Перейти до змісту

Куплю дитячу коляску CHICCO бу

OksanaSK

Рекомендовані повідомлення

В гарному стані за розумну ціну. Розгляну також інші варіанти-аналоги CHICCO (зйомна люлька, легка вага, маневрені колеса).

Перевага надається нейтральній розфарбовці (хлопчик-дівчинка). Розміщуйте фото колясок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В гарному стані за розумну ціну. Розгляну також інші варіанти-аналоги CHICCO (зйомна люлька, легка вага, маневрені колеса).

Перевага надається нейтральній розфарбовці (хлопчик-дівчинка). Розміщуйте фото колясок.

Народ, невже ніхто не продає коляски CHICCO? Не вірю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через рік напевно продам :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через рік напевно продам :rolleyes:

Через рік і я вже мабуть буду продавати те, що пока ще не купила :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ще цікавить коляска, можу завтра показати фото.

Chicco 6 WD TECH, колір сіро-голубий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ще цікавить коляска, можу завтра показати фото.

Chicco 6 WD TECH, колір сіро-голубий.

Дякую за відповідь, але, нажаль, ні - колір не підходить, потрібно універсальний колір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку очевидно з Чікко не зовсім склалося, ми шукали довго, аж поки наша колись продана не потрапила знову до нас. Але багато пропозицій є на форумах, правда продавці переважно київські. Дам номер продавця Чікко тріо, стан хороший, ціна десь ніби 1500-2000. 0507593213

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку очевидно з Чікко не зовсім склалося, ми шукали довго, аж поки наша колись продана не потрапила знову до нас. Але багато пропозицій є на форумах, правда продавці переважно київські. Дам номер продавця Чікко тріо, стан хороший, ціна десь ніби 1500-2000. 0507593213

Дуже Вам вдячна, надіюсь підшукаємо потрібний варіант :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

написав в приват телефончик

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

05.05.2010 - 12:39 год.

Каляска дитяча Chicco осінньо-зимова у відмінному стані, комплектація: люлька для немовляти, дощовик, два положення для дитини(сидіти, лежати) Колір бежевий, Ціна: 1400грн торг.

e-mail: -

телефон: 0502081270

Не знаю чи ще продається, знайшла тут http://www.dovidkalutsk.com.ua/table_news.php?page=5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

05.05.2010 - 12:39 год.

Каляска дитяча Chicco осінньо-зимова у відмінному стані, комплектація: люлька для немовляти, дощовик, два положення для дитини(сидіти, лежати) Колір бежевий, Ціна: 1400грн торг.

e-mail: -

телефон: 0502081270

Не знаю чи ще продається, знайшла тут http://www.dovidkalutsk.com.ua/table_news.php?page=5

Дякую! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чому саме Chicco? Чим вона хороша?

Вчора бачив одну, то вона порівняно з моїм X-Lander'ом X1 не те, що курить, їх просто не доречно порівнювати. :_20:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора бачив одну, то вона порівняно з моїм X-Lander'ом X1 не те, що курить, їх просто не доречно порівнювати. :_20:

Хоч і не по темі - погоджуюсь. Згадую як тягала її на 3 поверх без ліфта. Важка і незручна.Зараз нізащо б не брала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадую як тягала її на 3 поверх без ліфта. Важка і незручна.

X-Lander теж важкий, бо не пластмасовий, але тоді я більше звернув увагу на ходові якості та і на зовн. вигляд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не погоджусь на рахунок Chicco! Відкатали одне дитя, причому цілу зиму по наших дорогах, тому для другої малечі інших варіантів не розглядали. Сама ношу по сходах, так що вага в неї цілком нормальна, як для коляски з люлькою. За X-lander не говорб, бо не мала нагоди її випробувати. Тому і до вас прохання не судити про те, чого не спробували. А порівнювати побачену Chicco наприклад за 700 грн. з вашою за 3500...те ж саме, що Chicco за 6000 і X-Lander десь за 2000 грн. не зовсім правильно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конкретику, будь ласка, чим саме краща? :0026:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А порівнювати побачену Chicco наприклад за 700 грн. з вашою за 3500...те ж саме, що Chicco за 6000 і X-Lander десь за 2000 грн. не зовсім правильно...

Погоджуюсь, тільки ціну на свою останній раз бачив минулим літом і вона була ~5200 :blink:

Конкретику, будь ласка, чим саме краща?

Наприклад, тим, що я свій X-Lander віз з дитиною ~12 кг і з двома важкими пакетами на ній однією рукою (в іншій була пляшка з водою) по ґрунтовій дорозі, тоді, як мамочка з Chicco з меншим дитям вчепилась в неї обома руками і здавалось, що вона пхає тачку із щебнем, а ті пластикові колеса повідлітають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коляска-трансформер Tech 6 WD – решение проблем,

связанных с передвижением Вашего малыша от рождения до трех лет.

