Перейти до змісту

Microsoft Office 2010 Professional

nikolas

Рекомендовані повідомлення

Год выпуска: 2010

Версия: 14.0

Разработчик: Microsoft

Платформа: Win32

Совместимость с Vista: полная

Системные требования: * Операционная система: Microsoft Windows XP с пакетом обновления 3 (SP3) или более поздняя версия

* Microsoft Windows Server 2003

* Microsoft Windows Vista

* Microsoft Windows 7

* Microsoft Windows Server 2008

* Компьютер и процессор: ПК с процессором 500 МГц или более, 256 или более МБ ОЗУ; дисковод для DVD-дисков; ПК с процессором 1 ГГц и 512 МБ ОЗУ (или более мощный компьютер) необходим для работы с Microsoft Office Outlook 2010 с диспетчером контактов

* Жесткий диск: Для установки необходимо 2ГБ; часть этого объема будет освобождена после установки, когда исходный установочный файл будет удален

* Разрешение экрана: Минимум 800x600 точек; рекомендовано 1024x768 или более

Язык интерфейса: только русский

Таблэтка: Присутствует

Описание: Microsoft Office 2010 или Office 14 — рабочее название следующей версии пакета Microsoft Office. Microsoft Office 2010 представляет собой всеобъемлющий и простой в использовании пакет приложений, предназначенный для отдельных пользователей и малых предприятий. Microsoft Office 2010 поможет вам увеличить эффективность вашей работы и обеспечит быстрое выполнение повседневных задач, позволяя сосредоточить свои усилия на по-настоящему важных делах: маркетинге, анализе бизнес-информации, создании отчетов, работе с информацией о клиентах.

Детальніше ознайомитись і скачати можна тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Було б добре, якби ще хтось про нього свої власні враження озвучив...   :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мало чим відрізняється від 2007 офіса трошкі простіший дизайн, а так не замітив значних змін. На даний час я відаю перевагу Microsoft Office 2003 стабільний і без ніяких там наворотів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мало чим відрізняється від 2007 офіса трошкі простіший дизайн, а так не замітив значних змін. На даний час я відаю перевагу Microsoft Office 2003 стабільний і без ніяких там наворотів.

Аналогічно. Використовую Microsoft Office 2003. Ще в 2007-му неприємно вразив новий формат з чотирьохлітерним розширенням. Саме тому довелось "прикручувати" під 2003 конвертера з 2007-го.  Іноді все-таки трапляються docx, xlsx, pptx і т.п.

Хоча цікаво чи покращилось щось в 2010-му в роботі зі складиними таблицями... 

"Потестити" його мабуть таки варто. :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене встановлений 2010. Все влаштовує: приємний інтерфейс, досить зручний, а пошук нарешті зробили такий як треба :smile-zachot: Справді, 2010 досить схожий на 2007 (навіть ставив я його поверх 2007).

На рахунок розширення... В параметрах можна поставити в якому саме розширенні слід зберігати файли і не буде ніякий заморочок ;)

пс: можу залити RTM

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На даний час я відаю перевагу Microsoft Office 2003 стабільний і без ніяких там наворотів.

За три года не заметил никаких признаков нестабильности 2007-го ;)

Кроме того, Excel 2007 намного стабильнее, удобнее (и прогрессивнее), чем Excel 2003. Проверено на таблицах, которые грузят далеко не слабый комп не хуже, чем кодировка видео :)

Спасибо за 10-ку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заливай однозначна, ибо есть проблемы с бухгалтерами которые не хотят хавать Open Office

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже заливаю... Це якраз той офіс, що по посиланню в першому повідомленні цієї теми. Там деякі заморочки з активацією: як тільки з'являється перше віконечко 2010, то треба ввести код BDD3G-XM7FB-BD2HM-YK63V-VQFDK А потім я і активатором пробував (правда він чомусь не активовує :)), і через командну строку (от якраз це допомогло).

----------------------------------------------------------------------

вжік

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну знаєш..., у кожного свої потреби :) але 2007 Офіс стабільніший, і як писав Ursa, прогресивніший, також зручніший, в має більше можливостей для роботи з великими табами. (строчок так на піцот тис. :) ага ), а зміни замітиш коли будеш використовувати для певних задач.

один автофільтр чого вартий в 2007.

:smile-zachot: буду тестити 2010-й.

ВІКТОР 1970 і чим тобі не сподабався новий формат ? він по перше зжимає файл в 2 рази (а може і більше) в порівнянні з *.XLS, *.DOC і т. д.

і eNyk сказав що роботи якщо він тебе вже так не влаштовує :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу сказати не про весь офіс а лише про табличний редактор Excel.

Нічого подібного!, 2007 стабільніший! і суттєво зручніший, гнучкіше налашттовуються менюшки під себе, є нові дуже корисні формули і в багатьох старих значно розширені межі, що іноді дуже спрощує життя...

Для простого домашноьго користування може і 2003 вистачить, але для більш менш професійного - 2007 однозначно рулить!

З недоліків, які я помітив у порівнянні з 2003 за три роки інтенсивного користування - це повільніша робота в певних задачах (виклик окремих меню, видалення рядків і стовпців тощо), що, мабуть, пов’язано з величезним зростанням розміру робочого листка (у 1024раза збільшили к-ть комірок!). З інщого боку при обрахунку формул 2007 вміє задіювати більше одного ядра, а 2003 лише одне використовує...

