Перейти до змісту

У центрі Луцька підпалили банер.

difoto

Рекомендовані повідомлення

Про що мова? про те що спалили банер чи про те хто був неправ на війні?

модер, потри лишнє.

Навіть якщо не подобається банер, і хтось щось має проти - ідіть в штаб партії, вимагайте зняти той банер, бийте їм морди... чого наражати на небезпеку інших громадян і завдавати їм матеріальні збитки?

у нас як завжди "Пани б'ються — у холопів чуби тріщать ...".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 99
  • Створено
  • Остання відповідь

Таким малолітнім радикалам треба радянську зірку в дупу затовкти, щоб відчули насправді, яка вона мєрзка, та совєцка власть була.

а ти бачив що це були малолітні, чи в тебе є докази? і з чого ти взяв що це радикали? Може це якісь пяні придурки просто підпалили. Не правильно звинувачувати когось, не знаючи хто винуватий.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не важливо яким методами, головне результат - як це по вашенськи(по рускі):).

А читать умеем?

Я не россиянин. Это первое.

Или абы ляпнуть, чтобы срач начался? Поверь, мне глубоко пох, у меня нет заниженной самооценки из-за национальной принадлежности. И я не рву на себе рубаху, выставляя её (национальность) напоказ ;)

А справжній результат - плоди вашого звіства, ще тільки в майбутньому, ще ваші методи вам повернуться вашим дітям, внукам.

Ох, не пророчь, и проклинать за это не вздумай - оно ведь тоже своим до седьмого колена хреново будет ;)

До речі, в країнах Балтикитак і роблять - подають в суд на окупантів, але там національна свідомість сильніша, не добралися сталінські ублюдкі до них, повезло їм.

Вот-вот. Люди там что-то делают, а не языками чешут ;)

Но опять же, эта фраза звучит, как признание собственной неполноценности. Читой воды негатив. Не нужно загонять себя под плинтус, сравнивая с кем-то, и печально разводить руками "Яка чудова мала б скластися сім'я - але не стали планети, не склались обставини, карти не-не-не-не-не лягли" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а ти бачив що це були малолітні, чи в тебе є докази? і з чого ти взяв що це радикали? Може це якісь пяні придурки просто підпалили. Не правильно звинувачувати когось, не знаючи хто винуватий.

Если нашелся защитник радикалам такой как Anubius то уже со 99% вероятностью можно говорить что это были как раз таки пещерные националисты

Ух блін, а що ж буде з тобою, коли ти на вулиці зустрінеш шару 15-16 літніх хлопчаків з написами на футболці - "Дякую боже, що я не москаль"? Тоді, які вони будуть націоналісти, а???:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли ти на вулиці зустрінеш шару 15-16 літніх хлопчаків з написами на футболці - "Дякую боже, що я не москаль"? Тоді, які вони будуть націоналісти, а???

пхахахахаха , ору нашел чем пугать людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если нашелся защитник радикалам такой как Anubius то уже со 99% вероятностью можно говорить что это были как раз таки пещерные националисты

я нікого не захищаю, і вважаю щоза таке потрібно суворо карати, тому що за суспільними нормами це є не правильно. А якщо це були радикали як пише Di, то потрібно всією суворістю закону карати тих людей. А поки не доказано хто це, вважаю неприпустимим безпідставні звинувачення. А то у нас діють за принципом “спочатку стріляють а потім кричать стій”

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2ursa одну річ до тебе хочу донести, мені по барабану хто ти по національності(українець, рускій, казах, грузин, молдаван і т. п.) головне поважай карїну в якій ти жевеш, поважай історію цієї карїни(справжню історію, а не ОРТ-шний маразм)і поважай людей яких спалювали живцем під цим ординами!!! І тоді все буде ОК ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я нікого не захищаю, і вважаю щоза таке потрібно суворо карати, тому що за суспільними нормами це є не правильно. А якщо це були радикали як пише Di, то потрібно всією суворістю закону карати тих людей. А поки не доказано хто це, вважаю неприпустимим безпідставні звинувачення. А то у нас діють за принципом “спочатку стріляють а потім кричать стій”

Они не проч быть мучениками, этого только и ждут ...попробуй тронь хоть одного "свидомого" начнется то единственное что они умеют ВОНЯТЬ ..вонять будут так что до евро союза ветром донесет

Ух блін, а що ж буде з тобою, коли ти на вулиці зустрінеш шару 15-16 літніх хлопчаків з написами на футболці - "Дякую боже, що я не москаль"?

Это ты к тому что "свидомые" меня побьют за "незалежнасть" ? :D

А ти, хоч сам розумієш, що ти пишеш? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а никто не подумал что целью был магазин, а банер просто рядом проходил ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В когось на цей рахунок інша думка...

А взагалі думаю це свято радянська влада ще возвеличила через те, щоб приховати свої злочини. Нормально людям мізки прополоскали, давали грамоти і медалі і більш нічого. І люди забували після цих похвал, що вони голодні.

