Перейти до змісту

Верховна Рада ратифікувала угоду про ЧФ РФ

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Якби я голосував за нього і підтримував це неподобство, то стояв би зараз по іншу сторону барикад. Де ваша логіка, шановний?

Я не про вас, а про усіх громадян в цілому. Маємо те, за що голосували. І якщо щось не подобається, то потрібно в першу чергу самих себе винити за такий вибір, а не те , що хтось когось продав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 85
  • Створено
  • Остання відповідь
Пригадаєте свої слова через кілька років. Дай, Боже, щоб я помилявся.

а какая вероятность того что Крым станет своего рода новой Калининградской областью Росии?

если таким событиям будет место то в восточных областях украины может вспыхнуть массовое бурление говн, мол: "Нам тоже подавай"

krim1.gif

...

"Очень досадно это признавать, но такие сделки скорее напоминают акт политической капитуляции независимого украинского государства", - отметил Балога.

Политик убежден, что увеличение срока пребывания Черноморского флота РФ на 25 лет является лишь формальным поводом для реализации планов России по возвращению Севастополя и Крыма под свой политический и административный контроль. "Черноморский флот как военная база не имеет серьезного стратегического значения для России. По уровню заданий, которые он может выполнять, Черноморский флот значительно уступает другим морским базам Российской Федерации. И важен он исключительно как плацдарм для российской экспансии в Крыму. База Черноморского флота Российской Федерации фактически является идеологическим штабом для подпитки сепаратистских движений в Крыму и усиления антигосударственных настроений в юго-восточном регионе", - заявил Балога....

korrespondent.net

:0068:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... ну ви мені поясніть нерозумному, чому ми маємо намагатися подружитися з росією, там що мед, люди живуть в достатку, усі соціально захищені, ну не доганяю. Ну може у нас якісь додаткові можливості відкриються , ну там ринки, молоко туди продамо, на заробітки без проблем будемоїздити. Скажіть, бо чого до Европи знаю , - був в не одній країні починаючи з Польші, Угорщині,Чехії, Австрії, Німеччини - бачив і бідних і багатих, - то там жеш бідні у них - це такі ж як у нас люди, але у нас пашуть і все рівно бідні, - а там просто не працюють.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під час виступу "губернатора української області Російської імперії" Януковича в ПАРЄ члени української делегації вийшли з залу:

http://censor.net.ua...ourceID--157360

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"эти" уже трубят победу

http://www.freetavrida.org/

http://sevkrimrus.narod.ru/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо повторю когось з форумчан, на жаль, Янукович і К зробили усе для початку поділу України та її роз'єднання. Саме України, Крим - це тільки платформа для досягнення мети. І буде Янукович президентом ПІСУАРа (країни-маріонетки), а ми матемо знову ж таки той самий ЗУНР. Питання одне - як скоро це відбудеться. І тоді захисники російської політики на Пд. і Сх. України відчують свої "переваги" недо- (а вы из бывшей Украины, хахлы, ха-ха-ха). ПІСУАР втратить свої потужності промислові або вони безболісно перейдуть до рук російських олігархів. Частину залишать екс-українським олігархам, які дадуть згоду "не баловать" новій владі. Експеримент буде проведений з Кримом, да в принципі він вже почався (вже писали про видачу рос. паспортів у Криму, а потім "примушення до миру" а-ля Осетія).

І тут на арену виступають кримські татари і Чечня № 2 добрий день. Це буде не війна, це буде обопільна резня. Тим більше, рос. політики при першій - ліпшій нагоді згадують про співпрацю кримських татар з фашистською Німеччиною.

При таких сценаріях у суспільства активізуються вже не націоналістичні і патріотичні погляди, а шовіністичні та расовоненависницькі. Приклад Веймарської республіки, коли Німеччина була принижена. І тоді Тягнибок буде виглядати "невинным агнцем" в порівнянні з ними.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо повторю когось з форумчан, на жаль, Янукович і К зробили усе для початку поділу України та її роз'єднання. Саме України, Крим - це тільки платформа для досягнення мети. І буде Янукович президентом ПІСУАРа (країни-маріонетки), а ми матемо знову ж таки той самий ЗУНР. Питання одне - як скоро це відбудеться. І тоді захисники російської політики на Пд. і Сх. України відчують свої "переваги" недо- (а вы из бывшей Украины, хахлы, ха-ха-ха). ПІСУАР втратить свої потужності промислові або вони безболісно перейдуть до рук російських олігархів. Частину залишать екс-українським олігархам, які дадуть згоду "не баловать" новій владі. Експеримент буде проведений з Кримом, да в принципі він вже почався (вже писали про видачу рос. паспортів у Криму, а потім "примушення до миру" а-ля Осетія).