Моя думка - 2007 однозначно революція у порівнянні з 2003!

Навряд чи 2010 дасть такий же якісний стрибок, але потестив би із задоволенням :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВІКТОР 1970 і чим тобі не сподабався новий формат ? він по перше зжимає файл в 2 рази (а може і більше) в порівнянні з *.XLS, *.DOC і т. д.

і eNyk сказав що роботи якщо він тебе вже так не влаштовує :)

Та мабуть просто підсвідома неприязнь до чотирьохлітерних розширень. Хоча й ортодоксом ніколи не був. :-)

Крім того. для більшості робочих моїх компів він "важкуватий". IMHO. 

А на домашньому звісно потещу. Хоча б заради цікавості. :-)

Більшість позитивних відгуків тут на тему Excell. Ну це зрозуміло. А як на рахунок інших продуктів з цього офісу?

Того ж Worda, Access, PowerPoint... Гадаю, що і тут мають бути якісь зміни. 

p.s. А розмір файлів IMHO зараз невелика проблема. Зрештою і архіватори для цього є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Word 2010 из выложенной версии глючит не по детски :) Не открывает ни .doc, ни .docx :) Приходится конвертить на другом компе в фоормат 97-2003, а потом открывать у себя. Параллельно оставленный Word 2007 не запускается, хотя установка была не поверх него. Такие вот дела :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені Word 2007 дуже зручний, До нього швидко звикаєш, так, що попередні вже напрягають.

Я так зрозуміла на 10-ку поки не варто переходити? 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страно та сама версія працює гуд відкриває всі документи. Можливо глюк в чомусь другому? Правда що мене дратує то те що установлено дві версії 2003 і 2010 і коли працюєш в 2010 а потім його закриваєш і відкриваєш 2003 то він запускає функцію настройкі офіса так само і з 2010. Покіщо не зрозумів як це вирішити так щоб працювало дві версії стабільно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, настройка тоже выскакивает при смене версий. И в случае с 2007-м надо-олго зависает...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та мабуть просто підсвідома неприязнь до чотирьохлітерних розширень.

ну з такими ділами треба відписатись тут. :D

На даний момент існують версії MS OFFICE 2007 SP2 та MS OFFICE 2003 SP3.

Правильно налаштовані програми працюють на ура, ні в якому разі без глюків. І для чого ставити їх паралельно??? А в кого все ж глючить/грузить/зависає, причина явно не в програмі і не в компютері!!

MS OFFICE 2003 SP3 читає *.DOCX! якщо хтось цього не знає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для умников - есть причины, по которым нужны обе версии офиса. И грохать их нафиг, ставя непроверенный 2010, - тупо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для умников - есть причины, по которым нужны обе версии офиса. И грохать их нафиг, ставя непроверенный 2010, - тупо.

і яка хоча б одна? розміщення панелі інструментів не враховуємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если для тебя работа в Экселе - это составлять таблички в три колонки с порядковым номером, фамилиями и зарплатой, то разницы ты не увидишь.

Если же там трёхэтажные макросы, писанные специально под определённую версию - совсем другое дело.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...трёхэтажные макросы, писанные специально под определённую версию...

а, ну да, згідний!

ну а для коритувачів в основному ворда, то безперечно новіше - краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну з такими ділами треба відписатись тут.  :D

На даний момент існують версії MS OFFICE 2007 SP2 та MS OFFICE 2003 SP3.

Правильно налаштовані програми працюють на ура, ні в якому разі без глюків. І для чого ставити їх паралельно???  А в кого все ж глючить/грузить/зависає, причина явно не в програмі і не в компютері!!

MS OFFICE 2003 SP3 читає *.DOCX! якщо хтось цього не знає.

Ну те що я перед цим написав, не має нічого спільного з фобіями.   :D

Документи типу *.DOCX вже давненько відкриваю тим же ж MS OFFICE 2003.

Просто цікаво, чи десь так в 2020 році MS не запровадить розширення DOCXXX...   :D

Хоча, якщо серйозно, справа зовсім не в розширенні. А в доцільності переходу. 

І на мою думку плодити кілька верій на одному компі не зовсім доцільно. А який в цьому сенс?

Хіба що дійсно - потестувати. І якщо є ФОБІЯ, що нова версія підведе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А про укр. версію щось чути?) Москальську качати не буду :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Пошукай укр версію на офф сайті) мб шось і знайдеш)

2010 користувався Бета версією... несподобалось... 2007 більш зручніший, та й нема потреби на 2010 йти, ще невсі навіть непоствили 2007) здаєш курсак з *** чі ше з чогось і тут тобі кажуть - а внас 2007 нечітає))) внас кафедра непродвинута=)

а так 2007 кул)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

Поставив microsoft office 10, не зміг активувати, потім видалив. Хотів поставити microsoft office 7 і не получається, всеодно ставить 10-ку і не можна користуватися.  Як повністю його видалити щоб поставити нормальну 7-ку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у меня Офис 2003, нормальный офис, и нафига мне ваши 2007 и 2010 ихние проблемы )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...