Полностью укомплектованная коляска, разработанная с учетом требований современного

динамичного стиля жизни, обеспечивает комфорт Вашему малышу в любое время года.

До пяти месяцев малыш может путешествовать в удобной и вместительной люльке,

а после можно смело пересаживаться в коляску со всеми удобствами:

• Комфортное сидение с вкладышем-уплотнителем

• Три позиции наклона спинки сидения: сидя/полулежа/лежа

• Защитный отстегивающийся капюшон с козырьком

обеспечивает максимальную гибкость применения в зависимости от сезона

• Двойной страховочный механизм, предотвращающий случайное складывание коляски

• Пятиточечные ремни безопасности

• Мягкий защитный поручень (бампер)

• Регулируемая по высоте ручка

• Регулируемая подставка для ножек

• Самоцентрирующиеся передние колеса

• Спаренный задний тормоз

• Текстиль снимается и легко чистится

• Легкое и компактное книжное складывание

В комплектацию коляски входит съемный поручень с системой Clik Clak,

позволяющей быстро и легко установить автокресло на прогулочную коляску.

Для осеннее-зимнего периода коляска укомплектована незаменимыми аксессуарами:

прозрачным чехлом-дождевиком и защитным теплым чехлом для ножек.

Возрастная группа от 0 до 36 месяцев (до 15 кг)

Размеры коляски (ДхШхВ): 79 см х 58см х 105см

Размеры коляски в сложенном виде (ДxШxВ): 95см x 56см x 40см

X-Lander

Описание: Коляска прогулочная 4-х колесная на наклонной алюминиевой раме:

Прогулочное сидение:

- 5 точечные ремни безопасности.

- Плавное регулирование спинки - быстро подберете удобное положение, в котором будет путешествовать Ваш малыш.

- Обшивка коляски легко снимается. Стирается при температуре 30 градусов.

- Очень вместительная сетка для продуктов.

- Утепленный мешок для ножек.

- Удобный капюшон с окошком.

- Страховочный ремешок. Если прикрепить им коляску к вашей руке, то маленький пассажир будет всегда с Вами.

Технические характеристики:

- надувные металлические колеса на подшипниках,

- 3 положения спинки,

- поворотные передние колеса,

- регулировка ручек по высоте.

Размеры:102*104*67 см

Спинка: регулируется, 3 положения

Вес: 14.5 кг

Характеристики хороші для двох моделей, але в порівнянні у X-Lander ручка не перекидається на перед, тільки у положенні ззаду, що не дуже зручно, і сидіння вже для більшенької дитинки не піднімається вертикально, а в положенні полулежачи. Не можу стверджувати що це не зручно, але слід подумати над цим при виборі.

http://www.babyzone.ru/catalog/stroller/xlander/xlander_2573.html Тут можна прчитати декілька відгуків!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Погоджуюсь, тільки ціну на свою останній раз бачив минулим літом і вона була ~5200 "

http://ivasik.ua/cat/1085/product/9953/ це щодо ціни

А на рахунок "віз однією рукою", то це "віз", а не "везла"...наш татко теж набагато легше справляється!

Хоча нюанс не на користь Чікко: тут теж ручка не перекидається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 2006 теж стояла перед вибором CHICCO чи X-Lander. Для мене вагомо було взяти тріо і,звісно, практичність на наші дороги. Хлопці на Варшавці переконали взяти X-Lander. Маю отаку, колекція 2006 року. 

post-2742-1274458543,06_thumb.jpg

Хоча були і варіанти з такими колесами, як в CHICCO. Хватило розуму не взяти, вони не їдуть по снігу і мокрому листі. Зате входять у ліфт. Моя заїжджає в ліфт із знятим колесом, приловчилася вже. Вожу вже другу дитину і не шкодую.

А наявність автомобільного крісла в комплекті, взагалі бомба, як по квартирі, в автомобілі і на колесах. Приїжджаю в поліклініку, крісло в руки і до лікаря, а каркас нікому не потрібен. А про автомобіль взагалі мовчу, це необхідність.  До речі, сьогодні в поліклініці вкрали коляску, кажуть частенько останнім часом.

Єдиний мінус, це відсутність перекидної ручки. В попередній колясці була, додає комфорту.

Тому певно в Луцьку з СHICCO не склалось, бо бренд дорогенький, а Польща з X-Lander поруч і дешевше  :D

Помітила, що більше беруть прогулочні варіанти Chicco. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...