Перейти до змісту

Мінусова атака

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Йоманарод! Тут така слава у людей, а я нє прі дєлах !!!

Давайтє етот псто замінусуєм до мінус 100!!!

ПАЄХАЛІ!

Дадім жару!

PS Прочітал? нажмі на красну кнопку!!!

ЗЗЫ Всєм спасібо, но я славой нє дєлюсь! Жаба давіт? Ну і хрєн с вамі, можетє поставіть плюс!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 66
  • Створено
  • Остання відповідь

кто все эти люди?!?! :blink:

как страшно жить... :0031:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тут ви шановний і помиляєтесь. Все почалося набагато раніше і причина тому зовсім інша, а по якійсь можливо випадковості чи можливо чийомусь бажанню воно вже переросло і на той пост про який ви згадали. Справа була зовсім в другому.

а... Вибачаюся зе невірне припущення. Видно попередніх п"ять тисяч серій цього серіалу пропустив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Цікаво тут інколи спостерігати ...

А психологи тут є, навіть психіатри :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тут ви шановний і помиляєтесь. Все почалося набагато раніше і причина тому зовсім інша, а по якійсь можливо випадковості чи можливо чийомусь бажанню воно вже переросло і на той пост про який ви згадали. Справа була зовсім в другому.

а... Вибачаюся зе невірне припущення. Видно попередніх п"ять тисяч серій цього серіалу пропустив :)

Я відверто не знаю хто що там іде пропустив. Можливо тих серій було і більше. Але взагалі то все почалося зі зясуваня стосунків між двома людьми, а з рештою перейшло, на всіх ах ти міні, то я тобі.

І понеслось ...

:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може всім любителям репутації окремий розділ зробити в еротоманії і пару тем пришпілити типу"Карма +100 путь к наслаждению" , "+200 на пике оргазма", "-50 это импотенция ?"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може всім любителям репутації окремий розділ зробити в еротоманії і пару тем пришпілити типу"Карма +100 путь к наслаждению" , "+200 на пике оргазма", "-50 это импотенция ?"

іще один плюсік, іще іще о як це приємно. ну ще,ще:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кстати интересно было полистать историю репутации. Как там на первых страничках некоторые сами себя плюсовали ;) Если бы там еще можно было по юзеру отфильтровать, тогда былобы еще интереснее :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А кстати интересно было полистать историю рпуиации. Как там на первых страничках некоторые сами себя плюсовали ;) Если бы там еще можно было по юзеру отфильтровать, тогда былобы еще интереснее :)

сєлфсатисФАКшн?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Спустимось з гори, і ... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

serega, стєсняюсь спросіть (с) що зробили з DOG

<a  href=%7Boption%7Dhttp://s006.radikal.ru/i215/1005/99/7614f2b644df.jpg' alt='7614f2b644df.jpg'>

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

п%%%єц котьонку, срать больше нє будєт. :)

ps: it's a joke

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную відмінити нафіг репутацію. А то все перетворилось на повний маразм. Замість нормального спілкування кармадрочерські війни. Хтось глянув в історію - ой, Соромітнику плюсів наліпили. ААаааа, кармадрочер! І скрін в студію. Ну що ж, мізків не вистачає на більш, ніж одну гіпотезу, що зробиш. Кожеш судить по собі, власне. Чи ви думаєте, що той, кого гребе карма інших менший кармадрочер, ніж той, хто просить себе плюсувати? Ні, більший. Палитесь, радімиє, дико палитесь. Взагалі, мене дивує поведінка деяких людей у цій темі: ніби ж вже дорослі, а таку фігню пишуть, намагаються когось образити. Критики, млін, вам би сподобався напис "тупой чурка" у профілі? Це ж не значить, що для людини ацкі важливо, щоб було якомога більше плюсиків. Просто, хочеться нормально сплкуватись, хочеться використовувати борду в роботі, а не постійно спостерігати дитячий садок у виконанні старих дядьків і спостерігати неприємні речі у своєму профілі. Це як вчепити на спину папір з написом "Я дибіл". Ніби і знаєш, що не дибіл, і нікому доводити не збираєшся. Але хто б погодився так ходити, підніміть руці? Тому і пропоную відмінити, щоб це все скінчилось.

Підсумовуючи. Для прикладу. Я знаю Соромітника кілька років, і знаєте що? Я не буду конкретизувати, ким є 80% тих, хто тут відписався, порівняно з ним, просто замінусуйте.)) Ваша хвора фантазія і набуті у дитинстві комплекси вам підкажуть потрібне слово. :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную відмінити нафіг репутацію. А то все перетворилось на повний маразм. Замість нормального спілкування кармадрочерські війни. Хтось глянув

точно,

в таком виде как есть шас - нафиг не нужно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пропоную ввести видалення користувача разом з його репутацією (що він там кому накльоцав).   :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нда.. Психологічні експерименти тривають. Признавайтесь, адміністрація, кому помагаєте писати дисертацію?

Тема про мінуси піднімалась тут. І є думки багатьох людей. А деякі користувачі вже пожинають плоди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дивишся на гогі і як ніколи починаєш розуміти зміст вслову "зачепи гавно..."

Гогі- бот створенй з одною метою, наставити кучу мінусів), таких нада баніть навсігда і зразу:angry:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...