lbladko Опубліковано 16 Травня, 2010 в 08:58 #1 Опубліковано 16 Травня, 2010 в 08:58 Пісня увійшла до збірок "Танцюємо по-українськи" та до "Золотої весільної колекції".Демо 23 сек вусаВУСА1Дорікає мене мати мене матиЩо я досі не жонатий не жонатийА я все собі гуляю все гуляюБо козацькі вуса маю вуса маюПРИСПІВЯ маю вуса, чорні вуса)Чом же мені не гулять) 2 РАЗиЯ маю вуса гарні вуса)Чом же не козакувать)ПРОГРАШ2Я не винен що поробиш,що поробишМої вуса до вподоби до вподобиІ жінкам і молодицям, молодицям Чорнобровим білолицим, білолицимПРИСПІВ-2РАЗиПРОІГРАШОй козаче не шуткуйТи давай давай давай Ти давай гуляй гуляй от так3Подивись дівчина люба моя любаХоч уже не маю чуба свого чуба Та поки я маю вуса маю вусаОй їй богу не женюся не женюсяПРИСПІВ-2РАЗиПРОІГРАШ4Дорікає мене мати мене матиЩо я досі не жонатий не жонатийА я все собі гуляю все гуляюБо козацькі вуса маю вуса маюПРИСПІВ-2раза
lbladko Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:43 Автор #2 Опубліковано 31 Серпня, 2010 в 07:43 Дякую Михайлу за пісню (приніс на флешці).http://www.ex.ua/view_storage/531166968332
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.