Перейти до змісту

Чужих дітей не буває (мені стало страшно...)

Irochka

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
  • Відповідей 199
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Альона Кущик

Привіт. Ми сьогодні розпочали 4 блок роаккутану. Ліки на 4, 5, 6 блоки нам прислала жіночка із Дніпропетровська безкоштовно. Отже ми забезпечені ліками. Дякую тобі за те що завжди була поруч, і відгукувалася на кожен наш дзвінок. Подякуй, будь ласка, людям на сайті за те що теж були поруч і не залишили у важку хвилину. Вони допомогли нам не лише фінансово але й морально. Вони довели нам,що суспільство не таке уже погане. і що всетаки є ще добрі, щирі люди, що підтримають, допоможуть. Низький уклін вам усім і щире від усього серця ДЯКУЮ !!!)))

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Irochka, скажіть, будь ласка, є якісь новини про Ярославчика? Як його здоров'я? Чи потрібна якась допомога?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Irochka, скажіть, будь ласка, є якісь новини про Ярославчика? Як його здоров'я? Чи потрібна якась допомога?

Ярославчик почувається добре. У же старається говорити коротенькими реченнями: "Я м’ячик" (що означає "Я йду з м’ячиком").

15-го червня розпочинають шостий блок прийому "Роаккутану". Ліки є.

Мама Ярославчика щиро дякує усім, хто їх підтримує.

Опубліковано

13-річній лучаночці Яринці Малаховській (діагноз – лімфогрануломатоз, IV стадія) потрібна АУТО-трансплантація кісткового мозку. Вся інформація про дівчинку та відео за цим посиланням: http://www.donor.org.ua/index.php?module=help&act=show&c=28&id=2082

До цього ще хочу додати рахунок мами Ярини:

філія 10002/019

ВОУ ВАТ "Ощадбанк"

Рахунок 3739791504

МФО 303 (398

код банку 09303328

відкрито рахунок 26208000036317

Малаховська Ольга Дмитрівна

Допоможіть, будь ласка цій дівчинці, хто чим може: хто коштами, хто розповсюдженням інформації.

Опубліковано

Подаю ще номер картки Приватбанку мами Яринки Малаховської (Малаховська Ольга Дмитрівна): 6762468302042837.

Крім основної хвороби, Яринка ще й захворіла зараз: кашель сильний, температура.

Підтримайте будь ласка цю дівчинку! Допоможіть, хто чим може!

Опубліковано

Подаю ще номер картки Приватбанку мами Яринки Малаховської (Малаховська Ольга Дмитрівна): 6762468302042837.

Крім основної хвороби, Яринка ще й захворіла зараз: кашель сильний, температура.

Підтримайте будь ласка цю дівчинку! Допоможіть, хто чим може!

Для Ярини є 400 грн. від Vlad3 , 500 грн. від Ірини з Борди, 100 грн. від невідомого благодійника.

40 грн. є на рахунку БФ "Стопрак".

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Як справи у Ярини?

За ці кілька днів у житті Яринки було два незабутніх моменти. До неї додому приїжджав священик й пособорував дівчинку, а в цю неділю, що минула, Ярина з мамою були у с. Промінь, в храмі Архистратига Михаїла, де зберігається чудотворна ікона Пілганівської Божої Матері. Як каже мама, після цих всіх подій, Ярина стала почувати себе набагато краще, навіть з’явився на щічках рум’янець. Вчора мама поїхала до Києва, тож сьогодні, можливо будемо знати точну дату від’їзду Ярини на лікування до Києва.

На 3 липня 2012 р. для Яринки зібрано 6246 грн.

Є групи в соцмережах: http://www.odnoklassniki.ru/group/51506405310551

http://vk.com/club40187606

Опубліковано

ДРУЗІ, ДОПОМОЖІТЬ! У нас новини невтішні. Сьогодні мама Ярини приїхала з Києва і повідомила, що їм потрібно лягати в клініку вже 10-го липня. Мало того, що у нас ЗАЛИШИЛОСЯ 4 ДНІ і ми не вспіваємо зібрати гроші, мамі не дали кошторис на руки, мотивуючи це тим, що лікування ведеться по державній програмі. Проте лікар не забув нагадати мамі, щоб гроші при собі були, не менше 7 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ! Ось така склалася ситуація. Будь ласка, підтримайте Яринку! Мама теж не сидить, бігає по благодійним фондам, але поки ... одні обіцянки. А час спливає...