Жаль, що ми не можемо ефективно протистояти усіляким Сталінам, Гітлерам, Кучмам, Ющенкам, Тимошенкам, Януковичам...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а никто не подумал что целью был магазин, а банер просто рядом проходил ;)

ловкий, конечно, вариант пустить следствие по ложному следу. но кто ж магазины с крыши поджигает? да и "потопили" магазин по сути не поджигатели, а пожарники.

в любом случае, ты ж сам видишь, для бордовских троллей эта тема - просто как куча вкусного г. пускай уж поедятпорезвятcя =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='30 апреля 2010 - 12:51' timestamp='1272621094' post='487985']

от, напевно, саме оцей топік найкраще показує усю суть оцього так званого "націоналізму" і "патріотизму", які тим часом дуже переконливо виглядають повним протягом в мізках.

Тещо відбувається можна описати приблизно так - "Двоє росіян б"ють одного українця, а в стороні стоять п"ятеро українців і сміються з того одного". :) Але, це вже не так важливо, набагато важливіше - нове підростаюче покоління отих 15-16 річних і відписуватися вони будуть не на форумах, а в темних вуличках ломиками і фінками. От тоді посміємся! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2Anubius

С настоящей историей я знаком не хуже тебя - несмотря на времена СССР- и раннего постСССР-политмаразма в школе повезло с учительницами истории, народоведения и украинского языка. Да и родственники есть, свидетели того времени. Ну и думалка, наверное, работает не однобоко ;)

Ну и так, лирика, на закуску:

поважай
карїну
- это о какой такой Карине речь?

ти жевеш - я что?

ординами - ордынцами, что ли?

Ты хоть перечитывай свой пост перед отправкой. Уважай тех, кто читает твои сообщения
;)

P.S.

Жаль, що ми не можемо ефективно протистояти усіляким Сталінам, Гітлерам, Кучмам, Ющенкам, Тимошенкам, Януковичам... (by Black)

набагато важливіше - нове підростаюче покоління отих 15-16 річних... От тоді посміємся! (by Anubius)

Опять и снова негатив. Ну нафига себя (и тех, кто это читает) программировать на него? А?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тещо відбувається можна описати приблизно так - "Двоє росіян б"ють одного українця, а в стороні стоять п"ятеро українців і сміються з того одного". :) Але, це вже не так важливо, набагато важливіше - нове підростаюче покоління отих 15-16 річних і відписуватися вони будуть не на форумах, а в темних вуличках ломиками і фінками. От тоді посміємся! ;)

:blink: забаньте ідійота

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ви всі просто із нормальними націоналістами ще не спілкувались. Наприклад, себе я вважаю націоналістом, і що? Багато тут в політиці жерся із всіма? Та ну його! Воно того не варте. Краще робити свою справу. Але ЯКБИ я "воювати" із тим банером захотів, то точно ніхто більше би не постраждав. Та і взагалі кажучи вважаю, що треба так працювати (в ідеалі), щоб навіть думки про такі банери не виникали б як в тих, хто вішає, так і в тих, хто паплюжить.

Десь ще раніше (в новинах) я висловлював свою думку і про паплюження памятника Леніну. Так, його тут не має бути, але й паплюжити його - не вихід. Те ж саме і щодо того банера. Тим більше, що більшість народу таки сприймає День Перемоги як велике свято (а це не так, це і день скорботи - скільки людей загинуло!). І георгіївська стрічка (її теж вважаю, взагалі кажучи, символом ще Російської імперії, частиною якої була і Україна) - то все-таки кращий символ перемоги, ніж червоні прапори чи Сталін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почитав усі думки роблю з усього прочитаного 2 висновки:

1. Щодо банера. От вам ситуація в районі Автозаводу стоїть декілька (сітілайфів), так от 1 з низ періодично з регулярнастю в 2 тижні розбивають з однієї сторони. Нічим не краща ситуація і на іншим вулицях міста. В мене є думка що якби хоча б декількох людей за це покарали (показово) то кількість зламаних речей а серед них і рекламних стендів помітно поменьшалаб.

2. Щодо теми протирічь в історії. Є такий дуже дієвий принцип "Розділяй і володарюй" . Так от, нас постійно (небезуспішно) підштовхують до конфліктів між собою - напевне так легше володарювати!?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У центрі міста невідомі підар особи підпалили вітальний плакат партії "Сильна Україна" до дня перемоги.

Нічого не хочу цим сказати, але подібні дії в мене сприймаються такою собі "бандерівщиною":

Ну це вже виходить: хто всра...я - невістка. Так її нема... Так пальто висить.

DI я горжуся називатися бандерівцем, але жоден справжній бандерівець не буде робити таких неадекватних дій.

Перестань гнати на бандерівців!!!

Це так само, якби хтось поцарапав комусь машину і я звинувачував би велосипедистів у цьому... І говорив би що це попахує Diфотівщиною:) Це попахує хулігантством.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Pama, как всегда в точку :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для чого писати повідомлення іноземною мовою? Як ти можеш відносити себе до української нації, якщо ти не бажаєш розмовляти українською мовою? Знаєм ми таких, папа росіянин, мама росіянка, а я українєц. Паспорт може і український, але графи національність на жаль там нема. Українець, блін... Захищає Росію повним ходом і розмовляє російською.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

[nd]

pama - ок. приймаю. щиро вірю, що і бендерівець може бути нормальним пацаном.

