Перейти до змісту

Запах деребану


Taurus

Рекомендовані повідомлення

7 грудня 2006 р.

Губернатор Волині принижує імідж і статус депутатів обласної ради?

Бюджет Волинської області перевиконано більш ніж на 6 млн грн. Однак у запропонованому головним фінансовим управлінням ОДА проекті змін до обласного бюджету-2006 не знайшлося 120 тис. грн для здійснення обласними депутатами своїх повноважень. Таку позицію представників виконавчого органу влади депутат Валерій Діброва назвав «приниженням іміджу і статусу депутата обласної ради». Про це повідомив 7 грудня власкор ЗІКу.

Валерій Діброва вважає, що перевиконання обласного бюджету – заслуга не лише виконавчого органу влади, а й трудових колективів області та депутатів усіх рівнів, які однаковою мірою мають право визначати, куди спрямувати додаткові надходження. Він переконаний, що депутати облради V скликання повинні мати хоча б той мінімальний фонд для здійснення депутатських повноважень, який мали їхні колеги у попередніх скликаннях.

Депутат також обурений тим фактом, що керівництво ОДА не знайшло можливості надати матеріальну підтримку у розмірі 60 тисяч гривень зразковому народному ансамблю пісні і танцю «Колос» із селища Торчин, який цього року відзначив 55-річчя з часу створення. Хоча, зі слів Василя Діброви, під час відзначення ювілею відповідна обіцянка з вуст чиновників ОДА прозвучала.

Водночас заступник голови облради Борис Загрева наполіг на виділенні суми у розмірі 50 тисяч гривень для підтримки структурної розбудови новоствореного комунального підприємства «Волиньагроліс».

Колегія доручила начальнику головного фінуправління ОДА Ігорю Никитюку передбачити у запропонованому проекті змін до обласного бюджету-2006 відповідні суми. В іншому випадку, як заявили члени колегії, вони закличуть колег по сесійній залі не голосувати за цей проект.

Довідка ЗІКу.

Питання про уточнення обласного бюджету на 2006 рік визначене у порядку денному VII сесії облради 7 грудня як одне з ключових. Дискусійне питання про звільнення другого заступника голови облради Володимира Банади стоїть у порядку денному під номером 13.

Цікаво, хто і скільки вкраде. На жаль, не про все можна дізнатись у цьому світі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...