Перейти до змісту

Футбол

fantazy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

думаю комусь хоч цікаво поговорити про футбол... :)

про виступ наших команд в ЛЧ, Український Чемп, і т.д.

пишіть все сюди.. :)

ну я почну:

- Шахтер молодець шо прошов в КУЄФА !!! :D протримався, хоча мав більше моментів набагато за соперника...

- Динамо не повезло... (а чого не знаю...) сьодня мусить виграти... шоб кінчити свій виступ в ЛЧ на мажорній ноті... :D

продовжуйте...

Опубліковано

Судя по выступлениям в Лиге Динамо это уже не футбольная, а хокейная команда, ходят и по полю катаются!

А жаль великая команда с именем и в грязь лицом.

Как мне кажет им как минимун это тренера нужно сменить!

Опубліковано

Динамо:Реал - 2:2!!! Наша песня хороша, начинаем ёё с начала? Повторився результат минулого матчу, і при тому з таким же розвитком подій на полі: ми забили 2, розслабились, нам забили 2! Збіг обставин? Чи Динамо й справді не вчиться на своїх помилках?!! :)

Опубліковано

Це проблема всіх Укр. комад, коли починають вигравати перестають грати. Динамо могли виграти, коли б

не розслаблялися.

Опубліковано

да ладно !!! все як завжди

мені так жаль Динамо... я хотів би вбити всіх гравців вчора вечором...

все бомба !!! виграють 2:0 , грають на рівні ... все ок... а тут бам за 2 хв 2 гола ... я в шоці !!!

як мона таку безвідповідальність мати !!! да дограйте вже матч... на шо це ???

З.І. Динамо моя улюблена команда з Укр чемп. і так... :)

Опубліковано

Я їздив на цей матч Динамо-Реал, ви б бачили в якому шоці був НСК "Олімпійський", але я в душі радів, що нічия, бо я їздив заради того, щоб побачити найтитулованіший клуб у Європі!!!

А на Динамо не гоніть, воно вчора показало свою найкращу гру за цей груповий раунд!!!

Опубліковано

Я кшо чесно я більше люблю збірний фудбол чим клубний, Які ваші улюблені збірні крім України звісно?

Моя Франція Zidan the best !!!!!

Опубліковано

Реал кращий!!!

А з збірних це Бразилія.

Перше повідомлення тоже я писав але перед тим не залогінився

Опубліковано

На рахунок футболу то 1 тайм був за Динамо. Шацьких як завжди забив гол у своїй манері( як-небудь ). А рівень Реалу безспірний. Головне - це результат, а не як вони грали. За дві останні!!! хвилини зробити всю гру - оце є показник рівня команди, навіть для цього рахіта Зубастіка. Шахтар як на мене краще грає за Динамо.

А щодо зміни тренера, то як не міняй на Титаніку капітана корабель всеодно піде своїм маршрутом. (Треба змінити корабель яким пливемо)

Опубліковано

не згідний... ну частково...

канєшно якшо зміниш тіко головного тренера то ні4о не буде...

але якщо змінити всіх тренерів, то буде великий толк !!! :)

вот тоді і Динамо заграє...

а насчет того шо Шахтар грає лучше за Динамо, то нема сумнівів шо Динамо луччє...

це і показують очні зустрічі... :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Руні взагалі боксом до того займався і мабуть знайшов гарного хіругра та перекваліфікувався на нападника МЮ.

Тайсон форева...

Опубліковано
ну канєшно)_)_))

Руні грає за всі лінї : за оборону, за півзвхист і за напад.. :smile-zachot:

Як би він за всіх іграв то не було команди МЮ))))

Опубліковано
ну як вам Шевченко в Челсі ? :angry:

не мовчіть.... продовжуйте тему) :friday:

Шевченко в Челсі як Кличко на коньках :P Вже скільки грає і нічого пристойного не показує. Чув що може повернеться назад в Мілан

Опубліковано

ну продовжуйте тему... ;):):)

лічно мені Шевченко класний гравець... тільки він попав не в "ту" команду...

бо в Челсі опір йде на Дрогба... а Шевченко бігав собі як дурак по полі... а тепер і зовсім в запасі сидить... ЖАЛКО :)

Опубліковано

Шева забиває - Челсі програє.

Майже закономірність. Нефортовий хлопчина для Абрамовіча

Опубліковано

Я ж не казав що Шева поганий футболіст, навпаки він був дуже класний футболіст, поки грав в Мілані, а Челсі це дійсно клуб не для нього. Нехай повертається в Мілан (якщо приймуть) тоді ще може й буде "колишнім" Шевченком, а в клубі Абрамовича йому світить тільки "банка" і куча "бабла" :D

Опубліковано

Новая команда. Новая игра. Новая тактика.

Еще не нашел контакт с командой.

Пускай привыкнет, вот тогда он настоящий футбол покажет.

Но в свою очередь он уже стар для своей карьеры.

После карьеры футболиста пойдет в директора Челси...Хи-хи...... :D

Опубліковано

все можливо.. .але думаю йому грошей вже вистачить !!!

не піде він в директора :D

Шевченко заграв ключову роль в матчі за кубок Англії :D

(пенальті і червона картка голкіперу)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...