І тут на арену виступають кримські татари і Чечня № 2 добрий день. Це буде не війна, це буде обопільна резня. Тим більше, рос. політики при першій - ліпшій нагоді згадують про співпрацю кримських татар з фашистською Німеччиною.

При таких сценаріях у суспільства активізуються вже не націоналістичні і патріотичні погляди, а шовіністичні та расовоненависницькі. Приклад Веймарської республіки, коли Німеччина була принижена. І тоді Тягнибок буде виглядати "невинным агнцем" в порівнянні з ними.

так такий сценарій для Зах.Укр нормальний, але щось не віриться що росія обмежиться пів-україною, наклонять і західну частину. А те що захід і схід України різні то це факт, і схід завжди буде тягнути захід до низу, там путя не було і не буде ніколи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так такий сценарій для Зах.Укр нормальний, але щось не віриться що росія обмежиться пів-україною, наклонять і західну частину. А те що захід і схід України різні то це факт, і схід завжди буде тягнути захід до низу, там путя не було і не буде ніколи.

оце "наше всьо". це таке галичанське, гонорове, патентовано-патріотичне. якщо не по-нашому- то хай буде ніяк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикро те, що нас, Зх. Україну, штовхають на вищеописаний мною варіант. А потім показати і заявити на весь світ: "Дивіться, які вони, западенці, цивілізовано не можуть вирішити питання. Як з ними можна домовлятись?"

Для одних ми "бидло", для інших "біомаса".

Шевченко з Франком, мабуть, зараз в могилі перевертаються.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо нервувати? Ніхто їм таких сценаріїв реалізувати не дасть, якщо такі плани є ))

Україна це не Грузія, а Крим - не Осетія. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіщо нервувати? Ніхто їм таких сценаріїв реалізувати не дасть, якщо такі плани є ))

Україна це не Грузія, а Крим - не Осетія. ;)

Ти знаєш, в мене теж є такі надії. Інакше... буде погано усій нації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯНУКОВИЧ: "ДЕМОКРАТІЯ – ЦЕ ПОРЯДОК"

Вівторок, 27 квітня 2010, 16:37

Президент Віктор Янукович заявляє, що рішення про ратифікацію угоди щодо базування російського флоту в Криму буде виконане.

Про це Янукович заявив журналістам після зустрічі з генсеком Ради Європи Торбйорном Ягландом.

Журналістка Євроньюс запитала Януковича, що він може сказати тим "тисячам людей, які протестували в Києві проти підписання угоди з Росією".

"Я вже сказав. Є дві сторони. Одна сторона виступає за, друга - проти. Рішення прийняте в рамках діючої Конституції та законодавства. Воно буде виконуватися", - заявив Янукович.

"Демократія - це порядок", - додав Янукович.

Українська правда

Акуєть, нема слів. А як ч. 7 ст. 17 Конституції України:

На території України не допускається розташування іноземних

військових баз.

В Росії Путінократія, в нас... Янукократія. Або - Понятієкратія. Так точніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

військових баз.

там в Конституції уточнення є в прикінцевих положеннях здається, яке дозволяє. Знайду - викладу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

військових баз.

там в Конституції уточнення є в прикінцевих положеннях здається, яке дозволяє. Знайду - викладу.

Знайшов в перехідних положеннях:

14. Використання існуючих військових баз на території України

для тимчасового перебування іноземних військових формувань можливе

на умовах оренди в порядку, визначеному міжнародними договорами

України, ратифікованими Верховною Радою України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так там військова база була і до прийняття Конституції і під час її прийняття. Що не так?

Путін вчора сказав в Києві, що питання про продовження дії оренди піднімалось і при попередньому уряді. І Тимошенко була непроти, визначалась тільки ціна.

Якби уряд підвищив тарифи на газ, то більшість населення України була б дуже незадоволена цим кроком. Коли продовжена дія дислокації ЧФ - невдоволена тільки частина українців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так там військова база була і до прийняття Конституції і під час її прийняття. Що не так?

Путін вчора сказав в Києві, що питання про продовження дії оренди піднімалось і при попередньому уряді. І Тимошенко була непроти, визначалась тільки ціна.

Якби уряд підвищив тарифи на газ, то більшість населення України була б дуже незадоволена цим кроком. Коли продовжена дія дислокації ЧФ - невдоволена тільки частина українців.

