Перейти до змісту

Продам ортопедичну подушку

Yurec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам ортопедичну подушку Nature Memory Air-Fly Anatomic.

ссилкі на опис

http://matras_komfort.products.in.ua/product-415073-ortopedichna-podushka-nature-memory-air-fly-anatomic.aspx

http://airfly.com.ua/catalog?prod=6

ЇЇ ціна 685 грн, я продаю за 300.

тел. 0633522041, 0667113216, Юрій

post-6770-1273661402,97_thumb.jpg

post-6770-1273661726,61_thumb.jpg

• 2 тижня потому...
Опубліковано

подушку продано. зявилось ще 3 браковані подушки білого кольору (Anatomic Memory Air-Fly)post-6770-1274781370,52_thumb.jpg. опис тут - http://matras_komfort.products.in.ua/product-415035-ortopedichna-podushka-anatomic-memory-air-fly.aspx.

Брак у тому, що всередині трохи пожовкли. Ціна 200 грн. за кожну. + як опція, 40 грн зверху, і пошиємо вам чохол з італійської трикотажної тканини.post-6770-1274787734,97_thumb.jpg

Опубліковано

Всім дякую. Оптопедичні подушки продано. Тепер якщо бажаєте придбати ортопедичні подушки з італії, то лише нові

Ціни ось -

Назва Ціна

Ортопедична подушка Normal Memory Air Fly 364

Ортопедична подушка Anatomic Memory Air Fly 370

Ортопедична подушка Nature Memory Air Fly Normal 568

Ортопедична подушка Nature Memory Air Fly Anatomic 583

Наволочка з трикотажної тканини з вмістом Aloe Vera (Renata SRL Італія) 65post-6770-1275981446,88_thumb.jpg

Опубліковано

Всім дякую. Оптопедичні подушки продано. Тепер якщо бажаєте придбати ортопедичні подушки з італії, то лише нові

Ціни ось -

Назва Ціна

Наволочка з трикотажної тканини з вмістом Aloe Vera (Renata SRL Італія) 65post-6770-1275981446,88_thumb.jpg

Эх... прогавив своє щастя. Yurec, якщо з'являться ще, то в ПМ плз!

Опубліковано

якщо зявляться браковані? чи без дефектів вас теж цікавлять?

Якщо з'являться браковані без дефектів :smile-zachot:

Головне, щоб ціна була хороша

Опубліковано

якщо візьмете паро штук то від цих цін

можете відняти 10 %. Так піде?

Опубліковано

якщо візьмете паро штук то від цих цін

можете відняти 10 %. Так піде?

Якби "Брак у тому, що всередині трохи пожовкли. Ціна 200 грн. за кожну", то взяв би. Юрій,дякую за пропозицію. Але в мене немає мети ВЖЕ І ЗАРАЗ купити подушки, поки не горить ;) . Якщо з'являться браковані- куплю по хорошій ціні.

Опубліковано

Ок, я ж не заставляю. Але вроді всі ящики перебрали, і з усіх виставок познімали і попродавали. Я десь 12-14 бракованих подушок продав, якщо й буде ще, то може лише одна Ортопедична подушка "Nature Memory Air Fly Normal 568", ціну скаже керівництво після того як оцінять стан, тоді й зможу сказти, але це буде лише одна, тобто хтось з членів сімї буде обділений.

Опубліковано

Ок, я ж не заставляю. Але вроді всі ящики перебрали, і з усіх виставок познімали і попродавали. Я десь 12-14 бракованих подушок продав, якщо й буде ще, то може лише одна Ортопедична подушка "Nature Memory Air Fly Normal 568", ціну скаже керівництво після того як оцінять стан, тоді й зможу сказти, але це буде лише одна, тобто хтось з членів сімї буде обділений.

Добре, пропозицію в студію ПМ! :ok:

Опубліковано

А матрасів з браком, у Вас, часом, немає? Думаю, цей товар також би мав попит на форумі! :0002:

Опубліковано

з цим простіше адже матраци ми виготовляємо самостійно, отже якщо якийсь брак був би, то ми могли б замінити чи чохол, чи пружинний блок... і всі проблеми. Хоча я б сказав, що ціни на ортопедичні матраци, якщо говорити про ті наповнювачі які в них входять і їхні технічні характеристики, то ви дешевше не знайдете. Зазвичай, навпаки, до нас звертаються, що десь купили матрац, і просять щось з ним зробити що б був чи твердішим, чи що б пружини в ..опу не муляли:)

Тим паче що в кінці цього тижня чи на наступному ми відкриваємо інтернет магазин http://bonato.com.ua (силку лишаю для того, як відкриємося, що б змогли ознайомитися з кожним видоп продукції більш детальніше)і будемо на весь перелік продукції давати знижку 10 %, а взагалі ось ціни і перелік продукціїpost-6770-1276029309,13_thumb.jpgpost-6770-1276029359,68_thumb.jpg (в подушках все теж тільки назва інша, так їх називають деякі імпортери) - судіть самікомерц пропоз.doc.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

зявилася Ортопедична подушка Nature Memory Air Fly Normal - 568 грн

брак - вимазана

ціна 250 грн

Опубліковано

З резева знято. Ортопедичні подушка знову у продажі. Додам - вимазана сама подушка, на наволочці дефектіва немає.

По переше Shkoder, вийшов на звязок тільки сьогодні, коли я вже мав знімати резерв,

по друге запізнився на зустріч на 25 хв,

а після того як зацінив що подушка нормальна, вирішив сторгувати ще 50 грн.

По моєму всі хто хоче поторгуватися спочатку торгуютьсЯ, а тоді резервують товар і домовляються про зустріч.

Тільки втратив свій час на такого несерйозного покупця.

Опубліковано

З резева знято. Ортопедичні подушка знову у продажі. Додам - вимазана сама подушка, на наволочці дефектіва немає.

По переше Shkoder, вийшов на звязок тільки сьогодні, коли я вже мав знімати резерв,

по друге запізнився на зустріч на 25 хв,

а після того як зацінив що подушка нормальна, вирішив сторгувати ще 50 грн.

По моєму всі хто хоче поторгуватися спочатку торгуютьсЯ, а тоді резервують товар і домовляються про зустріч.

Тільки втратив свій час на такого несерйозного покупця.

Будь-ласка, поставте в резерв до завтра до 15.00!!!

Опубліковано

Yurec, дякую!

Хороший і толковий продавець, який надав якісну консультацію по продукцію. Товаром користуюсь і повністю задоволений! Подушка коштує навіть більше своїх грошей :rolleyes: Рекомендую ++++++ :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...