sergeyp Опубліковано 6 Травня, 2010 в 07:51 #1 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 07:51 у меня пропадает трафик на дм, банальное воровство, кто еще сталкивался с этим отпишитесь.
Delfin Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:06 #2 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:06 у меня пропадает трафик на дм, банальное воровство, кто еще сталкивался с этим отпишитесь. А болие подробно можно какой трафик где откуда. антивирус есть, проверял систему?
Slayer Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:09 #3 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:09 интриги скандалы расследованияуже 4 года клиент ДМ, не было никогда воровства трафика...да и не представляю как эт можна делать, разве - подменна Мака, плюс знать нуно пароль... а если хотите сказать что админы там воруют трафик - "поржал"а кста да антивирус есть, проверял системумб банальные вируса
MrVes Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:09 #4 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:09 у меня пропадает трафик на дм, банальное воровство, кто еще сталкивался с этим отпишитесь.Зачастую такие заявления объясняются некорректной настройкой безопасности на пользовательском ПК. ДГ воровать трафик явно нафик не нужно.Попытайся проанализировать куда уходит твой трафик хотя бы Traffic Inspector -ом
Адміністратори serega Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:16 Адміністратори #5 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:16 Красти трафік - значить присвоїти собі чужий IP, MAC адресу його мережевого адаптера, це при умові, що в "жертви" вимкнений авторизатор.Але є нюанс - операційна система користувача відразу повідомить про те, що його IP адресу хтось використовує.По друге, якщо бачиш факт крадіжки - міліція і певні слідчі дії виявлять це, якщо цьому є місце.
Саня Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:19 #6 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:19 В мене на днях десь біля восьмої вечора 120-130Мб трафіку пішло в невідомому напрямку. В той час мене не було вдома, домашніх перепитав - ніхто не лазив, історію браузера переглянув - в цей час жодного запису.Є можливість глянути куди пішов трафік?
MrVes Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:23 #7 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:23 В мене на днях десь біля восьмої вечора 120-130Мб трафіку пішло в невідомому напрямку. В той час мене не було вдома, домашніх перепитав - ніхто не лазив, історію браузера переглянув - в цей час жодного запису.Є можливість глянути куди пішов трафік?В авторизаторі є посилання на особисту статистику. Там фіксуються сеанси звязку і т.д. - покопирсайся там.З.І. Користувачі Він7 звичайно знають, що тяне собі трафік тихенько на оновлення і пошук дров?
Саня Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:26 #8 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:26 В особистій статистиці намає інформації що й звідки качалося. Там лише показано скільки трафіку пішло/прийшло в певний проміжок часу.Я не кажу, що в мене трафік хтось крав. Мені просто цікаво знати, куди він подівся. Автоматичне оновлення виключено, аська й антивірус стільки потягнути не могли. Просто для себе хочу вияснити, щоб не допускати подібних ситуацій в майбутньому.
Slayer Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:26 #9 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:26 >Страница статистики >Трафик детальную статистику сморим, узнаем точное время. (еси ет в определенное время было) может - Автоматические обновления в фоновом режиме (а тут широкий выбор прог) з.ы. пока писал уже тоже самое чиркнули
vampirich Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:26 #10 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:26 а в мене раз телефон 30 грн з рахунку "згамав"...виявилося що одна хитра програмка для зображень всю галерею в нет і вигружалашукай спочатку в себе
Slayer Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:30 #11 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:30 а в мене раз телефон 30 грн з рахунку "згамав"... виявилося що одна хитра програмка для зображень всю галерею в нет і вигружала шукай спочатку в себе давно была такая же ситуация с моб. тел. сидел в интернете и устанавливал софт, в процесе инсталяхи информации небыло что в инет ломиться, только когда деньги кончились, выдало ошибку что нету связи с сервером бла-бла-бла
Адміністратори kmd Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:44 Адміністратори #12 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 08:44 Для того щоб красти в юзера трафік. 1. Потроібно бути в твоїй підмережі. 2. Вписати собі твій ip 3. Підробити твій мак. 4. Знати пароль на ваторизатор, якщо не відключений. Чому безтолково намагатись красти трфік 1. 2 однакових ip в мережі навіть з одинаковим маком будуть конфліктувати. 2. До того ж на свічах різні таймаути на зберігання мак таблиці. 3. І саме основне операційна система повідомить про конфлікт ip адрес ы запише це в лог. В любому випадку користуватись інетом 2 машини нормально не зможуть. 4. Любі такі рухи будуть відображені в логах свічів і серверів оператора. На що зразу ж поступить адекватна реакція, зі сторони оператора. + ще є декілька варіантів які технічні спеціалісти використовують для моніторингу таких ситуацій і унеможливлення їх. А от як украсти у юзера трафік. Юзер як правило думає що він самий розумний і пипець. Ставить купу софта, маршрутизатори чи ще якусь лобуду. Наприклад поставив юзер UserGate. Налаштувати толком не виходить, читати влом, тому робить аби робило. Порт проксі світиться на зовнішньому інтерфейсі і без питань пускає в інет. Вписую собі айпі юзера в барузері як проксі і користуюсь на шару його трафіком. Толком не налаштовані точки доступу, роутери з паролем admin/admin і так далі.