Все так, шановна Luychi. Тільки збільшення ціни на газ не потягне по важливості продовження оренди ЧФ РФ у Криму. Так як, це тягне на розколювання країни. Бо переважна більшість національно свідомих (ще одне слово, яке зробили ледь не матюком) громадян проживає на Зх. Україні. І ці гр-ни Зх. України мовчати не будуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все так, шановна Luychi. Тільки збільшення ціни на газ не потягне по важливості продовження оренди ЧФ РФ у Криму. Так як, це тягне на розколювання країни. Бо переважна більшість національно свідомих (ще одне слово, яке зробили ледь не матюком) громадян проживає на Зх. Україні. І ці гр-ни Зх. України мовчати не будуть.

От я і не мовчу. Хоча, Ви, напевне, вважаєте мене не національно свідомою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановна Luychi, а я не казав, що вважаю Вас

не національно свідомою
. Це Ви щось наплутали.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо переважна більшість національно свідомих (ще одне слово, яке зробили ледь не матюком) громадян проживає на Зх. Україні. І ці гр-ни Зх. України мовчати не будуть.

Та ты не молчи, говори. Только почему государство должно следовать курсом, который диктует "переважна більшість свідомих, яких переважна більшість на Західній Україні"?

Дай тебе волю, так завтра я бы говорил детям: "Діти мої, тепло та їжа не потягне по важливості як незалежність від москалів! Тому відсьогодні будем їсти сало, а гріти буде любов до батьківщини!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ты не молчи, говори. Только почему государство должно следовать курсом, который диктует "переважна більшість свідомих, яких переважна більшість на Західній Україні"?

Дай тебе волю, так завтра я бы говорил детям: "Діти мої, тепло та їжа не потягне по важливості як незалежність від москалів! Тому відсьогодні будем їсти сало, а гріти буде любов до батьківщини!"

Ну тоді і живи (або будеш жити) в країні, в якій дупа в теплі, а на голові фекалії від "братнього народу".

А я і не мовчу. На рахунок того, що буде небезпека Україні, то я в стороні не буду (як і в 2004 р.).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діма, тра буде- будеш грітись любов"ю і їсти сало з дітьми, а маржа додаткова піде акціонєрам хім- і металургійних підприємств :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Только почему государство должно следовать курсом, который диктует "переважна більшість свідомих, яких переважна більшість на Західній Україні"?

А який має бути курс? Треба слухати тих, кого за водку на минулих виборах звозили голосувати за зека?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Увага !!! Дітям до 18-ти не читати!!!

Сміт, такі аватари як енді, луічі чи слейв і це тільки в даній темі, де пару ніків відписалось, голосували за януковича.

В кожно з них своє, енді др...ть на союз, в луічі напевно нездорове садо-мазо і їй не хватає чогось крепкого, що може дати і давав в молоді роки якунович.

Люди вони не прості і ідеологічно правильні, для кожного з них головною роботою став луцький форум на якому найчастіше сконцентровані на виправдані невиправдовуваного і доведенні недоведеного. Для кращого сприймання пишуть українською, хоча за текстом цього і не помічається. Володіють такою кількістю інформації, що скоріш за все напряму підключені до виборчого штабу України для людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В атвєт всєм:

так я і в 2004 грівся біля банкової в пікєтах, і шо? Сильно мене оті вишиванки та трипільці зігріли? Я зараз радію хоч за одне - хоч шось почали робити!

Шо саме цікаве... брат мого кума, координатор помаранчової революції, свідомо йшов за ідею, так само, як тут зараз на борді волають. В ітогє ви думаєтє вони донєцкім якось нашкодили?

Коли патріоти ставлять раком нижчестоячих патріотів - це "мєдаль за геройство" і всі давольні. А коли "непатріоти" сказали, шо ми вам дрова привеземо, тіко зніміть вже ті значки "москалі-казли!", то вони казли і жополизи.

Пацріоти, вам коли сусід пива дає пляшку на лавочці, ви також рахуєте, шо він - гандон, бо його троюрідний племінник вашу двоюрідну племінницю с*чкою обізвав? І демонстративно виливаєте її на город?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кожно з них своє, енді дрочить на союз, в луічі напевно нездорове садо-мазо і їй не хватає чогось крепкого, що може дати і давав в молоді роки якунович.

А шо мєня нє упомянул?

Дай угадаю...

Я трансвєстіт, каторий ждьот, штоби єво трахнул большой московскій ...?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...