Перейти до змісту

ФСБ вже в Україні, - говоріть тихіше, краще помовкуйте...

Blik

Рекомендовані повідомлення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да и мать их туда! При каждой воинской части в Украине,Белоруссии, России есть свой "особист" (он же контрразведчик) или особый отдел который занимается непосредственно своим объектом! У нас они подчиняются СБУ, в России ФСБ вот и делов то.

ФСБ вже в Україні - так они у нас всё время были, и не только они, а и ЦРУ,Моссад,Ми6 и т.д., при каждом консульстве и посольстве есть свои, штатные!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

говоріть тихіше, краще помовкуйте...

Якась тупа хрєнь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, як там на рахунок ФСБ , але після деяких нещодавніх публікацій в УП та нав"язливого шлейфа майбутньої цензури, я згадала , як мені розповідала одна знайома про совкові часи. Коли найкращим подарунком були невеличкі щіточки, які призначалися для відчищування запльованих екранів телевізорів після виступів генсека та трансляції чергового з"їзду партії :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, як там на рахунок ФСБ , але після деяких нещодавніх публікацій в УП та нав"язливого шлейфа майбутньої цензури, я згадала , як мені розповідала одна знайома про совкові часи. Коли найкращим подарунком були невеличкі щіточки, які призначалися для відчищування запльованих екранів телевізорів після виступів генсека та трансляції чергового з"їзду партії :D

Хумороофтоп в іншому розділі - флейм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топікстартер- ФСБешник з поганою підготовкою. Слово таке знайшов- помовкуйте:D

Чи це у ВО "Свобода" так погано українську вчать??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

просто в них перезмінка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

говоріть тихіше, краще помовкуйте...

Народ, вам вже пора потроху електрикою лікуватися, як казав Остап Бендер. Вже навіть не смішно таке читати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага,

а когда начнут грузить в вагоны - будет поздно :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як мені розказував працівник СБУ, який служив на півдні у контррозвідці - на Пд. України агентурна мережа турецької розвідки (Milli Istihbarat Teskilat, MIT) розвинута досить сильно (чого розвинута, почитатйте тут), як і російська. Відповідно, рос. ФСБ буде створювати свою більш розгалужену агентурну мережу для протидії туркам, а також для вербування вищого ешелону керівництва Криму та Пд. областей країни (так можна мати вплив на політичні процеси в регіоні). Тоді, контррозвідка СБУ та СЗР України перетворяться на такі собі "філії" ФСБ. Ми ж не знаємо, а можливо наші долбні вирішили передати ФСБ зібрану оперативну інформацію по турецькій та російській агентурі, і які з цього приводу зроблені заходи. Якщо таке відбудеться, то плювати буде на підписані договори про обмін такою інформацією - це є пряма зрада України. Сьогодні діяльність розвідки будь-якої країни спрямована на збирання економічних даних та новітніх технологій майбутнього/уявного неприятеля. У розвідці та контррозвідці друзів немає - є зрадники та агенти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відкритий конкурс на вступ до Національної академії Служби безпеки України продовжено до 15 травня, - повідомила прес-служба УСБУ (http://vip.volyn.ua/news/dlya-vstupu-v-natsakadem-yu-sbu-potr-bno-proiti-v-dkritii-konkurs).

По ходу у них недобор, либо всех ужо ФСБ завербовало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що я казав, вже і договори підписують:

ФСБ Росії підтвердила, що її контррозвідники повертаються до Криму

ФСБ Росії та СБ України наступного тижня планують підписати новий документ, який визначає роботу російських контррозвідників у Севастополі.

Про це сказав голова ФСБ РФ Олександр Бортніков у середу журналістам у Санкт-Петербурзі, повідомляє РІА "Новости".

"Ми з колегами з СБУ домовилися про повернення наших військових контррозвідників у Севастополь", - підтвердив він.

"Наступного тижня відбудеться зустріч представників двох спецслужб, на якій ми підпишемо нову угоду про спільну роботу з забезпечення безпеки", - повідомив Бортніков.

Джерело в силових структурах Севастополя в середу сказало російському агентству, що перша група контррозвідників із Чорноморського флоту РФ уже повернулася до Севастополя.

За словами джерела, зараз контррозвідники зайняті підготовкою до проведення навчань з антитерору разом із представниками СБУ.

Раніше газета "Комерсант" повідомила з посиланням на свої джерела, що Служба безпеки України й Федеральна служба безпеки Росії збираються підписати 19-20 травня протокол до угоди про співпрацю між спецслужбами.

Відповідно до нього, зокрема, співробітники російської контррозвідки повернуться в Крим - місце базування Чорноморського флоту Росії.

Як відомо, минулого року Київ денонсував протокол від 2000 року, який регулював перебування співробітників контррозвідки РФ у Криму, - і в грудні 2009 року 19 офіцерів ФСБ Росії, які забезпечували безпеку моряків ЧФ РФ, покинули територію України.

Відмову від цього документа ініціював тодішній голова СБУ Валентин Наливайченко. За його словами, "протокол, укладений у 2000 році, відповідно до якого підрозділи ФСБ знаходилися в Криму, ніколи не відповідав законодавству України".

21 квітня цього року президенти України та Росії домовилися про продовження терміну базування ЧФ РФ у Севастополі на 25 років як мінімум після 2017 року. В обмін Росія пішла на поступки Україні в ціні на імпортований газ (до 2019 року).

27 квітня Верховна Рада України і Державна дума Росії ратифікували ці харківські угоди президентів Віктора Януковича і Дмитра Медведєва.

"Українська правда"

джерело
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всіх цікавить чорноморський газ крім української влади

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топікстартер- ФСБешник з поганою підготовкою. Слово таке знайшов- помовкуйте:D

Чи це у ВО "Свобода" так погано українську вчать??

не подобається помовкуйте - ну то позатикайтесь. А свобода до чого?

' date='12 мая 2010 - 17:45' timestamp='1273675519' post='494300']

а ще літаки із московським омоном летять.... з 2004 року...

а вас пане сюди коли заслали?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не бійтесь заглядати у словник, це пишний яр, я не сумне провалля(с)М.Рильский

правильний переклад слова "помалкивать"- помовчувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не бійтесь заглядати у словник, це пишний яр, я не сумне провалля(с)М.Рильский

правильний переклад слова "помалкивать"- помовчувати.

:friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...