Перейти до змісту

Продається модем

Romek71

Рекомендовані повідомлення

f9247fd6a3c2.jpg

Терміново продається модем Callisto 821+R3 Опис http://homestore.com.ua/products/3453/

Модем б\в, але в ідеальному стані, причина продажу - переїзд на роботу в інше місто, виникла потребність придбання 3G модему.

Ціна 220 гривнів.

P.S. Товар не мій, товариш попросив зробити оголошення. Його контактний телефон 095 4249022 Руслан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого :blink:

в сусудній темі придбав за 100.

А новий D-LINK 2500U в Луцьку вартує 205 гривень :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого :blink:

в сусудній темі придбав за 100.

А новий D-LINK 2500U в Луцьку вартує 205 гривень :smile-zachot:

Що саме Ви придбали у сусідній темі? Модем такої ж марки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не стоит всётаки равнять длинк к другим производителям... длинки ето зачастую дешевое, ненадежное Г...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливий обмін на розлочений 3G модем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна 210 гривнів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

200 гривнів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

200 гривнів

200 гривень! Гривня - вона жіночого роду. За 14 років можна було б і знати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так, абсолютно ідентичний модем з повною комплектацією (сплітер, шнури, книжечки тощо) б/в пів року.

Стан чудовий. Я не певен що ваш товар аж вдвічі кращий

З.І. Купувати цей девайс не збираюся, проте вважаю що ціни повинні бути адекватні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не стоит всётаки равнять длинк к другим производителям... длинки ето зачастую дешевое, ненадежное Г...

Проте саме цей девайс вже тричі проходив апаратну ревізію і користується гарним попитом, що підтверджує довіру покупців до нього.

А Іскрател (виробник "калік" калісто) точно не настільки кращий (перед Д-лінком користувався моделлю 821+ і зовсім не в захваті)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

200 гривнів

200 гривень! Гривня - вона жіночого роду. За 14 років можна було б і знати.

Згідний з Вами на всі 100%, але думаю розвивати демагогії навколо правильного написання такого "цінного" слова гривня - є недоречним в темі де йдеться про продаж конретної речі. Соррі за флуд)))) Удачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме так, абсолютно ідентичний модем з повною комплектацією (сплітер, шнури, книжечки тощо) б/в пів року.

Стан чудовий. Я не певен що ваш товар аж вдвічі кращий

З.І. Купувати цей девайс не збираюся, проте вважаю що ціни повинні бути адекватні.

Особисто я з Вами повністю солідарний на рахунок ціни, але ціну не я ставив, а мій знайомий. Зваживши всі коментарі приведені вище і проконсультувавшись з господарем модему - ціна модему буде становити 120 гривень

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто я з Вами повністю солідарний на рахунок ціни, але ціну не я ставив, а мій знайомий. Зваживши всі коментарі приведені вище і проконсультувавшись з господарем модему - ціна модему буде становити 120 гривень

Куплю, постав в резерв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В резерві за alexvvv

Контактний телефон 095 4249022 Руслан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модем продано, тему можна закривати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як гарно продавався мій модем.....доречі в "алло" напроти перлини він стоїть красавец за ціною аж 250 грн,(мій в негіршому стані і повному коплекті)модем продано але де ж правда на світі???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як гарно продавався мій модем.....доречі в "алло" напроти перлини він стоїть красавец за ціною аж 250 грн,(мій в негіршому стані і повному коплекті)модем продано але де ж правда на світі???

Правда в тому, що в Алло "новий" і там 15% націнка для роздрібу (на засоби зв'язку, в т.ч. модеми) = реальна ціна нового модему 210 грн, а у Вас бе/у = -30% (і більше залежно від стану) від нового = 140 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...