Перейти до змісту

Продам картоплю

omur

Рекомендовані повідомлення

Продам картоплю, без хімії, ГМО, любовно вирощену в селі поблизу Луцька для власного споживання:) Залишилось трохи забагато просто. Гарно збережена, різна - від великої до маленької, ніхто її одну від другої не відділяв, так уже і буде. Там кілограмів 400-500 набереться. В межах Луцька - доставка:) Тел.050-712-49-96, 050-53-16-53-6, 75-14-82. Ціна - 2 грн за кілограм, торг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А який сорт картоплі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Переважно банальна жовта картопля. Між нею трапляється жовта з червоними "вічками" (назва сорту якось пов"язана з музикою:) ). Знаєте, як в селі - беруть в сусідів на розплід, хто там в тої картоплі паспорт питається?:) Дяка Богу, продається потроху. Навіть дорожче, ніж я тут поставила, на базарі йде:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам картоплю, без хімії, ГМО, любовно вирощену в селі поблизу Луцька для власного споживання:) Залишилось трохи забагато просто. Гарно збережена, різна - від великої до маленької, ніхто її одну від другої не відділяв, так уже і буде. Там кілограмів 400-500 набереться. В межах Луцька - доставка:) Тел.050-712-49-96, 050-53-16-53-6, 75-14-82. Ціна - 2 грн за кілограм, торг.

Спасибо за картошечку!!! Вкуснющая - не передать. Целенькая, кругленькая, свеженькая, желтенькая да ладненькая! Молодцы , хозяева!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суворо не обумовлений:) От на завтра люди замовили один - 100, інший - 15 :) Кому вже скільки потрібно :) Усе - за домовленістю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

простите, а у Вас ещё что-то осталось? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Присоединяюсь к вопросу. если осталось, 50 кг беру

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лишіть мені, будь ласка, в приваті свої контакти, аби я потелефонувала і уточнила з вами усі нюанси взаємовигідної картопляної співпраці :) Або зателефонуйте самі після 19.00 за номерами 71-11-54, 75-14-82. Тато зараз в селі, підраховує кількість нереалізованої продукції. Там точно більше 50 кг :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...