Перейти до змісту

Куплю 8bit-ну приставку.

ben

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прийму в дар за пиво,сок 8bit-ну приставку (в робочому стані).

Також картріджи.

Пропозиції сюди або в приват.

post-792-1273864291,2_thumb.jpg

post-792-1273864306,22_thumb.jpg

post-792-1273864346,79_thumb.jpg

Опубліковано

Щоб не створювати клонів ...

Куплю також... не за сок конечно а мона і дороже... головне повний набір(приставка, 2 джойситики, картриджі з маріо і танчиками..., пістолет, БЖ, кабелі) і робочий, а не той що об стіни літав...

Опубліковано

Ну головне щоб була приставка, БЖ, кабель, 2 джойстика і картріджі хоча б 500-ігровка де танчікі і маріо... ну і мона тестити ) Як там шо паше! Лібо пишіть шо у вас точно є і буду собирати по частям )))

Опубліковано

в мене є в хазяйстві така..навіть пістолет є (ну і звісно 2 джойстики)...не перевіряв, але за 2л соку віддати можу

Опубліковано
  В 22.05.2010 в 13:11, shur1k сказав:

в мене є в хазяйстві така..навіть пістолет є (ну і звісно 2 джойстики)...не перевіряв, але за 2л соку віддати можу

резерв за NORBY

Опубліковано

Після перепайки гнізда живлення виявились капітальні недоліки плати. Вона просто від часу розсипається... так що пошуки тривають. Тепер можна без пістолета і картриджів та в залежності яка приставка і без джойстиків!

Опубліковано

тетрисы часто вижу на раскладках на варшавке. Картриджи к 8-битке недавно видел на ряду с валютчиками параллельно павильону. Может и приставки у них завалялись.

Опубліковано

Тут питання ціни ) Якщо б я хтів я міг і нову взяти... мо в кого на деталі є ))) Модель FEI HAO FH-999 (DENDY) тре саму платку з входами!

Опубліковано

сорі за офтоп, але де у нас продаються приставки\картриджі? Я бачив тільки на старому ринку, і в Гостинцеві..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...