Slavco Опубліковано 12 Травня, 2010 в 14:08 #1 Опубліковано 12 Травня, 2010 в 14:08 Отже, шановні рибацюги, надибав я тут в Неті такий собі ресурсик: Сайт пропонує прогноз кльову в різних населених пунктах. Наскільки я розумію, беруться параметри прогнозу погоди + і нші фактори і приблизно вираховується прогноз на клювання тих чи інших риб. Цікаво, наскільки воно відповідає дійсності. Діліться враженнями, спрацював прогноз у вашому випадку, чи ні. ПРОГНОЗ
Drammer Опубліковано 12 Травня, 2010 в 14:37 #2 Опубліковано 12 Травня, 2010 в 14:37 Отже, шановні рибацюги, надибав я тут в Неті такий собі ресурсик: Сайт пропонує прогноз кльову в різних населених пунктах. Наскільки я розумію, беруться параметри прогнозу погоди + і нші фактори і приблизно вираховується прогноз на клювання тих чи інших риб. Цікаво, наскільки воно відповідає дійсності. Діліться враженнями, спрацював прогноз у вашому випадку, чи ні. ПРОГНОЗ думаю сайтік туфтовий, хотя їду в суботу на ніч , зрівняю в дійсності прогноз, відпишусь.
Patrick Опубліковано 13 Травня, 2010 в 18:57 #3 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 18:57 Сьогодні тесть їздив на цілий день, - прогноз збувся, правда карп клював невеличкий (багато випустив), але як і в прогнозі - зранку покльовок небуло - почались з обіду.
Scorpio Опубліковано 14 Травня, 2010 в 09:24 #4 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 09:24 Думаю щось з атмосферним тиском пов'язано, в мене батько зажди на барометр дивиться перед рибалкою. З.І. Кльово було вчора, а сьогодні трохи в голові шумить
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.