Перейти до змісту

Вибір корпусу

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт всім.

Задумав я поміняти свій корпус Enlight на інший. Корпус цей хороший (і якість і метал), але корзина для дисків на 4 HDD, та і відстань між дисками мала. Обдув робиться 80мм вентилятором що ставиться спереду корзини.

Щоб нормально продувало - то треба або швидкий вентилятор або тільки 2 диски (у мене вже 3 шт стоїть буде ще 1 шт).

Швидкий вентилятор = шумний, а тому подумав міняти корпус на такий в якому місць під жорсткі диски більше 5 шт.

Хто може порадити нормальний корпус з кількістю посадкових місць під HDD більше 5 шт. причому бажано щоб відстань між встановленими дисками була 8-15 мм.

Корзини (одна чи дві) бажано знімна, хоча це не критично.

Для обдуву жорстких дисків щоб ставився вентилятор 120мм (на крайнів випадок 92мм).

Таких корпусів звичайно багато, але у більшості, як на мене, недолік - висота, бо виробники роблять корзину під 6 жорстких дисків і на приводи 5,25 - теж 4-5 відсіків (навіщо якщо привід 1 ну максимум 2 шт стоять). Так от я шукаю корпус де можна поставити 5-6 жорстких дисків і щоб відсіків 5,25 було 3 (ну максимум 4).

Хто що запропонує ? Бюджет обмежений, тому Lian-Li не пропонувати :-)

Опубліковано

Може, такий, але хз яка там відстань між вінтами, зате 120 спереду.

як варіант. Треба десь подивитись тести - може буде видно встановленого вінта.

До речі ще забув - не люблю дверцята на корпусах. Не зовсім мені зрозуміле їх призначення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...