bartosevych Опубліковано 6 Травня, 2010 в 11:14 #13 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 11:14 У мене теж була нещодавно ситуація. Пропало 120МБ трафіку. Вияснилось, що фотошоп тихенько собі качае оновлення . Можливо і у тебе якась програмка працює таким чином.
Phoinix Опубліковано 6 Травня, 2010 в 11:43 #14 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 11:43 місяці 3 тому в мене стирили 3 гектара трафіку, почав виясняти що до чого дозвонився в відділ техпідтримки ДГ, там мені сказали що якесь падло з візора качає споживаючи мій трафік. Порекомендували скачати кюрент доктора веба і пошарити ним. Нод ніфіга не знайшов а доктор зі старту 4 трояни зловив і після того зникли всі проблеми.
fog Опубліковано 6 Травня, 2010 в 12:23 #15 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 12:23 місяці 3 тому в мене стирили 3 гектара трафіку 1.1 Наступні дії вважаються дрібними порушеннями правил:1.1.11. Недоречне, або неправильне вживання технічної термінологіїДля інформації ось вам стаття про гектар і про те, що в ньому вимірюється.там мені сказали що якесь падло з візора качає споживаючи мій трафік. Користувач провайдера, який перебуває за NATом користується трафіком іншого користувача, який в свою чергу, сидить за NATом іншого провайдера.Ви перед тим як писати хоть частково вникайте в суть того, що пишете. Особливо в технічних розділах.1.2. Наступні дії вважаються грубими порушеннями правил: 1.2.3. Образа, погроза чи наклеп на адресу учасника форуму (компанії, організації, установи)
Phoinix Опубліковано 6 Травня, 2010 в 13:22 #16 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 13:22 Шановний Tum@n, сперечатись з вами чи щось вам доказувати я не збираюсь, оскільки я не є настільки обізнаним технічно в цій сфері. А вище я написав те що мені сказав працівник технічного відділу ДГщо в даний момент іде закачка трафіку, крім того він навіть дав був мені якийсь айпі адрес куди йшла ця закачка.
Zevs_Isver Опубліковано 6 Травня, 2010 в 13:27 #17 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 13:27 может твой комп "заливал" что-то на машину с реальным ИП-адресом принадлежащему Визору ?или именно говорилось о "даунлоаде" ?
Phoinix Опубліковано 6 Травня, 2010 в 13:32 #18 Опубліковано 6 Травня, 2010 в 13:32 может твой комп "заливал" что-то на машину с реальным ИП-адресом принадлежащему Визору ?или именно говорилось о "даунлоаде" ?не знаю, мені порекомендували кюрентом просканувати компютер, на пирсутність вірусів і він знайшов 4 трояна, після того все стало нормально.
MACCEN Опубліковано 11 Травня, 2010 в 14:10 #19 Опубліковано 11 Травня, 2010 в 14:10 какая разница? сейчас же "безлимит", хотя смысла трафик "тырить" вообще не вижу, инет сейчас доступен каждому практически.
swen1989 Опубліковано 11 Травня, 2010 в 14:24 #20 Опубліковано 11 Травня, 2010 в 14:24 Був випадок. Як тільки підключили ДМ, за три години "втекло" 3 Гб трафіку. Хоча нічого не скачувалося і не загружалося. Глянув в автозагузку, а там був невідомий файл. Удалив його звідти - все стало на свої місця.
Karabasbarabas Опубліковано 12 Травня, 2010 в 08:09 #21 Опубліковано 12 Травня, 2010 в 08:09 какая разница? сейчас же "безлимит", хотя смысла трафик "тырить" вообще не вижу, инет сейчас доступен каждому практически.MACCEN, це тобі так здається. стосовно ватртості, то може і так, а от щодо технічної можливості, то тут ситуація протилежна.по темі, то ситуації подібні були. колись буквально за годину 1Гб пропав і продовжував повільно, але впевнено "танути" трафік. порився у закладках в Opera, почав закривати по-одній - за пару хвилин все стало на свої місця
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.