Перейти до змісту

Пошук винуватця ДПТ

valuzk

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні близько 18.40 на світофорі напроти бару "Фієста" мотоцикліст зачепив дві машини лада каліна та skoda oktavia, які стояли перед пішохідним переходом. Однією з них було моє авто, в якому знаходилося двоє дітей (на щастя ніхто не постраждав). Після чого мотоцикліст втік з місця пригоди. Пошкодження в ладі - побите ліве зеркало, подертий задній бампер, в шкоді - пробита покришка (ремонту не підлягає), погнутий диск, подряпини на бампері.

Особливі прикмети мотоцикліста - швидкісний байк темного кольору, куртка синя з білим, шолом пемного кольору, номерний знак відсутній.

P.S. Якщо винуватець ДТП читає ці рядки і думає, що це йому так зійде з рук, то він дуже помиляється. Тебе знайдуть, рано чи пізно але знайдуть. Так що краще щоб ти спокійно спав, дай знати.

P.P.S. Прохання усім, хто має будь-яку інформацію про винуватця ДПТ пишіть в ПМ. Винагороду гарантую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно в людей, що мають знайомих гонщиків (любителів із вітерком на спорт моциках прокататися) попитати за даний байк. Їх на весь Луцьк з пару десятків, не так то і вже багато. Тим більше якщо є така прикмета, як колір куртки в якій він був... Якщо він луцький то знайти його цілком реально...

А без номерів і в тому числі з "лівими" (не дійсними чи від авто) більшість з них їздить. Даїшники нормальних байкерів (спортивних) ніколи не доженуть. Знайомий на об'їздній Прилуцький міст - Маяки по 240 км/год вижимає - далі обмежувач швидкості спрацьовує. От і не має їм причини викидати гроші на постановку на облік цих апаратів, тим більше, що часто вони на крадених в Європи байках ганяють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в шкоді - пробита покришка (ремонту не підлягає), погнутий диск, подряпини на бампері

в ладі - побите ліве зеркало, подертий задній бампер

нічо собі, шо ж він робив тим мотоциклом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

швидкісний байк темного кольору

по царапинах на авто вичисліть який колір байка.

І тре було відразу ДАІ викликати, інакше і він, і ви залишили місце дтп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічо собі, шо ж він робив тим мотоциклом

Я й сам нічого не зрозумів, стою собі на світлофорі з дружиною і дітьми, тут чую один удар, потім інший (уже об моє авто). Швидкість була відповідна, оскільки тормозний шлях метрів 20. Моє авто я так розумію він зацепив ніжкою (зліва в байку) чи чимось гострим залізним (вмятина в диску немаленька, і резина розрізана як ножем). Інше авто думаю зацепив ліктем (оскільки зламав дзеркало)

потрібно в людей, що мають знайомих гонщиків (любителів із вітерком на спорт моциках прокататися) попитати за даний байк.

Уже повідомив, мають взнати.

швидкісний байк темного кольору

по царапинах на авто вичисліть який колір байка.

І тре було відразу ДАІ викликати, інакше і він, і ви залишили місце дтп.

От якраз і кольору немає. Даі викликав, але на них надія невелика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо дзеркало розвалив рукою, то може бути перелом чи ушиб і звернення до лікаря/ в травпункт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце ті мотоциклісти,що не давно проводили акцію - водії ,поважайте нас,мотоциклістів, ми ж бо такі беззахисні та нещасні,ми правил не порушуємо... бла бла бла.

Мабуть це не байкер був,так малолетка без мозгів,але з мотоциклом.

Може спробувати поговорити з серйозними байкерами,які дійсно дбають про свою репутацію,пояснити (а може й не потрібно нічого пояснювати) що таке портить їхню репутацію, може й допоможуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після ДТП куда звалив, по якій вулиці?

Я малолєток попитаю вони все бачать і знають. А тим більше спортивний байт тільки побачив і відразу дрочити "о який крутяк" кричать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Полетів по пр. Соборності в сторону "Там-Таму", мабуть далі шукати пригод на свою...голову

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я того байкера без номерів, в синьо-білій куртці бачив на Молоді та Соборності частенько. Думаю це хтось із місцевих і рано чи пізно він десь там появиться знову!

п.с. ти б про всяк випадок контакти залишив для очевидців, щоб було куди, в разі чогось побаченного/почутого, дзвонити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як в воду дивився:) Щойно стою я на світлофорі, біля Мат-Мат, і під'їжжає збоку мотоциклєт Кавасакі, модель не знаю, чорний, без номерів, верхи чувак без шолому в великих чорних окулярах і в чорній куртці з великими білими і синіми вставками! Повернув на вул. Чорновола. Мо то воно? Правда шось я пошкоджень на ньому не помітив :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тел. для зв'язку 063-66два-90-89 Валентин.

В того була куртка синя з білим це точно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтоп,

а у мотоцикла не должно быть гос номера ззади?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

должно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Но, как правило, нету :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтоп: а гайцы чего?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Апплодировали, наверное :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оффтоп: а гайцы чего?

Гайци за такими мотоциклами даже не ездят... Пока они сядут в свой ланос, то кавасаки уже строется за горизонтом...

По дороге с Гараджи в Луцк и по ул. Глушец эти умельци летают 200++++ км/час :)

Да и если мотоциклист без шлема, его преследовать нельзя, вроди бы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Випадково не один з таких? Знаю імена власників-студентів

post-6632-1274352532,21_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні бачив на К.-Карого біля Сафрона (повернув до ТамТаму) чорний байк. Водій був вдягнутий в куртку з синіми рукавами і плечима, спина чорна; без шолома; на вигляд років 35-40.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно в людей, що мають знайомих гонщиків (любителів із вітерком на спорт моциках прокататися) попитати за даний байк. Їх на весь Луцьк з пару десятків, не так то і вже багато. Тим більше якщо є така прикмета, як колір куртки в якій він був... Якщо він луцький то знайти його цілком реально...

А без номерів і в тому числі з "лівими" (не дійсними чи від авто) більшість з них їздить. Даїшники нормальних байкерів (спортивних) ніколи не доженуть. Знайомий на об'їздній Прилуцький міст - Маяки по 240 км/год вижимає - далі обмежувач швидкості спрацьовує. От і не має їм причини викидати гроші на постановку на облік цих апаратів, тим більше, що часто вони на крадених в Європи байках ганяють...

Кілька тижнів тому, біля Там-Таму бачив декілька байкеристів (на спортбайках). Підходив до них, цікавився байками. Хлопці виявилися не місцеві, з Рівного. Так що може бути такий варіант, що цей "ліхач" зальотний.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні бачив на К.-Карого біля Сафрона (повернув до ТамТаму) чорний байк. Водій був вдягнутий в куртку з синіми рукавами і плечима, спина чорна; без шолома; на вигляд років 35-40.

Дальше он поехал на Ветеранов и свернул на Соборности 37-б, 1-й или 2-й подъезд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Байк схожий на той що на фотці зліва, і шлем вроді такий. Згадав - на куртці ззаду були полоси тіпа якогось східного знаку або ієрогліфа щось таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Байк схожий на той що на фотці зліва, і шлем вроді такий. Згадав - на куртці ззаду були полоси тіпа якогось східного знаку або ієрогліфа щось таке.

Але на ньому встановлені номерні знаки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але на ньому встановлені номерні знаки.

Від любого 150 куб. китайського скутера наприклад :)

Зліва на фото Honda CBR, справа KTM Duke, якщо треба марку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...