, 2010 в 15:48 #22 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 15:48 2 boec:Як на мене, то ти ведеш себе занадто агресивно.Навіть якщо це твій конкурент, то не дуже виховано його ображати.P.S. Ніхто тобі не заважає створити власну подібну тему.Може й так.
Sandman Опубліковано 19 Травня, 2010 в 19:55 Автор #23 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 19:55 Так вже склалось, що трошки більше знаю. Вибач, що грузити почав. Вчись і не пиши того, що не робиш. Який там груз, я вже побачів що ти робиш "Ручна реєстрація сайту в основних пошукових машинах - ржу", "Контекстна реклама в основних пошукових системах, таких як Рамблер, Апорт, Google, Mail.Ru - не доцільно, ","Розробка на сайті каталогу посилань, створення правильного коду обміну та постійний обмін посиланнями з тематичними сайтами та сайтами-партнерами. - а потім сайт іде в БАН як лінк смітник", про інше промовчу Щось із твоєю Великою головою явно не так. І я знову наполягаю. Хочеш вийожуватись, покажи, що ти робив (крім цього єдиного сайту). Бо і на ВСК (укр-бізнесовська кантора, як ти кажеш) казали, що Ти той самий сайт показував. Я Тобі багато, що можу показати. А Ти? Так що або показуй портфоліо або вільний. Бо з твоєї роботи можу сказати, що досвіду в тебе ще немає. Замовнику покажу та розкажу набагато більше, так шо ти не переживай парніша, але тобі я нічого незбираюсь бо ти щось розійшовся занадто. Досвіду маю близько 2 років+ і порфоліо є з сайтами.
Vetalkab Опубліковано 19 Травня, 2010 в 19:59 #24 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 19:59 Спеціалістом по SEO себе вважати не можу, але трохи знайомий з цим. ukrpolmet.com.ua - досить непогано піднятий в гуглі, по перерахованим ключовим словам знаходиться в ТОП5, по деяким навіть перший в виводі. Але досить багато сторінок знаходяться в саплємєнті. В яндексі трохи гірше з ключовими словами, але теж досить часто є у видачі на першій сторінці, погано що тИЦ = 0.Дивує поведінка boec'a. Звинувачувати людину в непрофесіоналізмі побачивши тільки шматочок зробленої роботи над сайтом. Ніхто не каже що сайт вже оптимізований по максимуму, але певна якісна і позитивна робота на обличчя. Ми ж не знаєм скільки заплатили за його розкрутку, якщо 2000$ - то можливо можна ставити якісь притензії, а якщо 500 грн, то все зроблено суперово. Таке враження що boec на прикладі цього сайту тільки попіаритися хоче мол "який я крутий сеошнік, а всі решта лохи", але реально ніяких фактичних огріхів не вказав та і кращих варіантів теж. Певний обсяг таки зроблено. Можливо, навіть, одну книжку про це прочитав. - таке враження що про себе))
Sandman Опубліковано 19 Травня, 2010 в 20:11 Автор #25 Опубліковано 19 Травня, 2010 в 20:11 Спеціалістом по SEO себе вважати не можу, але трохи знайомий з цим. ukrpolmet.com.ua - досить непогано піднятий в гуглі, по перерахованим ключовим словам знаходиться в ТОП5, по деяким навіть перший в виводі. Але досить багато сторінок знаходяться в саплємєнті. В яндексі трохи гірше з ключовими словами, але теж досить часто є у видачі на першій сторінці, погано що тИЦ = 0.Дивує поведінка boec'a. Звинувачувати людину в непрофесіоналізмі побачивши тільки шматочок зробленої роботи над сайтом. Ніхто не каже що сайт вже оптимізований по максимуму, але певна якісна і позитивна робота на обличчя. Ми ж не знаєм скільки заплатили за його розкрутку, якщо 2000$ - то можливо можна ставити якісь притензії, а якщо 500 грн, то все зроблено суперово. Таке враження що boec на прикладі цього сайту тільки попіаритися хоче мол "який я крутий сеошнік, а всі решта лохи", але реально ніяких фактичних огріхів не вказав та і кращих варіантів теж. Певний обсяг таки зроблено. Можливо, навіть, одну книжку про це прочитав. - таке враження що про себе))На рах "соплів" ти правий=( , ТИЦ =0 це дісно сумно, потрібно було мені його "добить" backлінками, бо сама внутрішня оптимізація сайту нормальна(унікальний текстовий контент, перелінковка іде ключами та інше.) а заплатили то дійсно маловато бютжета на закупівлю посилань нуль було=(
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.