Bus Опубліковано 13 Травня, 2010 в 12:02 #1 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 12:02 Госавтоинспекция намерена отменить талоны предупреждения для водителей транспортных средств."Мы разрабатываем вопрос об отмене талона предупреждений, так как он утратил юридическую силу", - рассказал начальник департамента ГАИ МВД Украины Валерий Лозовой на пресс-конференции в четверг в Киеве.Он пояснил, что, поскольку сейчас составляются протоколы нарушений непосредственно сотрудником ГАИ, а решение о вине водителя принимает суд, а также учитывая тот факт, что водитель может оспорить решение суда, нет смысла делать запись в талон предупреждения.Кроме того, эта запись, возможно, в последствии будет исправляться.Джерело данної інформації:
b0rg Опубліковано 13 Травня, 2010 в 12:26 #2 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 12:26 давно пора. а то у мене він нагадує вже залишки подертого жовтого папірця сторічної давності...
Shkoder Опубліковано 13 Травня, 2010 в 15:25 #3 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 15:25 b0rg, а я свой сразу заламинировал
ko5teg Опубліковано 13 Травня, 2010 в 15:51 #4 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 15:51 підтримаю b0rg'aв мене також талон схожий на кусок якогось древнього пергаменту тисячорічної давнини =)
VovkleV Опубліковано 13 Травня, 2010 в 18:06 #5 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 18:06 ще б вони дибілізм з тими всіма дорученнями відмінили
biter Опубліковано 13 Травня, 2010 в 18:21 #6 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 18:21 Довіреності/тимчасові талони на право керування давно потрібно відмінити ... Але бабло перемагає добро
Savoy Опубліковано 13 Травня, 2010 в 18:23 #7 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 18:23 Госавтоинспекция намерена отменить талоны предупреждения для водителей транспортных средств. "Мы разрабатываем вопрос об отмене талона предупреждений, так как он утратил юридическую силу", - рассказал начальник департамента ГАИ МВД Украины Валерий Лозовой на пресс-конференции в четверг в Киеве. Он пояснил, что, поскольку сейчас составляются протоколы нарушений непосредственно сотрудником ГАИ, а решение о вине водителя принимает суд, а также учитывая тот факт, что водитель может оспорить решение суда, нет смысла делать запись в талон предупреждения. Кроме того, эта запись, возможно, в последствии будет исправляться. Джерело данної інформації: я свій талон попереджень також заламінував... і на питання " ..де взяли такий? і як я маю тут розписатися?..." чемно відповідаю... такий видали!
crowhunter Опубліковано 13 Травня, 2010 в 18:57 #8 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 18:57 Госавтоинспекция намерена отменить талоны предупреждения для водителей транспортных средств. "Мы разрабатываем вопрос об отмене талона предупреждений, так как он утратил юридическую силу", - рассказал начальник департамента ГАИ МВД Украины Валерий Лозовой на пресс-конференции в четверг в Киеве. Он пояснил, что, поскольку сейчас составляются протоколы нарушений непосредственно сотрудником ГАИ, а решение о вине водителя принимает суд, а также учитывая тот факт, что водитель может оспорить решение суда, нет смысла делать запись в талон предупреждения. Кроме того, эта запись, возможно, в последствии будет исправляться. Джерело данної інформації: я свій талон попереджень також заламінував... і на питання " ..де взяли такий? і як я маю тут розписатися?..." чемно відповідаю... такий видали! ну-ну, ти думаєш там дибіли чи пастухи гусей, знаю одного такого самого "продвінутого" - пробили дироколом, ти ше права з талоном на ланцюг посади і прикуй до керма - точно не заберуть права
Savoy Опубліковано 13 Травня, 2010 в 19:10 #9 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 19:10 Госавтоинспекция намерена отменить талоны предупреждения для водителей транспортных средств. "Мы разрабатываем вопрос об отмене талона предупреждений, так как он утратил юридическую силу", - рассказал начальник департамента ГАИ МВД Украины Валерий Лозовой на пресс-конференции в четверг в Киеве. Он пояснил, что, поскольку сейчас составляются протоколы нарушений непосредственно сотрудником ГАИ, а решение о вине водителя принимает суд, а также учитывая тот факт, что водитель может оспорить решение суда, нет смысла делать запись в талон предупреждения. Кроме того, эта запись, возможно, в последствии будет исправляться. Джерело данної інформації: я свій талон попереджень також заламінував... і на питання " ..де взяли такий? і як я маю тут розписатися?..." чемно відповідаю... такий видали! ну-ну, ти думаєш там дибіли чи пастухи гусей, знаю одного такого самого "продвінутого" - пробили дироколом, ти ше права з талоном на ланцюг посади і прикуй до керма - точно не заберуть права я не парюсь, що заберуть права, стараюсь їздити по правилах - а "дибіли чи пастухи гусей" це не мені вирішувати... той хто їздить - той знає!
NowhereGirl Опубліковано 13 Травня, 2010 в 19:13 #10 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 19:13 Госавтоинспекция намерена отменить талоны предупреждения для водителей транспортных средств. "Мы разрабатываем вопрос об отмене талона предупреждений, так как он утратил юридическую силу", - рассказал начальник департамента ГАИ МВД Украины Валерий Лозовой на пресс-конференции в четверг в Киеве. Он пояснил, что, поскольку сейчас составляются протоколы нарушений непосредственно сотрудником ГАИ, а решение о вине водителя принимает суд, а также учитывая тот факт, что водитель может оспорить решение суда, нет смысла делать запись в талон предупреждения. Кроме того, эта запись, возможно, в последствии будет исправляться. Джерело данної інформації: я свій талон попереджень також заламінував... і на питання " ..де взяли такий? і як я маю тут розписатися?..." чемно відповідаю... такий видали! і що? в мну також ламінований які права такий і талон... жисть така, шо падєлаєш )))))))))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.