Перейти до змісту

Рогатка

mykas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

я б за продаж таких речей бан на місяць давав би :angry:

если не секрет, почему? игрушка ведь - разве что стекла бить, но при желании это можно и без рогатки сделать

Опубліковано

Знайомий в школі працює, відібрав у одного таку рогатку

пробував вдома стріляти - листок фанерний пробиває

а якби комусь в голову?

Опубліковано

Знайомий в школі працює, відібрав у одного таку рогатку

пробував вдома стріляти - листок фанерний пробиває

а якби комусь в голову?

Да, рогатка звичайно небезпечна, але люди речі і по серйозніше продають, от наприклад недавно бачив на харківському форумі один гранати продавав, по 300 грн. за штуку! :sq_ye:

Опубліковано

FunTom, ты того, потише.. а то сейчас защитники фанерок понабегут, сайт свой сделают и будут собирать по дворам все брошенные фанерки ^_____^ а за простреленную фанерку - пожизненный эцих с гвоздями

но если серьезно, то есть тысяча способов сделать эффективный самострел из подручных средств. кстати, изготовление и освоение рогатки входит в обязательную программу американских скаутов.

Опубліковано

один гранати продавав, по 300 грн. за штуку!

:blink: спочатку прочитавши, посміявся (сарказм думаю добрий), а потім якось подумалось, фігасе :blink:

Опубліковано

один гранати продавав, по 300 грн. за штуку!

:blink: спочатку прочитавши, посміявся (сарказм думаю добрий), а потім якось подумалось, фігасе :blink:

Та серйозно, якщо знайду ссилочку кину!

Опубліковано

Та серйозно, якщо знайду ссилочку кину!

якщо чесно, дуже цікаво, я б всім знайомим показав, ще такого не бачив (як кажуть і смішно і грішно)...

Опубліковано

Продаю рогатку.

Нею не користувався.

75 грн.

Приколисты ! Это рогатка для дистанционной прикормки рыбы ! Зайдите в любой магазин рыбных снастей и вы увидите аналогичную вещ намного дороже !

Опубліковано

Круто :rolleyes:

А може вам створити окремо тему в форумі на рахунок зброї :angry:

Ще,рагаткою можуть користуватись всі кому виповнилось 14,а в 14 років я думаю вже людина розуміє можна цілитись в другу людину чи ні. :mdr:

Я не знаю точно для чого вона призначина,для пейнтбола чи для рибалки,але користуватись нею можна по різному.

Ну і мені здається це достатньо розумна ціна.

Опубліковано

А,ще.

FunTom

Отправлено Вчера, 23:04

я б за продаж таких речей бан на місяць давав би

але не маю права, нажаль

Бан за якусь нещасну рогатку...

Чи ти тут похизуватись вирішив.

А за це бан не хочеш поставити???

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/57656/

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/57674/

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/56825/

Опубліковано
Ще,рагаткою можуть користуватись всі кому виповнилось 14,а в 14 років я думаю вже людина розуміє можна цілитись в другу людину чи ні.

ага, а горілку з 21 року пити можна. ну її ж до 21 року ж ніхто не п'є, правда?

револьвер за 1200 грн, та це ж кожна дитина купити може, хіба ні?

ШУМОВИЙ пістолет за 600 грн! Та від пітард проблем більше буде, а вони дешевші

пневмат за 400 грн, кожен собі може дозволити і дуже непомітна в кармані чи де там річ...

Не обов'язково що ця рогатка попаде до дитини, але на що більше шансів? на рогатку? пневмат, револьвер чи шумовий пістолет?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...