Перейти до змісту

Продаем прикольные футболки отечественного производства.

pazitiv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Производитель "Студія Друку", который находится в городе Тернополе. Имеются различные дизайны: коллекция городов Украины, антибренд, клубные, патриотические и другие прикольные футболки.

Цена футболок 30-40 грн.

Посмотреть и выбрать себе футболку можно на сайте www.futbolky.com.ua.

телефон: 38 (0352) 235023

post-6973-1274173143,4_thumb.jpg

post-6973-1274173148,22_thumb.jpg

post-6973-1274173154,21_thumb.jpg

post-6973-1274173160,61_thumb.jpg

post-6973-1274173164,83_thumb.jpg

Опубліковано

Якщо скрутити футболку розміром в апельсин і вага до 200 грамм то доставка буде десь 15 грн.

Але за таку ціну є сумніви з якісттю.

Опубліковано

Прикольно, тільки відписав на борді, зразу передзвонили мені з цього магазину.

Вирішили відсилати "Нічним експрсом", бо Укрпоштою доставка близько тижня.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

це в Тернополі.

наскільки збільшиться ціна за доставку в Луцьк, і скільки мінімум футболок можна замовити?

так. це в Тернополі. Ціна не збільшилась. Доставка Укрпоштою вартує 20 грн за кожні 5 футболок. Якщо накладним платежем відправляти, то ще +10 грн.

замовляти можна від однієї футболки.

А жіночі чимось відрізняються від чоловічих, крім напису?

ні, це футболки унісекс, що означає, що покрій футболок підходить як для чоловіків, так і для жінок.

Якщо скрутити футболку розміром в апельсин і вага до 200 грамм то доставка буде десь 15 грн.

Але за таку ціну є сумніви з якісттю.

якість футболок хороша. плотність тканини 130 гр - білі і 140 гр - чорні.

100% бавовна

А ще є в наявності?

Якщо є то я куплю

футболки фактично всі є в наявності.

Опубліковано

Комусь футболка вже прийшла?

Ми на фірмі собі замовили 8 футболок різних розмірів і кольорів, на наступний день вже забрали, передавали Автолюксом - 12 грн (Новою Почтою дорожче), послуги банку -3грн (через Приватбанк). На рахунок розмірів - ІМХО, треба брати на розмір меншу, бо якісь вони завеликі (в мене ріст 174см. нормальна спортивна статура, то на мене добра була М-ка). На рахунок якості - якісь вони надто тонкі, чорні ніби трошки плотніші, думаю через кілька стірок вони збільшаться в розмірах (імхо). Взагалі всі ніби задоволені, а далі поюзаєм - побачим...

Опубліковано

Теж вчора всетаки замовив(через Ін-тайм доставка)відправив кошти і вже через півгодини вислали,оперативно,на рахунок розмірів ще не бачив,але в мене ріст 175 то я собі М брав,побачим як буде

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...