Перейти до змісту

порадьте відеокарту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

порадьте яку взяти відеокарту на такий станок 1f2e2021d21et.jpg

наперед вдячний :rolleyes:

ох,да. стара не доганяє тому і хочу мочнішу(ігри)пропонувати усі варіанти

Опубліковано

А який бюджет?

Якщо бюджет дозволяє я рекомендував би придивитись до Radeon HD5670 чи HD5750

Але треба знати шо за БП в тебе.

Опубліковано

процесор то не згорить, але і працювати краще не буде

ваш варіант вимагає суттєво більших капіталовкладень з тим самим результатом.

процесор слабенький і оперативки мало.

Купуйте щось б/у приблизно рівня GF8600 і починайте збирати гроші на новий системник якщо задумуєтеся над іграми.

Опубліковано

І шо з процесором? Згорить? Фіг там, і працювати буде, і краще ніч з тим шо ти пропонуєш.

пропоную трохи вивчити теорію, потім вступати в полеміку з висновками про згорівші проци, чи пропонувати карту за ціною двох блоків топікстартера

Опубліковано

Буде :) от те шо оперативки мало, з цим я згідний. Від процесора залежить не так багато як здається. А от покупка старих відях це тупотіння на місці.

Опубліковано

пропоную трохи вивчити теорію, потім вступати в полеміку з висновками про згорівші проци, чи пропонувати карту за ціною двох блоків топікстартера

Теорію чого? Того що на старих компах мають бути старі відяхі?

А те шо я запропонував таку відяху це через те шо ІМХО в них зараз найкраще відношення ціна/продуктивність. І з таким компом працювати вони будуть нормально.

Да і стоять вони не так вже і багато, тим паче топікстартер не вказав бюджет, і цитую

ох,да. стара не доганяє тому і хочу мочнішу(ігри)пропонувати усі варіанти
Опубліковано

ну да, це так само, як в таврію музику за 2К поставити чи на роботу на катку їздити, є поняття таке, як ККД від кожної складової

Теорію чого? Того що на старих компах мають бути старі відяхі?

не задавався питанням - чому народ процесори гонить, всякі і7 купує ???

до прикладу, моя 4870 насильніша складова блока, не розкриває її потенціалу двоядерний процесор з частотою 3,0, тому потужніший шукаю

Опубліковано

Ну так і я не пропоную 5890 чи nvidia 290 відяху ставити.

Запусти ігуруху з нормальнім движком і продвинутою графікою і подивись на скільки проц грузиться.

Опубліковано

А який бюджет?

Якщо бюджет дозволяє я рекомендував би придивитись до Radeon HD5670 чи HD5750

Але треба знати шо за БП в тебе.

н-да. супер рекомендація. Там весь системник стільки коштує як одна карта, що ти запропонував. Думаю Radeon 3850, 3870, 4670, 4730 GeForce 8800GS/9600GSO, 9600GT максимум що потрібне, бо потужніше відео буде простоювати в очікуванні даних від процессора (він не буде встигати її "кормити")

Опубліковано

Ну так і я не пропоную 5890 чи nvidia 290 відяху ставити.

Запусти ігуруху з нормальнім движком і продвинутою графікою і подивись на скільки проц грузиться.

та при чому тут загрузка процесора :0070:

Опубліковано

Маловатий бюджет, як на даний час. Краще потерпіти і трошки підкопить, щоб зразу взяти щось більш менш нормальне і потім не ломати голову апгрейдом.

Опубліковано

да дискусії тутика на висоті :0123:

по темі: докинь 500 грн і візьми собі цей ПК http://board.lutsk.ua/index.php/topic/57767/( З.І тобі його на ігри ще на довго хватить

Маловатий бюджет, як на даний час. Краще потерпіти і трошки підкопить, щоб зразу взяти щось більш менш нормальне і потім не ломати голову апгрейдом.

ти краще потерпи сам із такими порадами, а сума у топікстартера цілком адекватна і за неї цілком можливо зібрати нормальну маш9ину причому нову! :smile3:

Опубліковано

Зібрати нову то можна, но працювати вона буде не набагато краще чим існуюча, на відео грошей не хватить, а ще і БП взяти треба. А топікстартер і затіяв все це із за відяхі.

Якшо б/у то повінно хватить. І тут пропозиція Davids дуже цікавою виглядає.

Опубліковано

я рекомендував би придивитись до Radeon HD5670 чи HD5750

ах да забув а з цими відеоадаптерами він запрацює краще!

конечно лучше-80%потенциала карточки уйдет в астрал....а если еще и БП не выдержит...и сомневаюсь что в мамку можно вставить такую карточку

Опубліковано

Шо всі вчепились за ці відеоадаптери? Ще раз повторюсь, топікстартер нічо спочатку не сказав про бюджет і сказав що цікавлять всі варіанти, я і привів які на мою думку зараз найбільш підходящі. І я не прихильник використання дуже старих комплектуючих, тому як це електроніка і чим більший срок її експлуатації тим більше шансів на поломку.

Так само моє ІМХО по бюджету, який смисл зараз брати самі дешеві комплектуючі, аби тільки купить нове, коли можна трохи підсобирать і взяти трохи краще водночас зробивши заділ на майбутній апгрейд.

Ще раз я повторю, я тільки висловлюю свою думку і нікому нічого не збираюсь нав'язувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...