(звичайно ці нормальні пацани потім розуміють, що ідеологія і засоби якісь не ті,

але це тема окремої довгої розмови.)

це які, не ті, ідеологія і засоби? і які по твоєму правильні?

(звичайно ці нормальні пацани потім розуміють

ти вже все за всіх вирішив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приймаю. щиро вірю, що і бендерівець може бути нормальним пацаном. 

розкажи но чоловіче хто такі бандерівці чи то як ти пишеш "бендерівці" - бо особисто я думав і думав щиро, що це дві течії ОУН в перед та після воєнні роки - бульбаші та мельниківці, тяжко мені уявиті когось з тих дідуганів які сунуться на верх і палять банери, 99% з них не прочитають навіть шо там пише, а молодих як ти кажеш "бандерівців" і бути не може немає їх, розумієш, це клеймо від кацапів та зомбованих східняків і згадують вони не Степана Бандеру, а чомусь славне місто Бендери у Молдові, славне доречі козацькою історією. Дречі у пошуках яндекса твої однодумці так і пишуть "бендера степан" (невіриш - перевір) от тобі і знання предмету і історії суперечки. Себе ні до я ких "бендер", "бандер" і т.д. і т.п. не відношу - патріот я своєї країни, і гордий що на родився та живу на одній землі, що пам'ятає військо Сірка - отамана, що не знав поразок, за сотню кілометрів від Луцька народився Сагайдачний у маленькому селі по дорозі до Львова, і вчився в Острозі, Северин Наливайко та його брат, та багато інших Великих і шанованих українцями людей. Я шаную і кожного року дарую квіти і дякую тим ветеранам, що залишились. Дід мій - воював, не застав його - не зміг подякувати за Свято Перемоги. Пив по сто грам фронтових і з ветеранами УПА - тими людьми які звільнили від німців Горохів - уявляєш ? я думаю ти цього і не знав. Гордість моя не залежить від прапорів чи гасел - гордість вона в крові - бо то моя земля і предки тут мої жили і двоє діток живуть - тому перед всяким непотрібом, який ту землю паплюжить і історію вивертає на "виворіт", вибач - але поклонів я бити не буду. І не дай Боже, в нас почнеться якась заворуха, як в Киргизів я не здивуюсь як брат піде на брата, настільки нас стравили одне з одним та зомбували

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я здогадуюся, хто це зробив. Переддень звитяги як-не-як))) :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розкажи нам страшну таємницю і ми його тоді зразу a74f056fa65a.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Е ні, чого це я друзів палитиму. Крім того це лише обгрунтовване припущення. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dervish, ти живеш на території сучасної України, а не на Русі. І згідно головного законодавчого документу - Конституції нашої держави в нас єдина мова - українська, якщо ти не знаєш. І виходячи з цього, я стверджую, що російська мова є іноземною.

Ти ще б далі копнув в історію. І на русі розмовляли не російською, а староукраїнською [14—18 ст.] (інші назви рутенська, старобілоруська)та давньоукраїнською [10—14 ст.] (давньосхіднослов'янська). з XVI ст. назва Україна вживається тільки в значенні "країни або держави, заселеної українцями".

Сучасна назва мови — «українська мова» — є історично недавньою : на Закарпатті цю назву почали використовувати від 1938 р. Назва «українська мова» вживалася, починаючи з XVI ст., на позначення мови козацьких земель. Починаючи від половини XVII ст., коли українці почали частіше стикатися з росіянами, стала потрібною нова назва для країни та її мови. Перед тим мова, що тепер зветься українською, була відома як «руська», «славеноруська» («русьскыи ѩзыкъ», іноді ця назва стосувалася не лише української мови в сучасному її розумінні, але також і білоруської мови — такої багатозначності не існувало на українських землях, що належали Угорщині та Молдові — тобто на Закарпатті та Буковині), однак ця назва почала вносити плутанину від моменту приєднання України до Московії та Російської імперії, оскільки росіяни позначали свою мову схожим прикметником — «рос. русский языкъ».

ТОБТО РУСЬКА МОВА І РУССКИЙ ЯЗИК - ЗОВСІМ РІЗНІ РЕЧІ.

Цікаво, що слова - українець, русин (карпатський українець) білорус, половець, татарин, монгол і т.д. - іменники, а „русский” – прикметник. Це є додаткове свідчення того, що "руські" (русские) означає людей, які комусь належать. А точніше, мають належність до Русі , у тому значення - як воно було у дійсності, а саме - Великі Київські князі посилали своїх синів та дружинників завоювувати і обживати нові північні землі, а їх народ робити руським...

Якщо некомпетентний, то краще почитай:

ФАКТИ ТА МІФИ ПРО ПОХОДЖЕННЯ НАЗВ РУСЬ, УКРАЇНА І РОСІЯ

Нерусский русский язык

"Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову"

© Ліна Костенко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...