ДРУЗІ, ДОПОМОЖІТЬ! У нас новини невтішні. Сьогодні мама Ярини приїхала з Києва і повідомила, що їм потрібно лягати в клініку вже 10-го липня. Мало того, що у нас ЗАЛИШИЛОСЯ 4 ДНІ і ми не вспіваємо зібрати гроші, мамі не дали кошторис на руки, мотивуючи це тим, що лікування ведеться по державній програмі. Проте лікар не забув нагадати мамі, щоб гроші при собі були, не менше 7 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ! Ось така склалася ситуація. Будь ласка, підтримайте Яринку! Мама теж не сидить, бігає по благодійним фондам, але поки ... одні обіцянки. А час спливає...

номер картки Приватбанку: 6762468302042837, Малаховська Ольга Дмитрівна

Номер телефону п. Ольги – мами Ярини Малаховської: (096) 276-28-27.

Опубліковано

Скинули трохи грошей на картку мами. Бажаємо здоров'я Яринці.

Дякую! Хай Бог Вам допомагає!

Опубліковано

Яринка з мамою вчора вже почали лікування В "Охматдиті". Розпочалося їхнє перебування в лікарні з покупки відер, швабр, мішків для сміття тощо. Однак Яринка з мамою молодці, тримаються по-бойовому.

Напередодні ми вспіли домовитися з Волинським телебаченням, яке зняло сюжет про Ярину. Вчора мали показувати по "Волині". Також зголосилася допомогти батькам фірма "Ретранс", яка вже розмістила прохання про допомогу в маршрутках.

Мама змінила рахунок, бо попередній рахунок був із зарплатної карточки. Для тих, хто бажає підтримати дівчинку фінансово, подаю новий рахунок: КАРТКА ПРИВАТБАНК – № 4405885824291709, Малаховська Ольга Дмитрівна.

Дякую усім, хто підтримує Яринку як молитовно, так і фінансово!!!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Трішки новин про Яринку Малаховську.

Зараз Яринка перебуває на строгому режимі, це означає, що у повній стерильності. Навіть їжу перш, ніж дати дитині, мама обробляє у спеціальній мікрохвильовій пічці. У дитини впали усі аналізи, лиш сьогодні почали потрохи підніматися. Скільки вона пробуде в такому стані, залежить від її організму. Хоча за словами лікарів, це нормальний стан перед взяттям стовбурових клітин.

На рахунку у мами на картці ПриватБанк – 42 176 грн. Залишилось назбирати приблизно 30 000 грн.

Дякую усім, хто підтримує Яринку! Божого Вам благословення!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Допоможіть зібрати кошти на реабілітацію 5-тиріної дівчинки з тяжкою хворобою ДЦП, яка не ходить та й не сидить самостійно:(. Реабілітація в санаторії Євпаторія дасть можливість дитинці не страждати від болей так сильно і хворіти 1 а не 4 рази на місяць, задихаючить від астми. Сума 8000 грн. вже є 1500 грн. Я 100% переконана що тут "мешкають" добрі і розумні люди і мої слова будуть почутими. Прошу допомоги.

Номер рахунку 26209150341903, ЕГРПОУ 2832018892 МФО351005 Укрсиббанк отримувач - Бруяка О.Л.

Або на мою картку 4627 0812 4179 6502, степановська ірина леонідівна

Опубліковано

Допоможіть зібрати кошти на реабілітацію 5-тиріної дівчинки з тяжкою хворобою ДЦП, яка не ходить та й не сидить самостійно :(. Реабілітація в санаторії Євпаторія дасть можливість дитинці не страждати від болей так сильно і хворіти 1 а не 4 рази на місяць, задихаючить від астми. Сума 8000 грн. вже є 1500 грн. Я 100% переконана що тут "мешкають" добрі і розумні люди і мої слова будуть почутими. Прошу допомоги.

Номер рахунку 26209150341903, ЕГРПОУ 2832018892 МФО351005 Укрсиббанк отримувач - Бруяка О.Л.

Або на мою картку 4627 0812 4179 6502, степановська ірина леонідівна

+ 300 на приват Степановську

Опубліковано

наразі маємо 800 грн. дякую АК88 та Vlad3

+200 для Улянки. Хай малеча поправляється :)

Як справи у Ярославчика та Яринки Малаховської? Чи потрібні їм ще гроші для лікування?

Опубліковано

могу чуть-чуть помочь денюжкой, что и куда?

Опубліковано

могу чуть-чуть помочь денюжкой, что и куда?

або:

4627081241796502 - карточка Приватбанка Степановська Ірина Леонідівна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...